@2 skús si prečítať môj blog- tú časť kde spomínam že na poslednom stretku za triezva ma musel chlapec naháňať po celom obchodnom dome a zistíš že rozhodne nie si sama
pripájam sa k @pawlo s tým čajom, na prvé stretko je dobré vybrať podnik, kde sa okrem vás premelie ešte dosť ľudí, keby nastali chvíľky trápneho ticha, tak môžete aspoň ohovárať ostatných
urcite niekam do mesta, na terasu do kaviarne, na zmrzlinu a pod a v blizkosti by museli byt nejaki moji znami keby som nechcela pokracovat v stretnuti
No neviem, mne by sa to toho Spomínaneho parku moc nechcelo ked tak mrzne.. ja by som asi na nejaky film a potom do restiky alebo cukrarne. xD prave som si spomenula na moje stratko z netu.. ach bode, trapasyy
Kam na prvé stretko? No variacii je veľa všetko závysí od Vás
Pár možností :
- Klzisko (dá sa tam pohode porozprávať spoznať toho druhého len prosim vás vyhnite sa predvádzaniu má to tendenciu pokaziť sa a nedorobí to ani dobrý dojem)
- Kaviarne, Bary, Herňe ( NUDA )
- Romantická prechádzka ( je to variácia kde sa dá veľa poriešiť jednak pokecátes druhou osobou a spoznáte ju a jednak da sa veľmo lahko urýchliť prvé kroky. Nebojte sa ju/jeho chytit za ruku, za driek neodporučam hneď zvoleja, až neskor )
Ale v podstate nezáleží až tak na mieste ako na tom ako vystupujete, ako reagujete a aky celkový dojem zanecháte tak Good Luck
PS: pusa na zoznámenie musí byť len nie že mu/jej vrazíte hneď francuzáka na face.
tak ja by som sla do spisskej novej vsi...za kamaratom,potom by som sla do ra- za mojim patoom....a este do nitry,velkeho krtisa,do bb....a nwm..a hlawne by som zobrala svoje kaamosky niekde...a rodicov asi niekde do kupelov-aspon na masaz ked tak
ale asi by som sa opila keby sa dozviem ze amm jeden den,mam ho vyuzit...
to tie prechadzky su tak popularne? budem musiet skusit
ja som doteraz bol vzdy len v cajovni, ale mal pravdu ten kto vravel, ze v cajovni sa musi byt ticho a nie je to proste ono
moja kamoska sa isla stretnut s jednym chalanom z netu,,,a zobrala mna a este jednu kamosku,,isli sme si sadnut niekde na cokoladu,,a este aj on potom zavolal nejakeho kamosa,,tak to bola uplna sranda, a nebolo to trapne pre nu vobec, ani preneho prave naopak,,len tu je riziko ze ked si so sebou vezmes kamosky, tak sa moze stat ze sa ten dotycny do niektorej znich buchne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
V lete - park a zmrzka
a podľa toho či chcete ísť večer alebo poobede...
mno ja neviem,ja uz svoje miesta mam,takze neviem ako vy ostatni k sebe domov ne?
Pár možností :
- Klzisko (dá sa tam pohode porozprávať spoznať toho druhého len prosim vás vyhnite sa predvádzaniu má to tendenciu pokaziť sa a nedorobí to ani dobrý dojem)
- Kaviarne, Bary, Herňe ( NUDA )
- Romantická prechádzka ( je to variácia kde sa dá veľa poriešiť jednak pokecátes druhou osobou a spoznáte ju a jednak da sa veľmo lahko urýchliť prvé kroky. Nebojte sa ju/jeho chytit za ruku, za driek neodporučam hneď zvoleja, až neskor )
Ale v podstate nezáleží až tak na mieste ako na tom ako vystupujete, ako reagujete a aky celkový dojem zanecháte tak Good Luck
PS: pusa na zoznámenie musí byť len nie že mu/jej vrazíte hneď francuzáka na face.
no a u báb ako som si všimol, tak je to kino..... Lebo sa nemusia až tak moc rozpráva´t... a iba vnímajú pózy, reakcie a hlášky chalanov
krcma alebo mc donald, to je to prave xD .. samozrejme nepozyvam :p
ale asi by som sa opila keby sa dozviem ze amm jeden den,mam ho vyuzit...
hlavne tma kde je véééľa zábavy..ale takej normálne nenormálnej
na takýýýýýýýýýto uuaaa blink
@34 bliink roXxX x) jooooo
@36 tmawého parku?O_o a čo tam?ehm
ja som doteraz bol vzdy len v cajovni, ale mal pravdu ten kto vravel, ze v cajovni sa musi byt ticho a nie je to proste ono