Predstavte si, že v kine sú rady od A po M. (nejedná sa o 3D film)
V ktorom rade a kde presne si užijete film najviac? Niektorí vravia, že vyššie je to lepšie, no niektorí, že je lepší ten stred. Aký je váš názor?
(píšem preto, lebo kamarátka objednala l
Mne sa stal V kine taký trapas sme s kamaratkou meškali a ja som dostala miesto úplne hore V tej dvojsedačke. Nejako som si to neuvedomila a mužovi čo sedel vedľa mňa som nechtiac strčila ruku do rozkroku
ide o veľkosť plátna, asi do stredu by som šiel v prvom rade nestíham sledovať čo sa deje na dvoch koncoch plátna súčasne, vzadu stíham sledovať mrvenie sa celého zvyšku návštevníkov kina
@justdejv ver mi pri 2D filme je totiž prirodzenejšie pre hlavu mať mierny úklon smerom dolu ako pozerať sa vyššie ... (ja som ani ten úklon dolu nemal v našom kine) čiže veľmi spokojný s miestom som bol ... a lístky som kupoval cez net aby som stihol zajednať miesta
Raz sme sme si isli sadnut na 3 (C), len tak zo srandy a po par minutach sme sli pekne hore. Problem bol v tom, ze ked si blizko, nemozes pozerat cely obraz naraz a este k tomu ked mas titulky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
miesto v rade: v strede
vyššie som to napísal v komente hh
a na Interstellar som sedela asi v tretej rade odpodu a bolo to najviac doko. videla som len plátno a film ma celú zožral.
Ale ja mám motion sickness v kine, takže ďalej je lepšie, ale úplne hore už nie je taký priestorový zvuk.