Zdravím,chcem sa spýtať,som s dievčaťom vonku,alebo si píšeme na internete.Prejdeme strašne veľa vecí a zrazu príte blbá chvíľa,kedy neviem čo napísať a nechcem hoiť niečo trápne aby som nevyzeral ako idiot.... nápady ako "existencia paralelných svetov" s
vždy keď sa niečo mne také stane tak len poviem : niéé, trápne ticho a druhá osoba sa chytí už alebo teda jej v tej chvíli niečo pochváľ ...a potom sa chyť , že : ja som si ..bla bla bla neviem či toto pomôže nejak , tento môj koment
Urcite ta napadne nieco, co ta v poslednej dobe zaujalo, nasralo, potesilo... Alebo ked je to moc trapne ticho, tak sa na nu proste vrhni, ako keby si cakal len na to
a keď si s nejakou vonku, tak radšej spievaj, len aby neostalo trápne ticho lebo potom to musíš prelomiť vetou "tomuto trápnemu tichu som sa chcel vyhnúť" a keď sa ona na to nechytí, môžeš ísť domov
nech ti nejebe, ja ked som bol s nemenovanou birdzackou 1.x von, preberali sme prave tie paralelne svety a nahodou sme sa dost nasmiali. a to teraz myslim vazne. vsetko sa da, ked to vies podat
čo ja viem, mne príde aj ticho fajn, skôr mi príde divné ak niekomu takéto ticho príde trápne; ticho ustúpi a človek neskôr z neho môže vyjsť z úplne novou myšlienkou na rozhovor, skôr si myslím, že ak nasilu budeš chcieť stále niečo hovoriť aby nebolo ticho tak ti to nepôjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a keď dotyčnej nemáš čo napísať, tak nepíš, nemusíš sedieť celý deň na riti a písať si s ňou,
..kvak..