Aké sú vaše naj sladkosti z obchodu? Nemyslím teraz pečivo, zákusky a pod. Skôr tyčinky, sušienky, cukríky a tak.
Za mňa sú to Nugeta a kakaové venčeky. A na druhom mieste maslové sušienky, pikao a kyslé rybičky
Joooj toho je moc horalky, mila, kakaove rezy,siesta pikao piknik aj ked tie lacne verzie ale chutne disko, polomacane, cokolady z lidlu, mliecne rezy z lidlu nugetou tiez nepohrdnem a to je v tomto momente vsetko co mi prislo na rozum ale je toho este viac urcite
Jej kakaové venčekyyy , tie tiež zbožňujem
Niekedy sa nimi prejem tak , že mi je zle od žalúdka
...
Ďalej Milu milujem , to je moja topka :3
A arasidove chrumky ktoré sú v bielo-modrom baleni , kde su po dojedeni na spodku mini arasidiky
mne absolútne nechutia slovenské sladkosti, sú umelé, presladené a nekvalitné, ale mal som rád kokosový kmeň a všetko s kokosom, koko.. napriek tomu že je to sladké jak fras tak viem zjesť jesenku a piknik na kilá
Ja tiež venčeky ako tu už viac krát bolo spomenuté to lúbim s mliekom vyjedať. Potom polomáčané keksíky, sedita rodinné keksíky kakaové, kávenky, lina, 3bit, ovsené kekse, perníčky slivkové
Kaštany :3 Fidorka, Lindt čokoláda mi chutí. Aj tá nakrájaná schokolatte .
Ale v podstate všetky tie klasiky. Ale študentskú pečať nemám rád.
Tá čokoláda za 1€ z lidlu bola dobrá.
ja som roky uz mimo svk a posledny rok, rok a pol, nemam chut na NIC sladke a je to super ale ked som obcas dosla domov tak som si nakupila sojove rezy, 3bitky a kavenky a to mi pripominalo stare dobre jednoduche mladeznicke casy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A potom ešte čokoládová proteinova tyčinka, len si nepamätám značku
Niekedy sa nimi prejem tak , že mi je zle od žalúdka
...
Ďalej Milu milujem , to je moja topka :3
A arasidove chrumky ktoré sú v bielo-modrom baleni , kde su po dojedeni na spodku mini arasidiky
Ale v podstate všetky tie klasiky. Ale študentskú pečať nemám rád.
Tá čokoláda za 1€ z lidlu bola dobrá.
Ze tribitka, kokos! zlate gymnazialne casy!
a keď hej, mení sa to
teraz by som si dala višne v čokoláde