vysmážaný syr mi znechutili na intráku, lebo namiesto toho som dostala nejakú žuvačku, frankfurtská pečienka ako sa to volá neviem flanforce hovädzieho s mastným, granadier tiež,.....Keď sa na to tak pozerám tak všetko čo som jedla normálne mi internát zničil.. Aj miesto palaciniek si radšej dolky urobím
Pecen (pankreas).
Potom nejem nic, co nepoznam.
Hriby nejake. Plesen a podobne veci.
Nejem dive maso. Maso mi prilis nechuti, ale treba jest, inak je vojna.
@cos45 prosím ťa, povedz mi, súčasťou akej kuchyne je pankreas, pretože už som videla ľudí konzumovať všetky možné časti živočíchov ale pankreas teda ešte nie.
kks ja som nikdy nechápala, čo ľudia tak neznášajú na granadíre, ja to milujem a vždy mi to aj v škole dávali, lebo to nechceli takisto milujem špenát..
ale čo zase ja nezjem je vyprážaný syr, sushi, držková, nič čo sa týka jelenieho/srnčieho mäsa a jedlá kde prevahujú zeleniny a huby
Neni to sice samotne jedlo ale koriander (vnat) v kombinacii s niektorymi jedlami vo mne spôsobuje davivy reflex co je divne lebo s inymi jedlami mi nevadi a este nemusim velmi karfiol a samotne surove jablka bez nicoho (take tie klasicke z obchodu, neviem aka tam maju odrody)
Zjem veslico, niesom vyberavy. Jedno z mala jedal co nemusim je dranadir. Suchy a onicom. Museli ho vymysliet vojaci ked nemali co jest. Tiez som nejako nepochopil podstatu zemiakovej kase. Vela prace a v podstate dodrbane zemiaky. Paradajkova poliavka je divne naslatkasta.
no ja zjem skoro vsetko co sa nehybe, nie som vyberava ale nikdy som nemala rada jaternice/ hurky, tlacenku, vnutornosti okrem pecene a take zabijackove veci, drzkovu, cibulovu polievku by som nejedla arasidove maslo mi k zivotu tiez nechyba a nemam rada tu kombinaciu cokolada a mentol
co ultimatne neznesiem a instantne by som sa z toho pogrcala su cestoviny s kecupom a syrom, just like that
dalej ak je tvaroh na sladko, napriklad rezance s tvarohom na sladko, a este to zabit dzemom navrch napriklad
a huspenina, ble
take tie super divne slovenske cestoviny ako cisto s kecupom, s ORECHMI, alebo kapustou na sladko... to z akej priemyselnej nehody vzide takyto napad?
ale silny odpor nemam k nicomu okrem mnohych bravcovych veci
a nic vyvojovo vyssie od ryby nejedavam, takze ani s tym sa nekonfrontujem a nemam okolo toho negativne pocity, lebo to je v trosku inom vesmire ako ja
ale teda vzdy ma hrozne vytacala koncepcia chleba so salamou a maslom naraz.. pomasti si este tu salamu!
Zabíjačkové "špeciality",halušky ako príloha k mäsu, vyprážaný syr, jedla s knedľou, zavarana paprika, hnusi sa mi aj kebab (ešte som ho nikdy nejedla)
hocičo s marhuľami/broskyňami, v menšej miere slivkami (slivkové gule som vždy jedla tak, že som zjedla len to cesto)
inak v princípe nemám problém s ničím, ale ak nemusím, tak nebudem jesť sladké jedlá na obed (výnimkou sú palacinky, aj to výnimočne) a jedlá, kde slúži príloha ako hlavné jedlo (rizotá, cestoviny a podobne)
Najnajnaj je bravčové mäso s knedlou a kapustou, rodičia to robievali vždy na Silvestra a ja som bola furt na koláčikoch z Vianoc, lebo hentoho som sa ani nedotkla
Ale tiež nemám rada rezne, vyprážaný syr a celkove skoro všetko vyprážané, HORČICU, kečup, majonézu, krupicovú kašu (jediná akceptovateľná podoba je bez mlieka)...
viac z už vyššie uvedených, držková, baranina, huspenina, tlačenka,
ale čo nepoznám asi nikoho okrem seba tak nemám rada grísku (kupicovú kašu) odmalička, v škôlke som musela ísť z trest vždy sedieť na schody lebo som ro nechcela jesť, no a ešte rascovku s vajcom, z toho som sa tusim v škôlke aj povracala lebo ma to nútili jesť.. celkom traumaticky spomínam na škôlku Jaj a ešte od starkej som neznášala kuľašu, inak ani neviem čo to je ale vyzeralo to ako už raz požité jedlo takze tak nechutná som ja viem
a ešte z tých sladkých vecí nemám rada rezance s makom (celkovo pomletý mak nie) a koláče s jablkami pečenými ( inak jablká milujem, čerstvé aj z kompótu) čiže žemľovka, štrúdľa, vidličkový koláč (maková, jablková) nie, ale orechové, lekvarové a tvarohové milujem
Olomoucke syrecky.. som zhrozena len keď to počujem, fakt nechápem, prečo by to niekto dobrovoľne vložil do úst.
A zemlovku a ryzovy nakyp, korunovane skvosty školských jedálni.
