Najprecenovanejší hudobný interpret všetkých čias?
kto to podľa vás je? myslím hlavne svetovú scénu, môžte napísať aj kapelu alebo konkrétne meno hudobníka prípadne napísať prečo práve táto osoba/kapela.
za mňa jimi hendrix...jeho hudba mi nič nehovorí a myslím že keby nie je nigga jeho popularita je polovičná...predsa len černochov gitaristov moc nie je.
je okolo tá aura osobnosti ktorú neznášam, ludia bez toho aby niečo vôbec od neho počuli vravia že ho uznávajú.
@ahajj ja si tiez myslim, ze su lepsi gitaristi ako hendrix, ale zase si treba uvedomit, ze jeho tvorba bola prelomova... oproti tomu, co sa hravalo dovtedy, tak hendrixove skladby boli totálne šialené... takze az tak precenovany podla mna z tohto hladiska nie je...
@interrupcio veď je to vec názoru. ale z hendrixa sa robí modla, veľa ludí ho vôbec nepočúva ale "uznáva". to je podľa mňa ten prvý faktor niečoho čo je overrated....pre mňa je to aj pink floyd. netvrdím že je to zlé ale tá aura okolo toho je neskutočne trápna.
@candy36 a v čom je overrated PSY? že je to one hit wonder? si pletieš hitovosť s precenovanosťou...hlavne niečo čo má 1 rok sa sem asi ťažko môže radiť. zo PSY nikto nerobí predsa nejakého najväčšieho umelca, je to bavič a showman.
@n0win0u nie je to trolling ja mám radiohead čo si spomenul hrozne rád ale beriem že to je v podstate preceňované. aj keď pre mňa to najlepšia kapela je tak radiohead majú tiež auru že hlásiť sa k nim znamená mať "vkus"
@candy36 lenže 50% ludí stále vraví že je to shit ako ty...tým pádom to podľa mňa ani nemôže byť overrated...je to proste mainstream tak to počúva vela ludí
pre mňa sú preceňované veci na ktoré sa kvázi nemôže siahať....hendrix, marley, cobain, clapton, pink floyd
@ahajj kto nedrzal gitaru v ruke si moze povedat, ze hendrix je zero, ale ja sa nad nim len pousmejem Hendrix nie je len o hudbe, ale aj o zivotnom style. Videl si ho pri sole? On a gitara to su jedno telo, jedna dusa. Slahni si LSDcko a lahni si za stotisicovy dav do travy a pocuvaj... pochopis
@luc.ka hmm co ja viem, necitavam o nej nikde, v ziadnom bulvare, nikde pomaly nechodi, v interview mam vzdy pocit ze caka na to kedy to skonci, na koncerte je v rifliach a roztahanej mikine samozrejme nejaku popularitu musi mat inak by o nej nikto ani nevedel ale nepride mi to take nasilu ako pri nejakej rihanne napr. : )
som raz čítala niečo také... už neviem, a je mi to vcelku jedno. občas mi ten jej zjav aj prejav pripadá ako póza, no šak ale... v ajpode ju nevidím, len počujem, čiže...
@ahajj ja ho pocuvam, ale ako som povedal.. su daleko lepsi hudobnici ako on, ale jeho tvorba je prelomova... ale zas na druhej strane.. on sa naucil hrat na gitare velmi neskoro.. uz po dvoch rokoch cvicenia velmi dobre drtil na tej gitare a vydaval albumy..
@ahajj murko ja JH nepocuvam, ale respektujem jeho odkaz. Mam radsej doors a zeppelinov, ktorych aktivne pocuvam. Len ma zaraza, ze nejaky noobzor, co v zivote nedrzal gitaru v ruke bude hodnotit hru na nej. Ale holt, to je dnesna doba.... young superheroes, co vedia sami vsetko najlepsie
@wolskeoko mňa nezaujíma nejaký cicinbrus čo si myslí že keď hrá na gitare že vie všetko najlepšie. ja šoférujem auto, mám právo hodnotiť hamiltona či loeba ostatok čo nemá autoškolu nech sa neopovažuje!
sám si noob, jo a doors sú tiež overrated....strašne nudná muzika. smrť speváka dvíha vždy popularitu mehehe.
@tasha5 citujem seba "samozrejme nejaku popularitu musi mat inak by o nej nikto ani nevedel ale nepride mi to take nasilu ako pri nejakej rihanne napr. : )"
som rada ze bola v hm, inak by sme nemali jej 5metrovu podobizen cez celu stenu v obyvacke
@n0win0u všetkých čias som nejak odignorovala a zovšeobecnila a ty si zasa rázne odignoroval "POPULÁRNEJ" súčastnej hudby a.k.a. pop music, alebo mtv hity, väčšina rádioviek (aj keď tie sú ovplyvnené aj miestnymi menej známymi interprétmi)
@ahajj ja na gitare nehram uz par rokov ked chces trotlit, tak aspon sa skus trafit, lebo takto to nema zmysel.
