wall - E? nemo?
nepozerám inak také rozprávky, nič pre mňa... z toho, čo som videla, sa mi páčilo škaredé káčatko a ratatouille, tam ma trochu znervózňovalo, že som nestíhala čítať, bo tak rýchlo všetko tam hovorilo, ratattatatamamtsttatatata, ale kvalitný pixar, a walleho chci vidět
Inak na Wallem sa mi páčilo akurát pár nápadov, ("psychiatria" robotov, základná idea opisovať viac-menej bez slov, vykreslenie tlsťochov ...) ale postupne mi to prichádza tak, že sa pixar vykráda a hoci je animácia pekná, ale ja pohľad na zaľúbené oči robota, na ktorom je postavený celý film za kvalitné pozeranie nepovažujem
.. " ako sa vola tvoj snyček? , Čikuto? , nie vola sa NEmo, oukey.... viete je smutny pretože stratil svojho sina Fábia... " tak z tejto hlášky nemozem ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nepozerám inak také rozprávky, nič pre mňa... z toho, čo som videla, sa mi páčilo škaredé káčatko a ratatouille, tam ma trochu znervózňovalo, že som nestíhala čítať, bo tak rýchlo všetko tam hovorilo, ratattatatamamtsttatatata, ale kvalitný pixar, a walleho chci vidět
A Nemo je kde?
@tomas jeeej Sisi a Yeti na toom som bola v kine, uz som na to aj zabudla to bolo take supeeeeeeer
.. " ako sa vola tvoj snyček? , Čikuto? , nie vola sa NEmo, oukey.... viete je smutny pretože stratil svojho sina Fábia... " tak z tejto hlášky nemozem ..