myslela som si že mám po svojom boku osobu ktorej môžem povedať všetko,ktorá tu bude vždy..ale zmýlila som sa...ja ktorá som ju vždy vypočula a snažila sa jej pomôcť..ja ktorá som robila všetko len aby som ju nezatienila, bola vždy tá v úzadí...teraz som
máš divnú kamošku...pouvažuj, či to vaše kamarátstvo je naozaj úprimné, obojstranné, či ti aj niečo prináša a či náhodou nie si len kamoškin poskok, ktorý je ochotný vždy priskočiť, keď kráľovná luskne prstami....a ak by sa to medzi vami náhodou nejako utriaslo - dávaj si na ňu radšej pozor...i z dobrého kamaráta sa razom môže stať najväčší nepriateľ
Ja by som sa s ňou asi snažila pohadať alebo lepšie povedane vysvetliť ako to cítim a čo ma naštvalo nech si to uvedomí, isto by s toho bola menšia hádka :/ a zrejme keď to bude vysvetlene na to zabudnuť a snažiť sa to už nevyťahovať
Problémy sú na to, aby sa riešili. Nepoznáme ani teba, ani tvoju kamošku, nevieme, ako to vidí ona a ako to naozaj bolo. Prečo to riešiš tu, kde ti absolútne nikto nepomôže a nie s ňou ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
na tvojom mieste by som kaslala na take "kamaratstvo"
to je nieco ako harem?
A k teme NWM.