takze cim by som zacal...uz asi 2 a pol roka poznam jednu super holku...mozno pol roka mozno viac sme naj kamarati...byva odo mna asi 100km a stretavame sa len obcas takze to neni bohvie co...aj ked mi to nevadi no...memontale sa ma situacia asi tak ze so
ja mam tiez taku povahu ako opisujes ze ma ona ale tak snazim sa kontrolovat..a ani jej to neni jedno podla mna..a mna dost dokaze nahnevat ked vsetko zvaluju na mna...pretoze "ja mam taku povahu"...kazdy ma neake chyby..niekto viac a niekto menej..
btw pomoct ti neviem a dobru radu tiez nedam..jedine mozno taku ze sa skus pozret aj na seba a nezvalovat vsetko na nu..
ja som znama pesimistka .. podla mna ked je taka "agresivna" nechaj tu tak .. treba sa popozerat po niekom inom .. ja viem ake to je .. ja lubim chalana zo samorina a ja som z michaloviec .. a wem ze to nema cenu .. mno ..
No ked sa pohadate ta kju nechaj vychladnut, netlac prilis na pilu, lebo preto sa vzdalujete. Takze ak sa najblizsie nastve tak jej daj den dva cas nech sa ukludni a potom sa skus ozvat...
A co satyka tej lasky k nej, tak ta casom zmizne (overene).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
btw pomoct ti neviem a dobru radu tiez nedam..jedine mozno taku ze sa skus pozret aj na seba a nezvalovat vsetko na nu..
A co satyka tej lasky k nej, tak ta casom zmizne (overene).