veľa vecí robím zadarmo. ale keď niečo vyjde, fakt, že vyjde, hodinová mzda mi vie stúnuť aj na desať euro za hodinu. ale to sa nestalo dobrých 5-6 mesiacov.
najmenej cca 38sk/hod a najviac 5eur na hodinu a ak sa rataju aj jednorazovky tak 2000sk za asi 20 minut to bola aj najjednoduchsia vec co som vzivote robil
ja si teraz zarábam komparzmi, takže ja mám plat občas celkom dobrý, keď sa to preondí na hodiny ale bohužiaľ to nieje nejaká bohvie aká brigáda, keďže nemám stály príjem... ale najlepšie bolo, keď som dostal za dva dni 64éčok
dosť často aj zadarmo. ale najmenej bolo asi 150 korún na celý deň, to znamená, že som 10hodín chodila dookola na kúpalisku v otrasných horúčavách. a teraz dostávam 2eurá a ešte aj to sa mi zdaňuje i
najmenej 500sk za 9 hod. roboty čistenie lakovne už nikdy viac a najviac noo ak ide o normálnu prácu tak cca. 80sk/hod a raz som bola na takej akcii kde mi za počúvanie hudby čo bola cca. hodina dali 300sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Maximum už neratam odkedy mi to chodí v kufrikoch
a ta najvyssia? asi 120e za necelu hodinu
najvyssia co mam momentalne 200 €/ 7hod... piatok-sobotu robim... 400€ za vikend