skrytá vášeň a macocha ostatné telenovely sú pičoviny a najviac z nich tisíc a jedna noc :ble: .. a radšej ani nevravim o tých dnešných, slovenských sprostostiach ako je Búrlivé víno a Chlapi neplačú... všetky tie seriály sú na jedno kopyto.. nevidím v nich rozdiel
radseju si 3x pozriem telenovelu ako 1x Dva a pol chlapa či How I met your mother a podobné stupidity...v tých telenovelách mi aspoň nikto nedáva do podmazu, kedy sa mám zarehotať
@9 fu no neviem ci sa to da nazvat zazitkom ale nahodou ma celkom bavili tie co som pozerala ja, dokonca skrytu vasen som videla asi 3x moja starka telenovely fest preziva, tak mi zdielala vsetky nazory a namietky a ja som bud s nou suhlasila alebo nie
Keď som mal asi tak 7 rokov, tak na STV1 chodila telenovela, kde hrala žena, ktorá mala popálenú tvár, a preto na nej nosila takú hnedú masku.
Neviem ako sa to volalo, ale viem, že som sa z tej ženy strašne bál. Aj napriek tomu som to však pozeral.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A Paloma, akoze to myslime tu, kde bola Paloma? to sa predsa nevolalo Paloma!
a este ti traja bratia a tie tri sestry, to bolo super, ked som mala tak 13
Neviem ako sa to volalo, ale viem, že som sa z tej ženy strašne bál. Aj napriek tomu som to však pozeral.
» www.latin-novelas.eu/img/Mi... Gorda Bella/bella.jpg