Najromantickejší slaďák s najkrajšími slovami o láske
Tak čo? Ktora pesnička (myslím skôr slaďáky) je podľa vás najromantickejšia? Myslím skor tie jemnejšie pesničky. A ma pritom aj krásne slová. Hm? Tak pište. Ja od Celine Dion Tell Him mam moc rada.
Slobodná Európa- Moja naivná (tuším tak sa to volá)
Hudba z marsu- Slečna
ale to už tuším nie sú slaďáky
a ešte je dobrá od nejakej ďalšej punkovej skupiny, tuším Zhoda náhod- ale neviem názov pesničky, ale spieva sa tam o dvoch, napr. "drahá vypni telefon a pod na chvíľu von. čakám ťa na našom mieste za domom. prehodíme zopár slov a zopár krásnych viet. nikto viac nie je podstatný, len nám dvom patrí svet..."
Spominany Kryl... Potom Nohavica- Jeste Mi Schazis Potom napr Staind- It's been a while, Maco Palonder- Laska, Dave Mathews Band- Crash into me.... a potom kralovna vsetkych balad, Sonata Arctica- Shy
AA vlastne aj ta vec od nasich oblubenych The Streets z pohody je v pohode
Neviem, co sa tyka textov, tak vsetky rockove a metalove balady, na ktore si spomeniem su vyslovene priblble, povrchne atd. Hudobne sa to hodi viac, ale text a jeho podanie...nie, dakujem :S
odkedy je wind of change o laske to ozaj neviem ale to ti este odpustim..a jedna oprava without you neni pesnicka MAriah Carey ona to len prespievala a povodna verzia od Heart sa tusim ze volali je omnoho krajsia a viac precitenejsia... ziadna zasrana komercia
baronne: tá Láska od Kryla... mne sa zdá, že tá pieseň nieje o láske ako takej, aspoň podľa toho čo tam on spieva
Inak podľa mňa jednoznačne vedie Hoppelesly devoted to you... tá pieseň vo mne vie vyvolať celkom slušné emócie, milujem tú pieseň, aj ten text tej piesne.
u mňa vyhráva Elán....tých piesní by sa dalo menovať ajajjáááj,ale moje najobľúbenejšie sú : Bosorka,Kráľovná bielych tenisiek -to sú klasiky a ďalej Chcel by som ti šepkať ,Van Goghovo ucho-to úplne milujem,Severný pól,Amnestia na neveru,Tisíc a jedenkrát,Hodina nehy ,Láska je film ,Túžba,Voda čo ma drží nad vodou......
Grigorov-Daruj mi jednu noc,Dvaja
Erasure-Love to hate you,Little respect
4K-kráľovná-to je vec od trnavského hipohopera..úžasná
@88 jj, a hlavne v mojom podaní... už sa vidím, ako niekomu šeptom spievam do uška moje I love you... ty brďo, asi by bol na mne závislý, iba ja mám, čo chce... zlatý hlas slávika...
asi som divný, no moja najobľúbenejšia pesnička je od Fergie - Big Girls Dont Cry ... tá je skutočná ... milujem Fergie aj všetky jej pesničky, ale táto ma najviac oslovila, ale tá je skôr smutná ... všimol som si, že mne sa páčia smutné pesničky .. hmmm, ale nevadí ... potom ... dookola si púšťam Rihannu - Take a Bow ... alebooo Leona Lewis - Bleeding Love, Footprints in The Sand but Better in Time to sú asi moje srdcovky ... ale najviac tá Fergie ... potom ešte Alicia Keys - No One, to tu už niekto spomenul ... fakt tieto milujem a potom ešte Celine Dion - My Heart Will Go On , keď budem mať svadbu, tak svoju ženu zoberiem k Titanicu .... milujem ten film ... fakt to celé, tá história ... aj keď sa to tak celkom nestalo, ale nevadí ... svadobná cesta bude plávať k Titanicu aaa ešte aj od Fergie - Clumsy je dobráá .. taká bláznivá alebo H16 - Poď so mnou von ... aj tá je brutálna tú dokonca aj viem "zarecitovať" ... asi to je vše
ja myslím, že momentálne určite boduje aspoň u mna, Jordin Sparks feat. chris borwn - no air a takisto dobrá je aj od jordin - one step at a time...moja reč a nie si sama, rihana - take a bow, tweens - pred polnocou, dala si mi krídla...celine dion - because you love me, Elliot Yamin - Baby, i will wait for you, maliq feat vibekings - this letter alebo she is like the wind a daľšie myslím, že ich je už dosť na svete a zároveň aj málo
niektorí ľudia sú naozaj.. drb.. no ale každopádne.. napadajú ma pesničky ako..
