caute, chcel by som poradiť že chcel by som si s priateľkou pozrieť niečo romantické, mohli by ste mi poradiť nejaký romantický film čo ste videli? vopred diky
Ja tiež moc nemusím romantické filmy. Ale strašne sa mi páčil "Príliš dlhé zásnuby" (A Very Long Engagement). Ale je to trochu "iná love story". Ale odporúčam pozrieť, je to kvalitný film. Francúzi sa nezaprú.
ked chces romantiku tak nieco od rosamunde pilcher alebo tej druhej ale to si pripravte aj nieco do coho hodite sablu.. podla mna je najromantickejsia vrana... alebo vecny svit neposkvrnenej mysle
laska nebeska je uzasny film. nadherna romanticka komedia a taka.... realna. to si pozrite, nasmejete sa a aj romantiku budete mat. ale je to viac-menej vianocne, ak to nevadi
Ježiš, Zemina... Dovolím si s Tebou plne nesúhlasiť. Bol to krásny film. Úplne úžasný. Plačem zakaždým, keď ho vidím. Bol to ten najromantickejší film, aký som kedy videla... Ale ak neodporúčaš Walk to remember, tak čo odporúčaš?
A walk to remember nebol zly film mne sa celkom pacil, lae tiez urcite neodporucam ako roamntcky film s priatelkou, bo to je take az trochu ako drama mi prode, bo proste je to trochu take... no neviem... ale radsej nie ako romanticky film s priatelkou...
ja nemusim moc romanticke...ale odporucam film Fontana...hoci to neni cisto romanticky ale film krasne vystihuje co je muz ochotny spravit z lasky pre svoju zenu a ze aka silna je laska..no napisal som to ako pravy romantik
Jednoznačne si pozrite A walk to remember Asi ten najkrajší a zároveň najsmutnejší film aký som kedy videla.. A neviete niekto, ako sa to volá v slovenčine/češtine? Nie že by som si to nevedela preložiť, ale doslovný preklad to určite nebude Lebo v požičovni vôbec nevedeli, o čom je reč
Walk in clouds, Revenge- aj ked to nie je uplne az tak romanticke, ale je to strasne dojimave, take tie historicke fillmy podla Jane Austen su podla mna tiez dobre ale musim priznat ze tiez velmi nemusim klasicke romanticke filmy, ktore su iba o romantike, ale musi tam byt aj daco ine, v takom pripade by som doporucila Somersault, Candy a nadherny a smutny film je Sparrow len je to dost stare a tazko sa to zhana..tak asi tak.
ja som za Bridget Jones este, to je dobra romanticka komedia, alebo nieco v tom duchu je aj Notting hill. ale bridget je super, aj vtipna, aj romanticka
dneska som si stiahol a pozrel na zaklade tohoto fora a walk to remember...a troska detske...uz mam za sebou dost a viem ako to v zivote chodi..neodporucam dospelejsim ludom ktory si potrpia na kvalitu..radsej..Kadial tecie rieka..alebo Legenda o vasni..ked chcete nieco humorne tak Hitch...alebo pekny film o laske je Jerry McQuire ci ako sa to pise...tolko moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
6. Amrafel - heh velmi romanticke
To je film podla mojho smaku.. akcia, krv, upiri a ROMANTIKA..ta ma na tom filme dostala najviac..nehorazne krasny film..
Ziadne klise.. ziadne
U mňa jednoznačne keby som chcel romantický večer s priateľkou tak King Kong s Jeffom Bridgesom
No, musím uznať, že každému sa páči niečo iné. Ale vo všeobecnom ponímaní sa tieto Tvoje filmy určite nedajú zaradiť medzi romantické filmy.
ale mne sa strasne pacil Pride & Prejudice (Pycha a predsudok)..no a potom ece vela dalsich ale teraz si asi nespomeniem..
to je jeden s najlepších a strašne dobrý je aj film,
Banditi,
možno nieje až tak romantický ale pre mňa je to jeden s najlepších filmou
rozhodne si s nou pozri walk to remember..mne sa nic ine viac nepacilo..a laska nebeska je tiez velmi pekny film tento sa jej tiez bude pacit uvidis
a trochu aj pri truman show a man on he moon