hnonline - čítam tam viaceré rubriky, vždy po návrate zo školy si pozriem Dilberta a vlastne celý web . Páči sa mi ich štýl článkov a ekonomické zameranie celých novín
Tyzden - mam rada stlpcek Lasicu a D. Nvotovej a uvodnik Stefena Hriba (i ked jeho nazory velmi nemusim), taktiez su tam skvele fotografie..a najdu sa aj dobre clanky. I ked cely casopis je dost tendencny...
SME -si rada precitam, maju dobre prilohy.. no zasadne necitam diskusie na SME.sk, pretoze bud ma len naseru, alebo sa musim smiat nad niektorymi ludmi
Pravda - len ked tak cez net
inak citam aktualne.sk, epresov.sk, aneviem co vsetko mi este napadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
SME.sk - mam rad Hudaka a Sudora a citam pocitace a vedu, na HNONLINE.sk pozeram financie a ekonomiku, TYZDEN.sk - pod lampou plus dajaky ten clanok
SME -si rada precitam, maju dobre prilohy.. no zasadne necitam diskusie na SME.sk, pretoze bud ma len naseru, alebo sa musim smiat nad niektorymi ludmi
Pravda - len ked tak cez net
inak citam aktualne.sk, epresov.sk, aneviem co vsetko mi este napadne
a z inych casakov, Boardlife...
Nikto tu nespomenul Jetotak.sk
Ja osobne sledujem SME a Týždeň, ale preferujem tlačenú formu.
a z "normálnych" občas .týždeň, príp nejaké tie farebné mesačníky s chudými ženami, diétami a topánkami ..