C ronaldo je najlepsi sa mi pacilo ako skromne o sebe povedal : nebudem sa cudovat ked ma nazvu najlepsim hracom sveta ze hahaha , kde , keby sa o nom tolko nehovorilo , tak ani nevieme ze je technickou hrou je to jednoznacne MEssi
Ale inak milujem
- utocnikov ako :
KLOSE (uz vo werdene ukazal co je v nom a v bayerne to iba potvrdzuje) ,
TONI (velka talinska hviezda)
KROOS ( buduca velka futbalova nadej)
KAKA (futbalista roku 2007 to je proste on
MAKKAY (byvaly spickovy hrac FCB cim si ziskal moje srdce a obdiv)
PODOLSKI (mlady hrac , ktory musi bojovat o zaklad v FCB )
- zaloha :
VAN BOMMEL(nemam slov) ,
OTTL (paci sa mi skor po vyzorovej stranke ako po futbalovej nic extremne neukazuje),
RIBERY (krasna technicka hra po kridlach , uzasne prihravocky do zakoncenia)
GATTUSO ( hrac s velkym srdcom a castymi namietkami na stranu rozhodcov)
SCHNEIDER ( uzasnu robotu robi v reprezentacii)
-obrana :
LAHM (maly , rychli , proste nenahraditelny obranca v FC
SAGNOL (skuseny hrac , co vie co to do hry
MERTEZACHER (asi najlepsi obranca na svete podla mna )
Cristiano je najlepsi momentalne to nik nevyvrati...a to co povedal to je jeho bordel...nech si vravi co chce...ale futbal hrat vie ! a k tomu vyroku "jasne ze sa nebude cudovat ked vyhral rozne ceny a v rebrickoch je na prvych miestach v najlepsej lige sveta ma najviac golov a to hra zaloznika...je najlepsi a on to vie..." a ked vidim ako hra sa ostatnym doslova vysmieva ...
Mate pravdu ze Cristiano je asi naj.teraz ale podla mna najlepsie hrac bol jednoznacne Zinedine Zidan on mal uplne vsetko,nahravku,strelu,a vie hrat aj hlavou(dokazal to vo finale v 98 DD)proste najlepsie z najlepsich
veru mas rpavdu ze cristiano isto ni eje NAJ,,,, a ked je naj tak jedine NAJHORSI , NAJPREGELOVANEJSI a najme NAJNAMYSLENEJSI clovek co sa kedy dostal k lopte po nom hned v zavese ide Beckham a Sapara
ATT-Fernando Torres /LIV/, Robbie Keane /TOT/, Krídlo-Aaron Lennon /TOT/, stred Steven Gerrard /LIV/ Cesc Fabregas /ARS/, obrana Michael Dawson /TOT/, brankár Rob Green /WHam/
no ja neviem,ja toho C.Ronalda nejako moc neoblubujem,ako vie to hrat,ale tak fakt je strasne ale brutalne NAMYSLENY a takych ludi nemam rada,a je mi nesympaticky ...ale o tom to neni ale aj tak futbalovo podla mna najlepsi neni ...moji oblubeni hraci su: Fabregas ..v branke mam rada Casillasa,ten je proste THE BEST..dalej hmm teraz ma nenapada aa uz viem,ruzomberska 17
Fabregas, Arshavin, Modrič, Henry, Hamšík, Šebo, Vittek, Pavlyučenku, Simao Sabrosa, Lampard, Roben, Gerrard, Torres, Riera, Leva, Sergio Ramos, Bojan Krkič, Leo Messi... Je ix strašne moc. Ked som bol menší tak to bol určite Zidan, Crespo, Veron, Batistuta, Kluivert, Overmars a... nespomenem si na všetkýx. Ale jedného herca nemusím a to je Cristiano Ronaldo ... Ako futbalista celkom v pohode len troxa skromnosti by mu nezaškodila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zidane, Deschamps, Thuram, Dessailly, Lizarazu, Blanc, Henry, Djorkaeuf, Wiltord - stará francúzska garda, ktorá už nehrá (až na výnimky)
potom Kluivert, de Boeurovci, Bergkamp (to bol pán futbalista), Van der Sar, Overmars - skvelá holandská generácia, ktorá ostala akosi bez úspechu
Stojkovič, Jugovič, Miloševič, Mijatovič - staré juhoslovanské vojny:p
keby som mala vybrať jedného, tak nevyberiem:p keby som mohla štyroch tak Miloševič, Zidane, Henry, Kluivert (Miloševič prvý, ostatní bez poradia:p)
Noo tak samozrejme ten najkrajší a najprítažlivejši - a kedže futbal mam rada, tak tých sympatakov tam mam viacej..
Napr. Michael Owen, David Beckham, Roberto Carlos, Raul Gonzáles, Thierry Henry, Zidane, ..
A tí ktorí sa mi moc nelubia ale "žeriem" ich - Ronaldinho, Ronaldo, Marek Mintál, ..
potom este sa mi pacia Ronaldinho,Henry,Rooney,Scholes,Giggs....cely Manchester
Ale inak milujem
- utocnikov ako :
KLOSE (uz vo werdene ukazal co je v nom a v bayerne to iba potvrdzuje) ,
TONI (velka talinska hviezda)
KROOS ( buduca velka futbalova nadej)
KAKA (futbalista roku 2007 to je proste on
MAKKAY (byvaly spickovy hrac FCB cim si ziskal moje srdce a obdiv)
PODOLSKI (mlady hrac , ktory musi bojovat o zaklad v FCB )
- zaloha :
VAN BOMMEL(nemam slov) ,
OTTL (paci sa mi skor po vyzorovej stranke ako po futbalovej nic extremne neukazuje),
RIBERY (krasna technicka hra po kridlach , uzasne prihravocky do zakoncenia)
GATTUSO ( hrac s velkym srdcom a castymi namietkami na stranu rozhodcov)
SCHNEIDER ( uzasnu robotu robi v reprezentacii)
-obrana :
LAHM (maly , rychli , proste nenahraditelny obranca v FC
SAGNOL (skuseny hrac , co vie co to do hry
MERTEZACHER (asi najlepsi obranca na svete podla mna )
-brana :
KAHN - jediny BRANKAR pre mna !!!!
ATT-Fernando Torres /LIV/, Robbie Keane /TOT/, Krídlo-Aaron Lennon /TOT/, stred Steven Gerrard /LIV/ Cesc Fabregas /ARS/, obrana Michael Dawson /TOT/, brankár Rob Green /WHam/
no a s minulosti urcite Alan Shearer