Alanis Morissette - Head Over Feet, Cyndi Lauper - Time After Time, Garbage - You Look So Fine, Bee Gees - How Deep Is Your Love, Guns N' Roses - Don't Cry, Guns N' Roses - Patience, James Blunt - High, Janka Kirschner - Modrá, The Jesus & Mary Chain - Just Like Honey, Jimmy Page & David Coverdale - Take Me For a Little While, Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia, Kate Bush - Cloudbusting, The Cure/Katie Melua - Just Like Heaven, Frank Sinatra - Fly Me To the Moon, Katie Melua - I Cried For You, Savage Garden - Truly Madly Deeply, Led Zeppelin - Thank You, Led Zeppelin - Tangerine, Lou Reed - Perfect Day, My Bloody Valentine - Sometimes, Oasis - Stand By Me, Patti Smith - Because the Night, No Doubt - Don't Speak, Pink Floyd - A Pillow Of Winds, The Rolling Stones - Angie, Chris Isaak - Wicked Game, Tublatanka - Láska, Drž Ma Nad Hladinou, The White Stripes - In the Cold, Cold Night, Wham! - Last Christmas..
všetko nie sú len 'love songy' ale aj pesničky romantické, o láske, pomalé a nie vždy ide o lásku žena+muž
Prebohaaaaaa....ako ste mohli zabudnut na THE CALLING - WHEREVER YOU WILL GO....to je tak hruba pravopisna chyba, az se mi tisnu slzy do ocu ....vazne ludia...tu pesnicku pozna kazdy a je uplne svetova...strasne vspomienky sa mi na nu vztahuju a nikdy v zivote nechcem aby sa nieco take znova stalo...ale ta pesnicka..jednoducho z nej UPLNE ZE NEMOZEM!!!!
Sting - Desert Rose, Enigma - Return To Innocence ,A-ha - Forever Not Yours ,Bell Book & Candle - Rescue Me ,Dave Stewart & Candy Dulfer - Lily Was Here ,Frozen - Madonna ,Coldplay-- "Clocks" ,Emilia - Big Big World ,Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna ,Elán - Ak nie si moja ,Eminem - Stan (Short Version) ft. Dido
nikde tu nevidím napr: U2 With or without you, alebo U2 - All Because Of You, Nickelback-Far away, 3 Doors Down - Here Without You, GAZEBO - LOVE IN YOUR EYES, Bryan Ferry - Slave To Love, Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge, U2 All I Want is YOU, U2 - One.... no moj názor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
a bon jovi always napriklad
Sweet time- Hanson
Take That- Never forget
Dávnejšie jeden z mojich obľúbených
Hudba z marsu- Slečna
ale to už tuším nie sú slaďáky
a ešte je dobrá od nejakej ďalšej punkovej skupiny, tuším Zhoda náhod- ale neviem názov pesničky, ale spieva sa tam o dvoch, napr. "drahá vypni telefon a pod na chvíľu von. čakám ťa na našom mieste za domom. prehodíme zopár slov a zopár krásnych viet. nikto viac nie je podstatný, len nám dvom patrí svet..."
Aha, rammstein som zabudol - Stirb nicht von mir
1. Je to "Nikdy to tak nebude"
2. Nie je to slaďák
Inak je to asi Guns... Metallica a Sonata arctica- good enough is good enough
No podľa mňa to veľmi zaujímavo okoreňuje
Nie, ja som z Čukotky, ale pre srandu som si napísal do profilu, že som z Nitry ;-DDD
No aj ja som to tak trocha od kamoša pochytil
No musel mi niekto ukázať poriadnu hudbu a nie len to, čo na musicboxe bežalo v pozadí kým som na kompe
Hej, to je ďaľšia čo bola kedysi z mojich najmilších
dobré sú slaďáky od Erosa Ramazzotiho, savage garden, roxette
Jop, presne tak
To je miesto, z ktorého príde dedo mráz ...
Nepoznáš?:
"Príde rovno z Čukotky
Naložený do vodky"
Mne to príde, že furt len totálne ťahá ten afektovaný hlas do výšky a každá pesnička o tom istom ...
bill whiters - aint no sunshine.
all out of love - air supply
Veď v @12 - ke nebola žiadna pesnička spomenutá ...
