Keby ste mali vybrať len jednu jedinú svoju fotografiu, ktorá sa vám najviac páči, aká by to bola? Vložte sem odkaz, alebo priamo fotku
Za mňa by to bola asi táto: » birdz.sk/azizi/obrazok/s...
@salora Myslím takú, ktorá sa vám najviac páči, ktorá je vášmu srdcu najbližšia, na ktorú ste najviac hrdí, ... Teda nie z objektívneho, ale vášho subjektívneho pohľadu.
Trebárs táto moja je už veľmi stará, fotená desne zlým foťákom, ale aj tak ju mám najradšej
@salora Mňa k tomu priviedlo práve fotenie mojej fenky, ktorá sa celkovo fotí strašne ťažko a nie je to vôbec jednoduché. Na základe toho som sa časom o fotenie začala celkom zaujímať aj viac všeobecne, ale zatiaľ som v úplných začiatkoch. Výber mojich naj fotiek je tu » www.flickr.com/photos/14983015...@N04 / Keďže sa v tom zjavne aj dosť vyznáš a si kritický, zaujímal by ma celkom tvoj názor na ne ...Ale teda ja som úplný amatér, nepoužívam žiadne nastavenia ani úpravy fotiek. Ale raz by som veľmi chcela sa do toho dostať. Len teraz na to nie je moc čas, nálada a myšlienky:/
@azizi kuknem zajtra, som uz na mobile teraz... ja inak velmi nerad fotim ludi a zvierata... este tak deti... clovek sa niekedy softu nevyhne ale je dobre riesit vsetko este pred stlacenim spuste... jeden velmi dobry a znamy slovenský fotograf mi raz na workshope povedal: mas dve moznosti - fotit ako japonsky turista a potom vyberat z 1000 fotiek tu najlepsiu... alebo sa dívaj, premyslaj, ries kompoziciu skor, ako stlacis spust. A nerieš fotak, niekedy tie najlepsie fotky vzniknu prave nejakou šunkou a pokiaľ nemáš cit a vnimanie, nepomoze ti ani to najlepsie zrkadlo a najdrahsi objektiv.. riadim sa jeho radami a mal pravdu odkedy som dal na jeho rady, nemam nainstalovany ani Photoshop aj ked mam asi 10 ci 12 softov na upravu fotiek, ale snazim sa im vyhybat... INak prave tie fotky v tom albume "Grand-Duché de Luxembourg" boli prikladom japonskeho turistu... urobil som za jeden den viac ako 2000 fotiek a potom mi islo z toho hlavu roz..ebať
To sa asi neda z tych tisicov fotiek urcit ale ak sa nenahnevas dam sem viac fotiek co sa mi pacia a mam ich aj tu na birdzi lebo rad fotim aj ked iba blbym fotakom na mobile a ta tvoja fotka je fakt super
@openmindedfreak tak toto si pozriem v kľude večer pri káve
btw. vdaka za opravu jasné, že Veĺký, to sme už išli z neho na hrebeň a na halušky pod Chleb
» birdz.sk/antifunebracka/... asi tato, rad fotim vesmir, aj ked to bolo len 3310 robene... aj ked s odstupom casu vidim aj chyby, ktore vsak bezny laik ani nezaregistruje
@salora vďaka, fotil somt takým väčším kompaktom Fujifilm HS25exr - ale myslím, že takéto sa dá odfotiť hocičím ak to má dlhú uzávierku a máš statív...
@lafiziq jj, kompaktom sa daju niekedy spravit uzasnejsie fotky ako zrkadlom nejakym drahym... a dokonca ani stativ niekedy netreba... Olympus UZ 560 tusim a este sa mi podarilo s nim fantasticky odfotit mesiac, len s rukou opratou o ram okna... len ju musim najst
@salora@27 Úplne mi hovoríš z duše, fotenie vnímam presne rovnak
Budem moc rada, ak si pozrieš tie moje fotky » www.flickr.com/photos/14983015...@N04 /
Pokojne mi ich skritizuj, kritika ma zaujíma a posúva omnoho viac, ako pochvaly. Ďakujem moc vopred!
@azizi jasne, pozriem, ked budem na notase na wifine... ale tak zasa ja nie som žiaden odbornik a kritik uz vobec nie, takze ma zas neber tak moc vazne len ma fotenie jednoducho bavi a som zyse pomerne konzervativny v tomto... nemusim moc take veci ako prepaly velke alebo vela bokehu, co dnes mnohi povazuju za moderne a umelecke a indipindi proti prudu...
@azizi k tomu papillonovi sa nebudem vyjadrovat ale to neber osobne, ani on nech to neberie osobne ... proste nemam v laske malych ratlíkov ale inak tie fotky su fajn, niektore velmi fajn, take pocitove, najmä tatranske, tie terenkozy v Belianskych su skvele... aj cica z Mykonosu mozno by to chcelo na niektorych troska vytiahnut farby a kontrast, ale inak fajnotka...
@lafiziq tak som ju nasiel konecne na starom disku z PC... vzhladom na moje vtedajsie znalosti a schopnosti, co sa fotografovania tyka, vzhladom na trasuce sa ruky, obycajny komapkt Olympus povazujem tuto fotku na jednu z mojich najlepsich
@azizi noo, ak by som mala pocitat aj SVOJE vlastne fotky, tak ne, ale okrem toho viem celkom dobre fotit, aj rodina mi to hovori ale teraz prave pisem z pocitaca a nemam tu stiahnutu ziadnu fotku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Trebárs táto moja je už veľmi stará, fotená desne zlým foťákom, ale aj tak ju mám najradšej
» www.instagram.com/tomasbak_/...
a
» www.instagram.com/p/BipxGzkAEfA/?...
» www.instagram.com/p/BfHEFBQl9mk/?...
nechce sa mi to teraz nikam hádzať na niečo normálnejšie, takže len takto
hádam to tu kamoška nikdy nenájde
a možno ešte
btw. vdaka za opravu jasné, že Veĺký, to sme už išli z neho na hrebeň a na halušky pod Chleb
ale zas, asi to dotvára atmosféru
(už by si ho nespoznal, je z neho vypasený pampúšik )
asi tato, rad fotim vesmir, aj ked to bolo len 3310 robene... aj ked s odstupom casu vidim aj chyby, ktore vsak bezny laik ani nezaregistruje
» www.instagram.com/p/BOsV-Bpl4ND/?...
@Antifunebracka ale len trošku...
Budem moc rada, ak si pozrieš tie moje fotky » www.flickr.com/photos/14983015... @N04 /
Pokojne mi ich skritizuj, kritika ma zaujíma a posúva omnoho viac, ako pochvaly. Ďakujem moc vopred!