Doors nie su overrated, ale ano smrt pridava na popularite. Keby napises, ze nirvana je overrated, tak by som suhlasil, pretoze v tej dobe sa robila lepsia muzika ->pearl jam, sonic youth, soundgarden
Vobec by ma zaujimalo co pocuvas, ale ak by to bolo radio expres, tak by som sa necudoval.... hodinovy playlist dokola cely rok
@uspavanocka aha tak hej dajme tomu, ale prestala som mat rada pred casom, lebo u mna su uz pomaly na jednej urovni . ale uznavam chytlava je , ide jej to mrcha
@tasha5 rihanna a lana na jednej urovni ? fuu s tym nemozem suhlasit nikdy v zivote ako moze byt na jednej urovni niekto koho vacsina lyricsov pozostava z "oh oh oh" prip. "nan nanana nanana" a niekto kto ma 10 minutovy klip s 7 minutovym poetickym prologom.
Bob Marley...nemyslím si, že jeho hudba nemá rozmery ako jeho popularita, lebo asi na ňom vážne niečo je, keď ho toľko ľudí miluje ešte aj po smrti, lenže ja sa s tým neviem stotožniť, lebo nevydržím dlho počúvať reagge, pár krát som dačo vydrzǎal vypočuť si do konca, lebo mi to príde také moc pomalé, akoby to ani hudba nebola a ten jeho opito- sfajčený černošský hlas, ktorý proste nemám rada, noooo wo men no kraaj, nemam rada jeho frazovanie, uplne ma irituje a ked dakto zacne....bob marley aky pan, tak si vravim, no zbohom, dosla som, ved medzi takymi ludmi ja nemam co robit, slobodne sa prejavovat, preto ti dakujem za toto forum a michael jackson, jeho prejav, tie sekanice v speve,frazovanie, toto uch ach v piesnach, placlivé vzlyky pre neho charakteristické a jeho tanec, ten sekavý, nemám to rada...ma´ niektoré piesne dobré ale v zásade mi oni vlastne vadí a neviem to pochopiť, že jeho má niekto rád pre jeho prejav a interpretáciu. To že to boli páni umelci im slúži ku cti ale napriek tomu každý nemá rovnaký vkus, tak beda tomu kto sa do mňa pustí, že neviem čo je dobré myslím že by sa dačo ešte našlo ale toto sú také ikony vážne, ktoré ma obmedzujú v živote
@uspavanocka viem ze si sokovana sama sa divim, ale ono nejde o text, ale maju rovn. , zamer, teda ak je to pravda, len preto ale mam kopu inych okrem Lany takze mi to nevadi
@n0win0u ako hádžaš smajle jak keby si sa tváril ako keby som povedala že slnko obieha okolo zeme a vysmievala sa tým čo vravia opak.... nehladaj v tom nejakú pičovinu furt a furt si budeš húsť svoje že súčasná hudba... navyše súčasná hudba je široký pojdem... ja by som ju charakterizovala od 60rokov 20stor. do teraz...
a v danom období hudba komerčne najviac zasahuje luďom do vedomia... ludia viac prezentujú a vytvárajú si zamerania svojej sympatie...
čiže som hovadinu nepovedala aj keď si to zobereme v tvojom prevedení -súčasná hudba/všetkých čias
vidíš to? doťahovať sa o "svojej" pravde môžme aj furt a stále dookola... jednoducho je to môj názor a môže byť akokoľvek tvojej mysli nelogický ale je taký...a nie je to nič závažné, hodnotné ani to do teba nezasahuje takže ti to môže byť v podstate jedno... ja sa tu tiež nejdem furt opierať o to že the cure ako najpreceňovanejšia kapela VŠETKYCH ČIAS je podla, zas a znova, môjho názoru absurditka
a nemam napocuvane tie stare veci takze toho sa zdrzim, ale v novsich -- Madonna je jasna -ta bitchina nikdy nespievala, a co sa mi pacilo, boli tie sucasnejsie pociny, kde to nevadilo vobec a este sa znechutila takze je jasna.
@ahajj to radio express bol len zart, nech ta vyprudim Ale vidim, ze si kus vztahovacny (no offense, to je vacsina ludi).
Nemam cas si pozriet co tam mas, ale mas dalsie + za new order. BTW vkus mas, ale ak si chcel napisat, ze nemas urceny druh hudby, tak to mas velke -. Pretoze urceny druh hudby maju len ludia, co to beru ako modu
@lawey sučasná je súčasná to je pevne daný pojem ktorý nemôžeš hodiť do rozmedzia 50 rokov
nowic má proste pravdu .......... to je kaoby si tvrdila že hriankovač robí kávu a nowic že hrianky ale ty mu tvrdíš že to fail lebo je to tvoja pravda
neviem ci sa da v pripade gangnam stylu hovorit o precenovani, podla mna to nikto ani neprecenuje, je to proste masovka s choreografiou ktoru pochopi aj tard, a henten sikmooky sa ani nesnazi posobit umelecky, takze by som to sem nedaval.