aj helloween musim dat.. ak mam poradit tak metalove balady su najlepsie na svete.. mam v compe tie najlepsie ake mozu byt a som stastny
Neviem, co sa tyka textov, tak vsetky rockove a metalove balady, na ktore si spomeniem su vyslovene priblble, povrchne atd. Hudobne sa to hodi viac, ale text a jeho podanie...nie, dakujem :S
Evanescence- My Immortal
James Blunt- Goodbey my lover
hmm.. Shy sa mi moc nepaci... nehovorim ze je zla ale nema to gule
Anastacia, Eros Rammazotti- I belong to you
Bon Jovi - Thank you for lovin me, Bed of roses, Always
Alicia Keys - No one
Mariah Carey - Without you, Endless love, Hero
Markéta Irglová - The Hill, If you want me
Prince - Purple Rain
... toto sú moje srdcovky, nikdy nesklamali
Anastacua Eros Ramazzoti- I belong to you
Whitney Houston- I will always love you
Mariah Carey- Without you
Jon Bon Jovi- Always
Scorpions- Wind of change
Scorpions- Will loving you
to by bolo všetko
odkedy je wind of change o laske to ozaj neviem ale to ti este odpustim..a jedna oprava without you neni pesnicka MAriah Carey ona to len prespievala a povodna verzia od Heart sa tusim ze volali je omnoho krajsia a viac precitenejsia... ziadna zasrana komercia
Laura Pausini-viveme
Wonderwall - Just More
Nelly Furtado - In Gods Hands
Verona-Neba Kray
Rihanna - A million miles away
Z ang. Pink - Pink - Family portrait
to nie je sladak ale balada
elvis presley- i cant help falling in love
cascada - everytime we touch(slow version)
guns ´n´roses - don´t cry a november rain
aerosmith - cryin
roxette - listen to your heart a it must have been love
avril lavigne - i´m with you
robbie williams - she´s the one
ta melodia sa mi zda moc jednoducha a to pity mi trha usi
inac odporucam Nightwish - Swanheart
Evanescence- You, Solitude (krasny text), Anywhere
Lacuna coil- Falling again
a mnoho ďalších..teraz si nemôžem spomenúť
inac ma napadla dalsia Pain of Salvation- This Heart of Mine
* AeroSmith - I don't want to miss a thing
krasny text, krasna hudba az mam zimomriavky ... vrrr
Inak podľa mňa jednoznačne vedie Hoppelesly devoted to you... tá pieseň vo mne vie vyvolať celkom slušné emócie, milujem tú pieseň, aj ten text tej piesne.
Grigorov-Daruj mi jednu noc,Dvaja
Erasure-Love to hate you,Little respect
4K-kráľovná-to je vec od trnavského hipohopera..úžasná
Habera-Ženy a kvety sa nekradnú
Mojsej:Spývanie driekov
Kabát-Malá dáma
Desmod-Vyrobená pre mňa
Evabesence - My immortal
Aerosmith - i Dont want to miss a thing
Lucie - Chci zas v tobje spát
Shayne Ward - No promisess
Bryan Adams,Sting,Rod Stewart - All for love
Lucie - Amerika
Simple plan - Untitled
Breaking Benjamin - The diary of Jane
Enriqoue Inglesias - Hero
IMT Smile - Opri sa o mna
foreigner- i wanna know what love is
Goo goo dolls - Iris
Calling - Anything
Tose Proeski - The hardest thing
Ked sa ti tema nepaci,tak neprispievaj...
Ale inac pekna je Mama Said - Metallica
Alanis Morissette - Head Over Feet, Cyndi Lauper - Time After Time, Garbage - You Look So Fine, Bee Gees - How Deep Is Your Love, Guns N' Roses - Don't Cry, Guns N' Roses - Patience, James Blunt - High, Janka Kirschner - Modrá, The Jesus & Mary Chain - Just Like Honey, Jimmy Page & David Coverdale - Take Me For a Little While, Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia, Kate Bush - Cloudbusting, The Cure/Katie Melua - Just Like Heaven, Frank Sinatra - Fly Me To the Moon, Katie Melua - I Cried For You, Savage Garden - Truly Madly Deeply, Led Zeppelin - Thank You, Led Zeppelin - Tangerine, Lou Reed - Perfect Day, My Bloody Valentine - Sometimes, Oasis - Stand By Me, Patti Smith - Because the Night, No Doubt - Don't Speak, Pink Floyd - A Pillow Of Winds, The Rolling Stones - Angie, Chris Isaak - Wicked Game, Tublatanka - Láska, Drž Ma Nad Hladinou, The White Stripes - In the Cold, Cold Night, Wham! - Last Christmas..
všetko nie sú len 'love songy' ale aj pesničky romantické, o láske, pomalé a nie vždy ide o lásku žena+muž
Faith Hill - There you´ll be (Pearl Harbour)
T-boys - Beruska .. pekny text
Habera - Boli sme raz milovani
Kiss - Because I am a girl (s klipom na youtube to je pekne)
Jim Brickman - The gift
Kazdy sladak je svojim sposobom pekny ked mate blbu naladu
Enrique Iglesias (mooj najoblubenejsi spevak ) - hero, do you know, escape, ring my bells , you´re my number one
chris brown - say goodbye
cascada - everytime we touch (slow version)
holki - vzpominky zustanou
lifehouse - everything
A fine frenzy - almost lover
avrile lavigne - innocence :´(
lucie - chci zas v tobě spat
Elan - voda co ma drzi nad vodou klasikaaa
Backstreet Boys - I`ll Never Break Your Heart
Nazareth - Love hurts - tiez klasikaaa xixi
Scorpions - Wind Of Change
.. myslim ze staci xixi
jon bon jovi - always
everything i do,i do it for u