@vladqog tebja bit s boxerem? to by byuo fest nefer, sak to mam iba na protivniku silnejsich ode mna tebja staciuo ve skole drgnut a uz sem sa baua, ci sa nerozsypes
Grcám z paradajkovej. O vajcovej sme inak ako malí hovorili, že je ako sopel. Nemám rád, keď v nej plávajú dlhé sopľové veci, alebo pór a podobne. BLEEEEEE V polievke nemajú plávať naťahovacie veci.
Kôprová a tekvicová... A ešte som jedol takú zo šťavelu a to bol tiež riadny humus. Holt, otec je chlapec z dediny a je zvyknutý na takéto "špeciality".
špenátová, vďaka kuchárkam vo škôlke...asi mám z toho dodnes traumu, z toho ako ma to učiteľky nútili nasilu natlačiť do seba.... ale minule som aj takú dokázal skonzumovať ...hehe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a paradajkova... (blee)
ale vitazstvo ma asi tekvicova/koprova a potom sladke fazulove polievky. proste tie cervene.. bleh
spomenula som si len na dlhý zoznam tých, čo mám rada, takže asi vo všeobecnosti mám rada polievky, ak sú dobre pripravené)
(ale kedysi sme v družine mali špenátovú, ktorá bola maximálny hnus. Normálne mám rada špenát, ale hento bol hnus)
a inak aj @24 je
neznášam paradajkovú a hubovú
gulášovej som presýtený, tak možno tá, ale inak si nejako nespomínam, k akej mám nejaký odpor
Hubová akákoľvek kde sú huby !
U mna asi vyhrava borsc a ta kyslasta z fazulovych luskov.
a raz ma naplo z hríbovej kde boli čerstvé mazliaky alebo čo to je. chutili ako slimáky, respektíve boli také slizké. tak asi tá