@sapphirizing dobre Boba Marleyho nepočúvam ani ja ale.. tam nešlo len o hudbu .. si pozri aj jeho činnosť ako aktivistu.. a jeho popularitu stále držia jeho synovia čo šíria jeho odkaz + ako marley brothers stále hrajú jeho songy naživo..tak asi preto
@barky súčasná nie je daný časový pojem.... to ti môžem povedať aj to že súčasná je tá ktora je PRAVE teraz tvorená.... to ej to o čom hovorím... o pojmoch sa dá doťahovať furt...
a veci 50 rokov do zadu.... práve preto som to dala ako príklad tej relativity časovej
mať pravdu o názore? o vlasntom postoje k niečomu? ach vy chlapci roztopašní
@lawey samozrejme ze je.... potom mozes oznacit za sucasnu hudbu aj tu co hrali niekedy v stredoveku sucasna hudba je oznacenie pre hudbu a áno aj tá čo sa tvorí teraz v urcitom období.. potom zacne byt ina hudba súcasná ale tú už tak oznacovat nebudes
@barky súčasnosť - je relatívny pojem ... zas a znova...
a vlastne vytiahla som súčasnosť preto, lebo bola tak strašne zvírazňovaná.... ale vidím že pri vás oboch nemá význam sa o čoms i taktomto vypravať...
ano páni gurmáni, páni slova a vetra, máte pravdu, pohladkajte sa ale vedzte že môj názor ostane, nie sme za totalizmu preboha, jeden názor, jedna pravda (pravdy sú tiež relatívne...v vlastne všekto je reltívne) , jeden smer...
Aha no tak didčko za vysvetlenie. Ja však radšej zisťujem osobnú históriu človeka až keď sa mi páči a nie naopak...vieš ťažko sa zaujímať o niečo, čo človek považuje za nudné ale tak okej rodina je podpora stále, lenže aby som mohla hudobníka hodnotiť podľa toho aký bol mimo hudobnej brandže? To mi je jedno, akí sú aktivisti neviemakí skvelí hudobníci či už podľa mňa alebo podľa ostatných...hudobník je taký, aktivista taký a ja ho cením podľa toho, ako bola nastavená otázka vo fóre...hudobný interpret...u mňa hodnota hudby nestúpne keď sa dozviem že sa venuje charite a td...práve naopak, beriem to akože si robí promo a je mi to nesympatické, keď sa to o interpretovi spomína, aký je to vyslanec osn či kde do Afriky sa dostal...obyčajní ľudia to robia dobrovoľne a nemám o nich potuchy tak prečo by nejaké sympatie takou činnosťou mal vyvolať práve Marley? Keď je to dobročinnosť, nepotrebuje za to žať slávu...
prave ten hlas je caro vsetkeho a to frazovanie a tak dalej, to bude aj tym, ze je z jamajky a tak sa tam zvykne hovorit
asi 99% dnesnej hudby je prisernej, nechutnej, neda sa pocuvat a ani sa niektore tie styly nedaju nazvat hudbou (napr. Rap) to je podla mna precenovana hudba pozritebsa napriklad na Justina Biebera, One Direction, Selena Gomez, Demi Lovato...nepaci sa mi, akym smerom sa hudba ubera proste vsetci precenuju v dnesnej hudbe plno spevakov..
Ja presne viem co myslis a viem ze tak sa na Jamajke rozprava ale tak niekto to ma rad a niekto to neznasa nemozme ocenit vsetky cara tohto sveta, lebo potom by nebolo ziadne caro...proste su spevaci ktori sa cloveku pacia vyrazom a su taki ktorych nemusime, to je dovod, preco sa nam pesnicka v cover verzii moze zacat pacit alebo naopak prestane sa...ja ti neviem...mne to pride ze neexistuje obdobie kedy by bola vacsina hudby pocuvatelna...kazda ma nieco do seba a treba najst nejaku prilezitost kedy sa hudba hodi do situacie...len dotvara atmosferu...ja myslim ze ak niekto ma miliony fanusikov nemusim ho milovat a mozem ale urcite nie je preto, ze chcem patrit niekam...a tiez neznasam ked je niekto proti radiovkam lebo je to mainstream...ja by som nedokazala pocuvat metal, na ktorý sa dá hybat len ako pri epileptickom zachvate a rozboli ta z toho hlava nic nerozumies, to si rovno mozem sadnut na zeleznicnej stanici na nastupiste, pocuvat vlaky alebo pocuvat vrtacku, mixer, trieskat do hrncov a velky rozdiel v rytmike nevidim ani v melodike...tiez vlastneho slova pri tom nepocujes...rap ma aspon nejaky rytmus neni taky agresivny, pbcas sa da vzhladom na to, ze na nadavky nemam naladu kazdy den a je to taka basen skoro, clovek nema pocit ze pocuva nerealisticke sny zalubenych ci veci o zlomenom srdci...najlepsia hudba je aj tak klasika, lebo spevaci sa zahrabat bez nastrojov
@popolcek ved berem ti, že si myslis, že je vela lepsich ako ona..ale vážne sa čudujem, ked si myslis, že sa robi okolo nej velke halo ved iba..napr. v mojej triede, pred prichdom mna, nevedela vyse polka kto to je...tak preto nesuhlaism s tym, že by ona bola overated..ved ju este kritika zhadzuje...takze tak...
