Mám najlepšiu kamarátkuktorá sa baví s inými,za posledné dve dni sa zmenila,vraví mi že vždy rozprávam,vyháňa má od seba,zosmiešňuje má je ti kamoska ktorej som ešte prednedávnom šla k psychologičke lebo sa sebaposkodzovala povedala jej nech si má vazil
Je to kamoška ktorej som ešte prednedávnom šla k psychologicke? Nerozumiem tej vete..
A tvojej kamoške asi šibe, máva a ňou puberta keď ťa zosmiešňuje. Normálne sa s ňou porozprávaj čo sa deje a keď nedá vysvetlenie tak sa s ňou už nestretavaj, však nebudeš sa baviť s niekým kto sa ti vysmieva
@lenkaska1 Má pravdu. Seriózne si ju odchyť niekde po škole a porozprávaj sa s ňou o čo ide. Možno, že len chce zapôsobiť na niekoho, alebo si chce niečo dokazovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nastavené
A tvojej kamoške asi šibe, máva a ňou puberta keď ťa zosmiešňuje. Normálne sa s ňou porozprávaj čo sa deje a keď nedá vysvetlenie tak sa s ňou už nestretavaj, však nebudeš sa baviť s niekým kto sa ti vysmieva