@karlotiskot zo srandy kvôli nesúhlasu ktorý vyjadrujem voči tomu dni ..... každý mladý na svete vie čo sa stalo vtedy ale čo sa stalo v auguste 1968 vie len málo ľudí prečo sa nepúšťajú také dokumenty? Prečo by sme my mali smútiť za niečim čo nieje naše keď nikto nesmúti za tým čo naše bolo
Zaoberáš sa károvinou, takéto osobné protesty len zbytočne zaberajú priestor v hlave. Starať sa treba o svoje okolie a najoblúbenejšiu historickú udalosť si spraviť z dňa, keď sa raz tvoje decko ukáže ako lepší človek než ty
@karlotiskot citujem z podnadpisu Napíšte resp. skopírujte to čo máte v profile ... ja mám toto v profile a pokiaľ to niekomu príde provokatívne tak mi je toho ľúto, lenže potom môže byť provokatívne všetko
@tunidlo to súhlasím, asi to bude dôvod ale práve preto by mali starší ľudia prezentovať radšej našu históriu
To je možné, lebo sa rád zaujímam o históriu ale nemôžem súdiť cudzie pohľady na vec a práve preto som dal len nech skopírujú čo majú v profile, lebo každá udalosť, alebo názor(napr. ten v profile) môže byť provokatívny
je ich viac..v podstate cele tazenie napoleona, velka francuzska revolucia, kriziacke vypravy-hlavne godfreyho, lionhearta a potom prevzatie jeruzalemu saladinom, 2.sv vojna ako celok..je ich mnoho a nie su to konkretne udalosti ale skor celky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Zaoberáš sa károvinou, takéto osobné protesty len zbytočne zaberajú priestor v hlave. Starať sa treba o svoje okolie a najoblúbenejšiu historickú udalosť si spraviť z dňa, keď sa raz tvoje decko ukáže ako lepší človek než ty
To tak už býva, že ľudia skôr vedia o tom, čo sa stalo za ich života, ako o tom, čo sa stalo 30 rokov predtým, ako sa narodili.
Ty to samozrejme môžeš považovať za neadekvátne, ale na to, ako je to (podľa mňa) prirodzené, to nejak moc riešiš
To je možné, lebo sa rád zaujímam o históriu ale nemôžem súdiť cudzie pohľady na vec a práve preto som dal len nech skopírujú čo majú v profile, lebo každá udalosť, alebo názor(napr. ten v profile) môže byť provokatívny
Obdobie panovania Márie Terézie.
5-6 storočie, anglicko, kráľ Artuš, Merlin a podobné (historicky nepresné, nevieme presne kedy to bolo, ale cca)
Začiatok inkvizície a všetky procesy s tým spojené.
Renesancia a začiatky renesancie - Mediciovci
dejiny Toskánska a fr. oblasi d´Oc