Aký je najnechutnejší / najzvrátenejší / najviac disturbing film aký ste kedy videli?
Niečo, čo vám buď dvíhalo žalúdok, alebo vás proste nútilo to vypnúť, prípadne by ste ho rovno zakázali?
Ľudská stonožka a Srbský film som už videl, dajaké tipy?
aj keď to celkom neodpovedá zadaniu, lebo som to ani raz nevypol, čumel som na to s otvorenými ústami, ale kopu ľudí okolo mňa to dosť znechutilo a hádam aj traumatizovalo
12/10
Keď som ako 4 ročný pozeral v obyvačke večer na gauči Godzillu a vždy keď sa ukázala tak som sa otočil chrbtom a tlačil sa do gauča. A potom som celú noc nevedel spať, som mal taký velký strom z postele cez okno vo výhľade, kde bol spln mesiaca a bál som sa
Antikrist. Proste odpad! V živote nepochopím, ako to niekto môže nazývať umením, pretože tých pár pekných záberov prírody z tohto bahna umenie neurobí ani omylom.
Saló aneb 120 dnu sodomy som moc nedávala, ale to som ešte bola menšia, tak si nie som istá
a 127 hodín fakt fuj fuj fuj akože stonožky aj sawká a takéto kokotiny ma bavia ale hento som nezvládla psychicky vobec.
A väčšina takých najhorších čo som videl tu už boli vymenované.
Saw mi nikdy neprišlo extra brutálne, je to také v rámci normy.
Hostel, mierne brutálnejší než Saw ale tiež sa to dalo, viac mi prišla nechutná tá scéna s chrobákmi (neviem už v ktorom to bolo, proste týpkyni vysypal chrobáky na tvár do úst všade) než scény kde niekoho mučili.
Srbský film mi prišiel pritiahnutý za vlasy, na tom som sa skôr smial aké prehnané to bolo a hlavne jak ho zabil károm cez oko
Human Centipede jednotka je fajn, to je ešte také akurát... dvojka mi prišla prehnaná a už mi to bolo vtipné, hlavne ten týpeček tam mi bol strašne smiešny no a trojku nekomentujem, to je už skoro ako Scary Movie neviem či bol zámer aby to bolo komické alebo to také prišlo iba mne.
Martyrs (originál verzia) sa dalo, aj keď ku koncu jak ju stiahli z kože sa to uź blížilo k mojim hranicam ale čo je ten nový remake, tak to je celé oničom.
120 Days of Sodom mi bolo zo začiatku vtipné, ale dopozeral som to len tak-tak
Antichrist bolo vážne zaujímavé, ale strašne som vybuchol smiechom keď si odstrihla klitoris to sa nedalo nesmiať, prišlo mi to strašne odveci.
Grotesque som nedopozeral. To bolo na mňa moc.
No a aby som prispel niečim novým, Cabin Fever príde dosť ľuďom nechutné, ale je to riadne prehnané tiež a občas komické tým aké je to absurdné.
Red Room je celkom kvalitné (samozrejme od Japoncov, ako inak) aj keď trošku staršie.
A ešte Would You Rather má jednu veľmi chutnú scénu s okom
po Nymfomanke som mala depku 3 dni, po Antikristovi týždeň. melanchólia mi rozjebala psychiku, ale nebolo to nechutné, skôr úzkosť je to slovo ktorým by som film opísala. a vlhké miesta, tie sa mi páčili, tie boli super!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ešte viac Ľudská stonožka II
a Grotesque
a potom Pieles - » www.netflix.com/title/80100054...
aj keď to celkom neodpovedá zadaniu, lebo som to ani raz nevypol, čumel som na to s otvorenými ústami, ale kopu ľudí okolo mňa to dosť znechutilo a hádam aj traumatizovalo
12/10
Ale výnimočne by to bolo k téme..
Caché
Na niektoré mi stačí prečítať plot summary a viem, že to ani nechcem vidieť
Martyrs
The 120 Days of Sodom
ani ludskú stonožku nemusím
a 127 hodín fakt fuj fuj fuj akože stonožky aj sawká a takéto kokotiny ma bavia ale hento som nezvládla psychicky vobec.
A väčšina takých najhorších čo som videl tu už boli vymenované.
Saw mi nikdy neprišlo extra brutálne, je to také v rámci normy.
Hostel, mierne brutálnejší než Saw ale tiež sa to dalo, viac mi prišla nechutná tá scéna s chrobákmi (neviem už v ktorom to bolo, proste týpkyni vysypal chrobáky na tvár do úst všade) než scény kde niekoho mučili.
Srbský film mi prišiel pritiahnutý za vlasy, na tom som sa skôr smial aké prehnané to bolo a hlavne jak ho zabil károm cez oko
Human Centipede jednotka je fajn, to je ešte také akurát... dvojka mi prišla prehnaná a už mi to bolo vtipné, hlavne ten týpeček tam mi bol strašne smiešny no a trojku nekomentujem, to je už skoro ako Scary Movie neviem či bol zámer aby to bolo komické alebo to také prišlo iba mne.
Martyrs (originál verzia) sa dalo, aj keď ku koncu jak ju stiahli z kože sa to uź blížilo k mojim hranicam ale čo je ten nový remake, tak to je celé oničom.
120 Days of Sodom mi bolo zo začiatku vtipné, ale dopozeral som to len tak-tak
Antichrist bolo vážne zaujímavé, ale strašne som vybuchol smiechom keď si odstrihla klitoris to sa nedalo nesmiať, prišlo mi to strašne odveci.
Grotesque som nedopozeral. To bolo na mňa moc.
No a aby som prispel niečim novým, Cabin Fever príde dosť ľuďom nechutné, ale je to riadne prehnané tiež a občas komické tým aké je to absurdné.
Red Room je celkom kvalitné (samozrejme od Japoncov, ako inak) aj keď trošku staršie.
A ešte Would You Rather má jednu veľmi chutnú scénu s okom