@sacrifice pozriem si kolko ma ona zhliadnuti na YT na jednu pesničku a kolko ini, ti lepsi, a troska to o niecom svedci. a nejaki jej kritici ma nezaujimaju, ja netvrdim ze je zla, len sa jej proste dava viacej pozrnosti ako hudobnikom, ktori by si tu pozornost zasluzili viac ako ona
@sapphirizing .ja by som nedokazala pocuvat metal, na ktorý sa dá hybat len ako pri epileptickom zachvate a rozboli ta z toho hlava nic nerozumies, to si rovno mozem sadnut na zeleznicnej stanici na nastupiste, pocuvat vlaky alebo pocuvat vrtacku, mixer, trieskat do hrncov a velky rozdiel v rytmike nevidim ani v melodike...tiez vlastneho slova pri tom nepocujes
ako berem že každý nemusí mať rád metal každému šmakuje niečo iné ale za taký pribrzdený retardovaný a zaostalý názor vid stará babka by som ti dal urobiť lobotomiu
@popolcek ešteže vidíš, resp. počuješ (síce aj vidíš, lebo jej videá sú užasné), že je umelkyňa nuž pošli mi naschvál nejakého tvojho interpréta z podobneho žanru, ktorý si podla teba zasluzi viac pozornosti
najprecenovanejsi neznamena netalentovany, jednoducho to znamena, ze ich talent dostava vacsiu pozornost ako by si zasluzil a pre mna to je napriklad Beyonce, potom Oasis, Sex Pistols, Kings of Leon, Nirvana, Foo Fighters, ACDC a podla mna aj U2
@107 a samozrejme to co uz bolo vyssie spomenute, Bieber, Minaj a myslim, ze aj Beatles su hrozne precenovani a na tom sa zhodne mnozstvo zahranicnych for
@sacrifice mohla by som ta tu teraz zavalit tolkymi videami ze by si do rana mal co robit
napr. Elliot Smith , Greg Laswell, Yann Tiersen, Seabear, Bjork, ALT J, Fever Ray, The Narrative, Galaxie 500, Alan Vega, a môžem pokračovať do rána. ( a skoro som napísala aj The Smiths ale odkedy bolo 500 days of Summer aj nimi sa každý oháňa takže ich sem nedám)
veď tebe to nikto, že ju ľúbiš nezoberie ja nehovorím, že je zlá...sama si ju vypočujem ale toto je čisto uhol pohľadu proste a každý ho má iný
neviem, či som divná, ale príde mi hlúpe a zbytočné bojovať a hádať sa s ľuďmi okolo mňa o tom, čo sa mne páči a im nie, resp. naopak alebo silou mocou presadzovať svoj názor...veď kľud
@orfea2 vobec s Tebou nesuhlasim, madona bola este nedavno aj po dlhych rokoch stale IN - je to vdaka jej producentovi, ale hudbu nemala zlu - mala ju dokonca aj pekne rozmanitu
elvis presley - bol to viac showman ako spevak, beatles - ti tipci nevedeli ani citat noty, a ani si neskladali piesne, a fredy mercury - taktiez vacsi showman ako spevak.....
@echoechoecho za tieto slová, by som ťa dofackala na smrť. Ale dobre, máš právo na svoj názor. Avšak, zamysli sa. Napríklad nad tým Freddiem (áno, som skalná fanúšička). Hudbu, texty, to všetko robil sám. Ako jeden z mála na tomto svete mal jeho hlas rozsah 4,5 oktávy. Pre porovnanie, Tarja Turuner (bývalá speváčka Nightwish) má rozsah 2 oktávy. Pusti si dokonalosti ako Barcelona, kde Freddieho hlas nezatieni ani Monserrat Caballé či ako sa to volá tá operná speváčka. Myslím, že na svete už nikdy nebude taký veľký Pán spevák ako Freddie.
