mna by napriklad zaujimalo kedy chcu aj do mobilov konecne dat normalny prehliadac v ktorom by sa dali napriklad pozerat aj videa na inych strankach ako na youtube ... viem ze je skyfire ale aj tam funguje tak 30 % videi ktore chcem pozerat a aj to je hrozne lebo sa neda presuvat cas prehravania ani nic ... proste na mobile je internet stale len slabucka nahrada za PC aj ked mas mobil za milion
@willbebetter no ani ja lepsi nepoznam,ibaze Doplhin je na moj mobil (HTC Wildfire) narocny a casto mi seka...preto hladam nieco ako dolphin,ale menej narocne...
@kosmiklove no pre mna je opera mobile druhy naj prehliadac po dolphine...a opera mini a next su na nic podla mna,lebo nepodporuju HTML5 a teda ani flash...a mam HTC Wildfire stary takze od toho uz vela cakat nemozem asi...asi fakt treba zmenu...inak ty sa tak vyznas do nokii...nevies aspon odhadom ceny lumie 820 alebo 920 ci????
@torpedo08 tento problem mam aj ja hlavne u dolphinu,ale uz to nejako neriesim...mam aj netbook takze ked si chcem pozriet nejake video na stranke inej ako youtube tak pozeram cez book...
@myzu252010 nj a inak aj birdz je na androide tiez nahovno na vsetkych prehliadacoch je ta horna lista kde su TS , prihlasovanie atď. taka useknuta ked zoomujes stranku a prakticky sa neda pouzivat , jedine pri opere zostane tak ako ma ale zas na opere sa nedaju pridavat stavy na nastenku ... cize ani nas milovany birdz sa neda na androidoch plnohodnotne pouzivat
@torpedo08 no ja chodim na birdz cez dolphin a nemozem sa nejako stazovat,akurat tak na to,ze mi dolphin mrzne,ale stranku birdzu zobrazi normalne ako na pc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mna by napriklad zaujimalo kedy chcu aj do mobilov konecne dat normalny prehliadac v ktorom by sa dali napriklad pozerat aj videa na inych strankach ako na youtube ... viem ze je skyfire ale aj tam funguje tak 30 % videi ktore chcem pozerat a aj to je hrozne lebo sa neda presuvat cas prehravania ani nic ... proste na mobile je internet stale len slabucka nahrada za PC aj ked mas mobil za milion