jednoznacne asylum, murder house bol dobry a coven este tiez, aj ked ku koncu to uz bolo slabe...
freak show bola cim dalej horsia, ziaden pribeh, ziaden horor a hotel sa mi taky zdal tiez, po 3 castiach som to vzdal
sa mi zda, ze uz im ide len o formu...vymakana kamera, kostymy, efekty, ale pribeh nikde a strasidelne prvky nahradili veci, z ktorych ma byt ludom zle
prvá bola dobrá, druhá bola skvelá, z tretej mohli dostať oveľa viac, tešila som sa na ňu najviac, ale celkom sklamala, tak isto aj štvrtá, malo to väčší potenciál a piata bola paráda, len ten koniec... ale necháme sa prekvapiť aká bude šestka a ako sa prepletie s tými predchádzajúcimi
2 najlepšia, 4 najväčšie pre mňa sklamanie. 1 a 3 dosť ok, a 5 super super super ale posledná časť ma nejak proste sklamala,čakala som niečo velkolepopsychopaticke!
prvá mi prišla dosť otrepána témou dom ale Tate tomu dodal šmrnc, druhá bola pre mňa celkom psycho aj keď pozerať to pri chorobe od rána do večera a potom sa vám celu noc sníva asi 5 scenárov ako to bude okračovať a ráno neviete či to tam fakt bolo alebo sa to len svívalo brr.... tretia bola taká dosť "nestrašidelná" oproti dvom pred tým a štvrtá je srdcovka už len kvôli prevedeniu a kostýmom aj keď "strašidelnosť" sa ešte viac vytratila ten krásny nenásilný nádych mi k tomu sedel Hm dostala som chuť na hotel .....
Murder house nebol až taky super, ale dal som tomu šancu a ked som pozeral Asylum tak to bolo uzasne, Jessica lange sa mi strasne zapacila, plus ten diabol? och! V dalsej serii ma ocarila Emma a celkovo.. milujem namet s carodejnicami Freak show pre mna nic moc, kedze neoblubujem cirkusy, postavy mi neboli velmi sympaticke a pod. ale koniec bol fantasticky!!
A Hotel? och! ten si pamatam zatial najviac. Gaga bola v nom uzasna, o Sally ani nehovorim, a páčilo sa mi, co urobili s tym hercom - ked ho dali za "zenu" (netusim meno ani postavy ani herca)
@michelleee mne sa zase posledná časť v Hoteli páčila, pretože určitý happy end je vždy potrebný a páčilo sa mi ako si všetky postavili vyriešili všetky záležitosti nakoniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
freak show bola cim dalej horsia, ziaden pribeh, ziaden horor a hotel sa mi taky zdal tiez, po 3 castiach som to vzdal
Druhú som nedokázal dopozerať (nebavilo ma to) a do tých ďalších som sa už nepúšťal.
A Hotel? och! ten si pamatam zatial najviac. Gaga bola v nom uzasna, o Sally ani nehovorim, a páčilo sa mi, co urobili s tym hercom - ked ho dali za "zenu" (netusim meno ani postavy ani herca)