A kimchi a čalamádu, veď to napiču už znie
Inak som prísny vegetarián a nezjedla.by som žiadnu mrtvolu, ani hmyz, aj keď nemôžem tvrdiť, že by to bolo kvôli chuti..
Mušle s cestovinami, alebo s hocičím iným neobľubujem. Tak isto chobotnice, ráčinky a iné morské "špeciality". Maximálne čo z mora mám rád je kapor, prstruh, tuniak.
Ale taktieź nemám rád jahodový chlebíček s uhorkami a cesnakom, čokoládu s citrónom, kyslú kapustu s olomouckými syrečkami, arašidové maslo s vínovo-majoránkovou omáčkou a štipkou drvených zajačích srstí, ucho motýľa, nepárny počet očí nevidomého netopiera, trstenicu s pečeným rebrom neznámeho zbojníka, čerstvo nadojené mliečko s kiwiovým ragú.
Ale keď to nechutí mne, to ešte nič neznamená. Možno niekomu z Vás to chutiť bude a budete si medové motúzy okolo krku namotávať od blaženosti, šťastia a naplneného gágora.
zemiakove, karfiolove a akekolvek placky, vsetky vnutornost, kapustove flacky, zemiakovy salat, drzkova polievka, ked je nejake maso tlste (fakt sa mi z toho zdviha zaludok), ryzovy nakyp... a neviem.. urcite sa najde este vela veci
Vifon polievku - taká nemastná neslaná je neviem jej prísť na chuť. A keď si predstavím koľký ľudia hlcú tento šplech rozmýšľam prečo som taký vyberačný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a este nemusim taku tu "nafukovaciu" slovensku kuchynu, ako halusky, knedle, vyprazany syr, 4 rozky na ranajky..
Potom nejem nic, co nepoznam.
Hriby nejake. Plesen a podobne veci.
Nejem dive maso. Maso mi prilis nechuti, ale treba jest, inak je vojna.
a kapustove fliacky :xxxxx
a vsetko co je horke
a zemiaky s petrzlenom
ale čo zase ja nezjem je vyprážaný syr, sushi, držková, nič čo sa týka jelenieho/srnčieho mäsa a jedlá kde prevahujú zeleniny a huby
A bravcove mäso tiez nejak nevyhladavam
dalej ak je tvaroh na sladko, napriklad rezance s tvarohom na sladko, a este to zabit dzemom navrch napriklad
a huspenina, ble
ale silny odpor nemam k nicomu okrem mnohych bravcovych veci
a nic vyvojovo vyssie od ryby nejedavam, takze ani s tym sa nekonfrontujem a nemam okolo toho negativne pocity, lebo to je v trosku inom vesmire ako ja
ale teda vzdy ma hrozne vytacala koncepcia chleba so salamou a maslom naraz.. pomasti si este tu salamu!
inak v princípe nemám problém s ničím, ale ak nemusím, tak nebudem jesť sladké jedlá na obed (výnimkou sú palacinky, aj to výnimočne) a jedlá, kde slúži príloha ako hlavné jedlo (rizotá, cestoviny a podobne)
Ale tiež nemám rada rezne, vyprážaný syr a celkove skoro všetko vyprážané, HORČICU, kečup, majonézu, krupicovú kašu (jediná akceptovateľná podoba je bez mlieka)...
ale čo nepoznám asi nikoho okrem seba tak nemám rada grísku (kupicovú kašu) odmalička, v škôlke som musela ísť z trest vždy sedieť na schody lebo som ro nechcela jesť, no a ešte rascovku s vajcom, z toho som sa tusim v škôlke aj povracala lebo ma to nútili jesť.. celkom traumaticky spomínam na škôlku Jaj a ešte od starkej som neznášala kuľašu, inak ani neviem čo to je ale vyzeralo to ako už raz požité jedlo takze tak nechutná som ja viem
A zemlovku a ryzovy nakyp, korunovane skvosty školských jedálni.
A kimchi a čalamádu, veď to napiču už znie
Inak som prísny vegetarián a nezjedla.by som žiadnu mrtvolu, ani hmyz, aj keď nemôžem tvrdiť, že by to bolo kvôli chuti..
Ale taktieź nemám rád jahodový chlebíček s uhorkami a cesnakom, čokoládu s citrónom, kyslú kapustu s olomouckými syrečkami, arašidové maslo s vínovo-majoránkovou omáčkou a štipkou drvených zajačích srstí, ucho motýľa, nepárny počet očí nevidomého netopiera, trstenicu s pečeným rebrom neznámeho zbojníka, čerstvo nadojené mliečko s kiwiovým ragú.
Ale keď to nechutí mne, to ešte nič neznamená. Možno niekomu z Vás to chutiť bude a budete si medové motúzy okolo krku namotávať od blaženosti, šťastia a naplneného gágora.
Väčšina sladkých hlavných jedál, boli spomenuté vyššie v komentároch. Neviem sa rozhodnúť, či je väčšie zlo rezance na sladko alebo ryžový nákyp.
Granadír a pečienku by som ale zas žrala na tony
To sú jedlá, ktoré jesť nikdy nebudem.
Prívarky.
Všetky typy junk foodov.