naša triedna, ktorá vždy pomôže, a vždy je ochotná sa ma zastať, náš profesor geografie, kvoli ktorému som raz zmeškala písomku z angličtiny, lebo som sa s ním 30 minút rozprávala na chodbe, a naša slovenčinárka, ktorá si vie celú hodinu robiť srandu z Ivana Kraska, a uplne ma tým vytiahne z depky
Niekoľko.. momentálne na strednej asi všetky okrem hudobkárky
Ale zažila som aj také, kvôli ktorým som skoro skončila v diagnostickom a chyba nebola len vo mne.. chcem tým povedať, že niektorí učitelia miesto toho, aby problém riešili, tak sa ho zbavujú.. a nie len učitelia :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Luis, bol prísny, ale aj tak to bol a je úžasný človek a vďaka nemu som našla zaľúbenie v matike
Julio, chápavý, bláznivý
a napísal diplomovku o orgazme
Ale zažila som aj také, kvôli ktorým som skoro skončila v diagnostickom a chyba nebola len vo mne.. chcem tým povedať, že niektorí učitelia miesto toho, aby problém riešili, tak sa ho zbavujú.. a nie len učitelia :/
ja asi iba tu co nas mala na zakladke v druzine :/
potom dlho nikto zaujimavy..triedny na druhom stupni..tvrdy nacionalista matika,etika,obcianska..
na strednej som mal super triednu ma fest fajnu dceru ..a este jedna super ucitelka tam bola,jej syn je super basketbalista
Ľudia so srdiečkom na správnom mieste. Sú úžasné!