@bubinka77 beriem to, ze si jeho skalna fanusicka, ale zase fackat niekoho pre iny nazor je ubohe . to by sme sa tu mohli fackat, bit a hadat do nekonecna ...podla mna spevaka nerobi to, ze ma velky rozsah (on za to nemoze, ved to je od narodenia), ale celkovo tie jeho pesnicky nie su az take super skvele, ako nevravim, ze je to odpad typu justin bieber, ale nie je to proste "breath-taking" hudba, lebo dokonalu piesen nemozes namixovat v style, ze zoberies zdatneho textara, co urobi zmysluplny text, k tomu skladatela, ktory napise velku varietu tonov, a nakoniec spevaka s velkym rozsahom..hudbu citime, nie rozmyslame nad nou ...snad ma teraz neukamenujes za moj nazor, a ze sa mi jeho pesnicky jednoducho nepacia
v tom mas pravdu, nie kazdemu sa musi pacit ten jamajsky prizvuk
ale s tym metalom si ma fakt dostala poviem ti jednu vec, na metal nemusis robit pohyby ako pri epileptickom zachvate na metal mozes, prosim ta, tancovat akokolvek videla som nan tancovat ako na diskoteke, normalny sladak, samozrejme aj pogo a tie "pohyby ako pri epileptickom zachvate"...coz sa o dnesnej hudbe neda povedat okrem toho vsetkeho, neviem, kde si nabrala ze sa tomu neda rozumiet myslim, niekto tu spominam ze si pribrzdena a nema od toho daleko podla mna, pokial nepocuvas black, death alebo gothic a podobne metalove pesnicky, rozumiet sa tomu da vzdy a trieskat hrncami o seba a metal maju od seba hodne daleko ale kludne si tam trieskaj hrnce o seba, potom sa vsak nediv, ze ta boli hlava no a k tomu rapu, sama hovoris, ze je to cosi ako basnicka, cize to nie je hudba aj ja tu dokazem v jednej tonine odrecitovat akusi kktinu, do pozadia dat cosi akoze hdbu a tvarit sa, ze som macher to sa proste neda povazovat za hudbu...a dnesna hudba je stale o tom istom, laska sem a laska tam..to uz ludia fakt nevedia vymysloet nieco originalnejsie? a nechapem odkial mas, ze metal je agresivny? to som este v zivote nepocula milujem, ked niekto zacne vykecavat o metale, pritom pocul v zivote asi jednu jedinu polovicu nejakej pesnicky si vedla, ale maximalne..to skor ja zacnem byt agresivna
@instrucciones Je to výsostne subjektívny náhľad, avšak Metallicu pokladám za interpréta, ktorý už len čerpá zo svojej zotrvačnej slávy vyvanulých čias 80. rokov. Uznávam, že stála pri zrode thrash metalu i skutočnosť, že vo svojej dobe prinášala určitý prielom a stala sa takpovediac ikonou. Pre mňa však Metallica končí z môjho pohľadu albumom Black Album (a ten i pokladám za najlepší), od tých to s nimi ide dole vodou. Celé haló okolo Hetfielda a spol. je príliš nafúknuté a úprimne mi nesedí ani tá komerčná rovina do ktorej skĺzli. Nikdy som sa neradil medzi ich fanúšikov a ich ďalšia tvorba mi príde príliš fádna a nezaujímavá. Neholdujem thrash metalu, ale keď mám takéto hudobné chute, siahne po iných výrazne lepších interprétoch.
@sisooolq ja viem, že na metal nemusím tancovať práve nejako ale práve to, že pre metal nie je žiaden pohyb vyslovene vhodný, tak pogo je síce sranda a nie je to ani škaredé, len ide o to, že rytmus metalu sa pohybovo ťažko dá esteticky vyjadriť počula som nejednu pesničku metalu do konca a zriedka mám na to náladu, väčšinou je to taký večer, keď si púšťam len metal akurát že naozaj veľmi zriedka...raz za rok rap je čosi ako básnička, čiže nie je to presne báseň, takže je to hudba...robia to rytmicky, čo báseň nemá tak výrazné. Má to určitú melódiu, hoci veľmi obmedzenú, no keby to aj nebola hudba, je to jedno, môže to byť proste rap a aj tak si to nájde mnoho fanúšikov, aj keby sa koncerty nazvali recitálom keď to dokážeš, tak to sprav a uvidíme, či nemáš priveľa sebavedomia ja som dlho nemala rada rap a ani nie som jeho veľký zástanca ale tak ako aj v metale sa snažím nájsť niečo pekné, metal ctia nástroje a výraznejší motív v melódii, ktoý sa iných zlánroch buď stráca alebo je príliš živý...nesotjí za to hájiť jedno a reagovať akoby som bola proti niečomu, lebo ja nie som v zásade proti žiadnemu hudobnému štýlu ani interpetovi, len sú veci ktoré sa mi nepáčia...tak hej buď o láske alebo ešte ostáva politika a o tom ,,odrecituje" rap alebo aj o iných prozaických životných momentoch z času na čas je to zhruba tak ľahko počúvateľné ako metal z času na čas...lebo v zásade nie som fanúšik ani jedného...a nikdy nepochopím prečo metalisti nenávidia raperov...za to raperi majú metal úplne v paži... S tým som sa ešte nestretla, že by nejaký fanúšik hiphopu kritizoval metal...je to divné...neznášanliví ľudia...a vravia, že jediná poriadna hudba je metal a rock...pffff no proste niektoré texty majú také morbídne, že keď si to prečítam, som rada, že im nerozumieť a to mrmlotanie, ktoré znie ako zvracanie, tak na tom veľa pekného nevidím...asi ako beatbox ktorý pripomína pľutie...však vidím, že začínaš byť agresívna na iných žanroch sa pekne zdôrazní hlas a neštylizuje sa do polôh iných živčíchov...nie som vedľa, len mimo tvojho vkusu ale to ty ako fańšik nepriznáš
