zdravim, skvele vychádzam s dievčatom....rozumieme si perfektne....ael pravda je že ma ruinuje....lebo sa pri nej tvarim že som priatel a že nič viac a bla bla bla.....ale ono tomu tak celkom neni...viem že za žiadnu cenu s nou byť nemožem....tak mi aspon
Normalne na rovinu by som sa odhodlala a povedala by som jej, ze teda co k nej realne citim. Su dve moznosti, Bud ti city opatuje, alebo nie. Ak ano, problem solved, ak nie, asi budep otrebovat cas naspracovanei a tak, proste bude to chvilu divne, a ta chvila pomoze aj tebe, aby si is dal od nej pokoj. takze tak
@earthman ja rozumiem...a ono to raz takcionak vyplava napovrch.
Ja som raz bola s najlepsim priatelom, a nakoniec vysvitlo ze sa obaja tajne lubime a boli sme spolu. A potom som plakala, ked sme sa rozisli po roku, ze som prisla o lasku ale aj o najlepsieho kamarata. Ale neviem... Mala som 16
proste...keď nemôžeš, musíš si to tak v hlave nastaviť, nedá sa s tým nič robiť, nájsť si iný objekt ale ak to nevieš vydržať povedať svoje city a dúfať v zázrak
presne toto sa mi stalo na strednej... s jednou holkou a nemohli sme byť spolu lebo sa sťahovala do inej krajiny a nechcel som to komplikovať.......a dodnes lutujem že som jej nič nepovedal....ale na druhej strane ked sme boli spolu ako kamarati tak to bolo riadne skvele....
Poznám, tiež som buchnutý do svojej spolužiačky a tiež ma to ničí, ešte viac, než už som, keďže neviem ako to riešiť, moc ti neporadím. Mne bolo odporúčané, od jej kamarátky a tiež mojej a jej spolužiačky, aby som ju nechal na pokoji a nič jej nehovoril o svojich citoch, keďže vraj ľúbi stále svojho e riateľa. Takže držím hubu a trieskam si hlavu
@tomias Veď ja viem, že nemám u nej šancu a ani sa o ňu nesnažím - to som pochopil aj bez tej poznámky spolužiačky - lebo ja nemám šancu u nikoho. Kiež by sa dali proste city vypnúť a byť úplne chladný alebo aspoň vymazať minulosť a spomienky.
@earthman ak zistíš nejaký, hocijaký spôsob, daj vedieť, ja rozmýšľam, že sa vykašlem na školu a odídem niekam ďaleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
možno je to neskorou nočnou hodinou, ale ja tiež nechápem
ja ti poviem ,čo by som robila ja, hej?
Normalne na rovinu by som sa odhodlala a povedala by som jej, ze teda co k nej realne citim. Su dve moznosti, Bud ti city opatuje, alebo nie. Ak ano, problem solved, ak nie, asi budep otrebovat cas naspracovanei a tak, proste bude to chvilu divne, a ta chvila pomoze aj tebe, aby si is dal od nej pokoj. takze tak
Ja som raz bola s najlepsim priatelom, a nakoniec vysvitlo ze sa obaja tajne lubime a boli sme spolu. A potom som plakala, ked sme sa rozisli po roku, ze som prisla o lasku ale aj o najlepsieho kamarata. Ale neviem... Mala som 16
proste...keď nemôžeš, musíš si to tak v hlave nastaviť, nedá sa s tým nič robiť, nájsť si iný objekt ale ak to nevieš vydržať povedať svoje city a dúfať v zázrak
heh, radšej nech nie sú, lebo skoči z teba na ňu iskra a zhorí ako fakľa ..........filip
a inak solved - hej normalne jej to povedz !
a ty kamo,povedz jej to nech je tu dalsie forum alebo blog ako si sa sekol
@earthman ak zistíš nejaký, hocijaký spôsob, daj vedieť, ja rozmýšľam, že sa vykašlem na školu a odídem niekam ďaleko
alebo
na nu musis zabudnut a ziť dalej bez nej (to som urobila ja).