edward podla mna nie je nic uzasne, ani jacob za ktorym tak vsetci letia, keby neboli v twilighte tak o nich nikto nezakopne.. ale podla mna najmenej sexi XD
Akože neviem čo máte proti chlpom na hrudi u muža veď to je práve že mužské keby ste vedeli koľko ženám sa práve to páči a akým ženám nie takým ako tá ktorá sa vyjadrila v @11 komentáre ta je úplná kurva a nie žena. Ako môže niekto povedať že mu vôbec nezáleží na kráse hlavná vec že ma peniaze to normálna žena nenapíše a ani nepovie no pravda je že normálnych je málo ale kurjev požehnane
Jasné,chápem každý sme iný,každí máme rozliční vkus.Mne sa Hamšik ne nor mál ne páči,taktiež Škrteľ je môjmu oku milý.
.
Momentálne ma nenapadá nijaký konkrétny škaredý muž.Možno niečo skúsim vygoogliť a pridať.
Ale
pre mňa je vyslovene škaredý muž,ako aj všeobecne človek,takí,ktorí keď otvorí hubu,idú z nej samé sračky.Takých ľudí ja už označujem za ľudí,ktorí sa "môžu zakopať".
Ďalej sa mi nepáčia muži s prílišným sebavedomím a nezdravým narcistvom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
niečo áno, ale toto je celé nie
FUJ ! (Blee) a toto je ešte slabý odvar
Jasné,chápem každý sme iný,každí máme rozliční vkus.Mne sa Hamšik ne nor mál ne páči,taktiež Škrteľ je môjmu oku milý.
.
Momentálne ma nenapadá nijaký konkrétny škaredý muž.Možno niečo skúsim vygoogliť a pridať.
Ale
pre mňa je vyslovene škaredý muž,ako aj všeobecne človek,takí,ktorí keď otvorí hubu,idú z nej samé sračky.Takých ľudí ja už označujem za ľudí,ktorí sa "môžu zakopať".
Ďalej sa mi nepáčia muži s prílišným sebavedomím a nezdravým narcistvom.
[/IMG]
[/IMG]
Aj keď...
@torpedo08
toto bude este zaujimavy suboj, tak sa pobite
i tak vyhram ja //ked sa 2 biju.. jo..sh..k vyhrava //
Pre mňa je to tento šašo.