ak si vsimnes, najskor si "agresivna" zacala byt ty..eh no a poviem ti tak, ja vlastne ani neriesim kto - co pocuva, ale ked sa uz ktosi pusti do metalu a zacne vyspevovat o rape, ja spravim to iste mne je nejaky sprosty rap, pop, a neviem co vsetko ukradnute a nie vsetci metalisti su taky, poznam par ludi, co takisto nenadavaju na rap a podobne, pricemz pocuvaji metal mna skor dokaze najviac dozrat to, ze metalisti pridu niekam, kde pustaju obvykle rap alebo hip-hopove pesnicky alebo take cosi a metalisti na to kaslu (este sa aj zacnu bavit o tej pesnicke, ze odkial ju poznaju a tak..) ale ked nejaky raper pride niekam, kde sa hraju metalove pesnicky, hned zacne nadavat, nech tam pustaju nieco normalne (to sa mi neraz stalo) to ma proste vzdy dozere..tak ti poviem, to nejde p to, ze metalisti nenavidia raperov alebo rap ide o to, ze castokrat raperi pridu a zacnu p*covat alebo ked stoja opodial, ukazuju na nich prstom to cloveka zacne casom stvat, no nie? ja nemam problem pochopit hocico, nech som aj fanusik a pre kazdeho je "hudba" cosi ine pre niekoho je to metal, punk a pre nikoho pop, rap.. je mi jedno, kto co pocuva, pokial sa vsak nechova ako idiot
ako som povedala, cela mainstreamova hudba a sucasna radiova hudba je kopa sraciek.. pisu stale dokola o tych istych veciach bez stipky umeleckej alebo inej hodnoty. melodia a celkovo hudobna cast je slaba, opakuje sa a vacsinou nie je ani originalna.. takze veci typu rihanna, pitbull a ja neviem co vsetko teraz hravaju sa mi zdaju precenene.
a btw. na claptona si hubu neotvaraj!!! pravdepodobne ty netusis, co je dobra hudba :/
@echoechoecho dobre, súhlasím toto je lepšie povedané. Viem, že v hudbe sa musíš nájsť. Práve preto mám jeho hudbu tak rada, našla som sa v nej. Mimochodom, to fackanie nemusíš hneď brať zle, hovorím to vždy, keď mi niečo nie je po vôli. Neznamená to, že si ťa dnes v noci nájdem a začnem ťa fackať kým nebudeš mať cca 80
@ahajj Neviem odkiaľ môžeš zobrať, že som falošná. Áno, som katolíčka, je to nejaká diagnóza? Nemám rada zakomplexované názory o tom, ako má vyzerať katolík.
@sisooolq no okej nepovedala som to najkrajšie...mrzí ma to nechcela som sa nejak špeciálne púšťať do niečoho, lebo tiež je mi celkom dosť jedno, čo kto počúva, len nemusím o tom, keď niečo sa vychvaľuje ako to najlepšie čo existuje a k tomu sa pridáva ako porovnanie niečo ďalšie, že to je najhorší protipól...lebo prídem inde a tam majú zase iné dve kategórie ako naj... tak je jasné, že každý si len proste vychvaľuje to svoje a nikto nechce pochopiť, že univerzálne najlepšia hudba nie je...už vôbec som neospevovala rap do nebies, to by inak u mňa vyzeralo...na každom je niečo dobré aj zlé a ideál pre mňa nie je ani jedno z toho...ja mám opačnú skúsenosť, ale tak sto ľudí sto názorov ty si stretla takých no radšej to nechajme, lebo sa nechápeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
157 komentov
je okolo tá aura osobnosti ktorú neznášam, ludia bez toho aby niečo vôbec od neho počuli vravia že ho uznávajú.
ale radšej som tíško lebo ma tu ukameňuje 3/4 jej fanúšikov.
a s tým hendrixom moc nesúhlasím, možno tak to, že ho "uznávajú" ľudia čo ho nikdy poriadne nepočuli, ale nemyslím, že by bol preceňovaný
a @11 mi pripomenula samozrejme psy
a imho @1 je len trollovanie
pre mna, je to Cure/Radiohead
pre mňa sú preceňované veci na ktoré sa kvázi nemôže siahať....hendrix, marley, cobain, clapton, pink floyd
a pre dementov....preceňované sa nerovná zlé
Michael Jackson - bol skvelý, ale to šialenstvo okolo neho je podľa mňa prehnané a určite ani jemu samotnému to nerobilo dobre
je ich veľa...fakt veľa
no každopádne zrejme majú tie osôbky nejaké silné čaro osobnosti, že dokážu zaujať a priviesť do šialenstva také masy ľudí
@14 absolútny nesúhlas... ale uplne giganticko-mega nesúhlas... ale neberem ti ho
a paic sa mi aj to ako sa ona vobec nesnazi nejako byt v radiach a vsade...neviem, proste lanu by som zrovna precenovanou nenazvala :
to ze vela ludi nema pochopenie pre ten styl co robi je druha vec.
