Dobrá je Milka, aj táto Schogetten, mne chutí hlavne tá s náplňou s príchuťou capuccino, z Figara mám rada sladkú vášeň a orion má dobré tie nové, čo sú z čisto prírodných ingredencíí
najlepšia akú som kedy jedla (a najdrahšia asi tiež) (L) Lindt..Vrelo odporúčam, Milka sa na ňu ani len nehrabe (a to mám rada Milku a podobné čokolády)
@jessica Prepaaac, to som skutocne nemala v umysle... A ze horke? Ty si asi este nejedla 99%, vsak . Ale tak..vies, ja som vychadzala z faktu, ze cokolada by sa mala vyrabat z KAKAOVYCH BOBOV, ktore su hnede. Tak mi povedz, kolko bobov je v BIELEJ "cokolade"? Cukor a zahustene mlieko - no to mi je kvalita !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Jednoznačne Ale nepohrdnem so žiadnou, okrem poľských a čokolád s hrozienkami
♥♥♥
a ešte @20
Najradšej mám jahodovú milku
visnova...mnam
a jedol tu uz niekto taku s 99% obsahom kakaa?
chuti trochu ako zemina......ale zazitok
RITTER FÜR IMMER!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrá je Milka, aj táto Schogetten, mne chutí hlavne tá s náplňou s príchuťou capuccino, z Figara mám rada sladkú vášeň a orion má dobré tie nové, čo sú z čisto prírodných ingredencíí
najlepšia akú som kedy jedla (a najdrahšia asi tiež) (L) Lindt..Vrelo odporúčam, Milka sa na ňu ani len nehrabe (a to mám rada Milku a podobné čokolády)
ale aj milka, figaro, orion možu byť
» balancemycake.files.wordpress.com/2009/05/lindt-d...