a keď všetkých čias, tak za historické múmie vyberám madonnu
ja mám síce lanu medzi top obľúbenými, ale nie som si úplne istá tou jej "nesnahou" o popularitu...
som raz čítala niečo také... už neviem, a je mi to vcelku jedno. občas mi ten jej zjav aj prejav pripadá ako póza, no šak ale... v ajpode ju nevidím, len počujem, čiže...
sám si noob, jo a doors sú tiež overrated....strašne nudná muzika. smrť speváka dvíha vždy popularitu mehehe.
som rada ze bola v hm, inak by sme nemali jej 5metrovu podobizen cez celu stenu v obyvacke
väčšinu ludí ten PSY ktorého kritizuješ pobavil, tá pesnička ani on nemajú tendenciu stavať sa do umeleckej pózy.
neznášam ludí čo neznášajú komerciu len z princípu...alternatívne pózerstvo je úbohosť najhrubšieho zrna.
Doors nie su overrated, ale ano smrt pridava na popularite. Keby napises, ze nirvana je overrated, tak by som suhlasil, pretoze v tej dobe sa robila lepsia muzika ->pearl jam, sonic youth, soundgarden
Vobec by ma zaujimalo co pocuvas, ale ak by to bolo radio expres, tak by som sa necudoval.... hodinovy playlist dokola cely rok
a mne je uplne jedno, či je to komerčná pesnička, alebo aká, nenávidím ju lebo je otravná a stupídna
a v danom období hudba komerčne najviac zasahuje luďom do vedomia... ludia viac prezentujú a vytvárajú si zamerania svojej sympatie...
čiže som hovadinu nepovedala aj keď si to zobereme v tvojom prevedení -súčasná hudba/všetkých čias
vidíš to? doťahovať sa o "svojej" pravde môžme aj furt a stále dookola... jednoducho je to môj názor a môže byť akokoľvek tvojej mysli nelogický ale je taký...a nie je to nič závažné, hodnotné ani to do teba nezasahuje takže ti to môže byť v podstate jedno... ja sa tu tiež nejdem furt opierať o to že the cure ako najpreceňovanejšia kapela VŠETKYCH ČIAS je podla, zas a znova, môjho názoru absurditka
ja nemám určený vkus v bariérach tak sa poser
» www.last.fm/user/Marek_Nosa...
Nemam cas si pozriet co tam mas, ale mas dalsie + za new order. BTW vkus mas, ale ak si chcel napisat, ze nemas urceny druh hudby, tak to mas velke -. Pretoze urceny druh hudby maju len ludia, co to beru ako modu
nowic má proste pravdu .......... to je kaoby si tvrdila že hriankovač robí kávu a nowic že hrianky ale ty mu tvrdíš že to fail lebo je to tvoja pravda
a veci 50 rokov do zadu.... práve preto som to dala ako príklad tej relativity časovej
mať pravdu o názore? o vlasntom postoje k niečomu? ach vy chlapci roztopašní
@uspavanocka ale henten je taka rychlokvasena hviezda, albumom uz tomu nepomoze
a vlastne vytiahla som súčasnosť preto, lebo bola tak strašne zvírazňovaná.... ale vidím že pri vás oboch nemá význam sa o čoms i taktomto vypravať...
ano páni gurmáni, páni slova a vetra, máte pravdu, pohladkajte sa ale vedzte že môj názor ostane, nie sme za totalizmu preboha, jeden názor, jedna pravda (pravdy sú tiež relatívne...v vlastne všekto je reltívne) , jeden smer...
majte sa krásne, im out
prave ten hlas je caro vsetkeho a to frazovanie a tak dalej, to bude aj tym, ze je z jamajky a tak sa tam zvykne hovorit
asi 99% dnesnej hudby je prisernej, nechutnej, neda sa pocuvat a ani sa niektore tie styly nedaju nazvat hudbou (napr. Rap) to je podla mna precenovana hudba pozritebsa napriklad na Justina Biebera, One Direction, Selena Gomez, Demi Lovato...nepaci sa mi, akym smerom sa hudba ubera proste vsetci precenuju v dnesnej hudbe plno spevakov..
ináč tá Lana Del Rey - to je jej prezývka alebo ona sa tak volá...?
ale za to madonna jeden big like!
@crazykdi , @popolcek , @goninka
you just well full of shit! ona precenovana? ved praveze ona je strasne underated....ach, pocuvajte si co chcete -.- haters gonna hate...
@uspavanocka a teba milujem!
ako berem že každý nemusí mať rád metal každému šmakuje niečo iné ale za taký pribrzdený retardovaný a zaostalý názor vid stará babka by som ti dal urobiť lobotomiu
napr. Elliot Smith , Greg Laswell, Yann Tiersen, Seabear, Bjork, ALT J, Fever Ray, The Narrative, Galaxie 500, Alan Vega, a môžem pokračovať do rána. ( a skoro som napísala aj The Smiths ale odkedy bolo 500 days of Summer aj nimi sa každý oháňa takže ich sem nedám)
napr.
veď tebe to nikto, že ju ľúbiš nezoberie ja nehovorím, že je zlá...sama si ju vypočujem ale toto je čisto uhol pohľadu proste a každý ho má iný
neviem, či som divná, ale príde mi hlúpe a zbytočné bojovať a hádať sa s ľuďmi okolo mňa o tom, čo sa mne páči a im nie, resp. naopak alebo silou mocou presadzovať svoj názor...veď kľud
a označiť niekoho za (tak obľúbené slovo) "hater"
a tohto je plný skoro celý birdz...
...alebo nielen birdz...
no keď ti to spraví radosť, ale stojím si za tým, že je to odpad.
podla mna SVK: Elan
SVET: Queen
nejaká zamindrákovná škaredá holka si myslí že keď je mimo svet tak ho spasíííí....áááááá so funny
pre idiotov overrated neznamená že je niečo zlé, skôr že to má prílišnú popularitu a tú "auru"
tuposť nad tuposť tento birdz, vyzeráte hrozne inteligentne keď nepočúvate mainstream...skoro ako švarcenberg a radičová trololol
možno ale tu na birdz máš rešpekt pár chujov...made my day
tvoje argumenty ale hovoria za teba
v tom mas pravdu, nie kazdemu sa musi pacit ten jamajsky prizvuk
ale s tym metalom si ma fakt dostala poviem ti jednu vec, na metal nemusis robit pohyby ako pri epileptickom zachvate na metal mozes, prosim ta, tancovat akokolvek videla som nan tancovat ako na diskoteke, normalny sladak, samozrejme aj pogo a tie "pohyby ako pri epileptickom zachvate"...coz sa o dnesnej hudbe neda povedat okrem toho vsetkeho, neviem, kde si nabrala ze sa tomu neda rozumiet myslim, niekto tu spominam ze si pribrzdena a nema od toho daleko podla mna, pokial nepocuvas black, death alebo gothic a podobne metalove pesnicky, rozumiet sa tomu da vzdy a trieskat hrncami o seba a metal maju od seba hodne daleko ale kludne si tam trieskaj hrnce o seba, potom sa vsak nediv, ze ta boli hlava no a k tomu rapu, sama hovoris, ze je to cosi ako basnicka, cize to nie je hudba aj ja tu dokazem v jednej tonine odrecitovat akusi kktinu, do pozadia dat cosi akoze hdbu a tvarit sa, ze som macher to sa proste neda povazovat za hudbu...a dnesna hudba je stale o tom istom, laska sem a laska tam..to uz ludia fakt nevedia vymysloet nieco originalnejsie? a nechapem odkial mas, ze metal je agresivny? to som este v zivote nepocula milujem, ked niekto zacne vykecavat o metale, pritom pocul v zivote asi jednu jedinu polovicu nejakej pesnicky si vedla, ale maximalne..to skor ja zacnem byt agresivna
@barka nebola to reakcia na teba ale na sisooolq
tie vase prispevky su zalostne
ak si vsimnes, najskor si "agresivna" zacala byt ty..eh no a poviem ti tak, ja vlastne ani neriesim kto - co pocuva, ale ked sa uz ktosi pusti do metalu a zacne vyspevovat o rape, ja spravim to iste mne je nejaky sprosty rap, pop, a neviem co vsetko ukradnute a nie vsetci metalisti su taky, poznam par ludi, co takisto nenadavaju na rap a podobne, pricemz pocuvaji metal mna skor dokaze najviac dozrat to, ze metalisti pridu niekam, kde pustaju obvykle rap alebo hip-hopove pesnicky alebo take cosi a metalisti na to kaslu (este sa aj zacnu bavit o tej pesnicke, ze odkial ju poznaju a tak..) ale ked nejaky raper pride niekam, kde sa hraju metalove pesnicky, hned zacne nadavat, nech tam pustaju nieco normalne (to sa mi neraz stalo) to ma proste vzdy dozere..tak ti poviem, to nejde p to, ze metalisti nenavidia raperov alebo rap ide o to, ze castokrat raperi pridu a zacnu p*covat alebo ked stoja opodial, ukazuju na nich prstom to cloveka zacne casom stvat, no nie? ja nemam problem pochopit hocico, nech som aj fanusik a pre kazdeho je "hudba" cosi ine pre niekoho je to metal, punk a pre nikoho pop, rap.. je mi jedno, kto co pocuva, pokial sa vsak nechova ako idiot
@etelnair
..teba sa nikto nist nepytal ..
ako som povedala, cela mainstreamova hudba a sucasna radiova hudba je kopa sraciek.. pisu stale dokola o tych istych veciach bez stipky umeleckej alebo inej hodnoty. melodia a celkovo hudobna cast je slaba, opakuje sa a vacsinou nie je ani originalna.. takze veci typu rihanna, pitbull a ja neviem co vsetko teraz hravaju sa mi zdaju precenene.
a btw. na claptona si hubu neotvaraj!!! pravdepodobne ty netusis, co je dobra hudba :/
The xx.