Taakze taka anketa pre ludi, ktori to nemaju daleko od PD.. ktory podnik v PD abo v Bojniciach.. abo rovno v celom okrese povazujete za uuplne najsamlepsi?? kde robia najlepsie miesane drinky? kde je naj pizza?? atd atd atd (co sa tyka miesanych dri
naj je kazačok hehe a uz tam ani razie nechodia odkedy to patri bojniciam takze tak! alebo este sa dobre sedi pri TESCu ale najsamsuper podnik je v nitr.pravne nova cajovna!!ktorej patri poklona
noo taakze.. vo woodstocku som bola zatim sik 10 minut len.. ale ma to tam taku fajn atmosferu.. aj to zariadenie.. proste urcite tam este pojdem.. a nadlhsie a teraz k tomu S-ku.. to je nieco ako Lager.. cize kopa nadrbanych deti.. tozvie, ci po tom novom zakone o mladistvych neskrachuju.. ale ja myslim, ze jo.. aa k tomu Tescu.. noo tak tam sa najlepsie chodi rano po diske cakat na bus.. a mam z tade aj zaujimavejsie zazitky ako napr z caribicu..
V Lágri su tvrdé gauče.. ..ale tak celkovo Láger nemusím..už len ten názov evokuje vo mne odpad typu Plejáda..
Esko by som dal zbúrať.. Abo tam šlahol vyhadzovačov..a vstup len od 16...abo radšej od 17..nech som hustý..
V caribicu som bol len raz..nemal som možnosť tam zotrvať dlhšie..ale celkom na mňa urobil dojem..až na tú strašne priemernú music..čo tam hrajú...dá sa..ale mohli by sa aj viac činiť v jej výbere ...jóóó´a očul som, že tam je drahé pitivo.. ..tak asi tak nejak..
Alfredo..hmm..tam je to až priveľmi slušnô..
A nemajú tam ani výčap..aspoň kofoly isto néé..a šecko drahé..
Géčko je celkom v poho..len by mohlo mať lepšiu lokalitu a väčšie priestory..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
podniky..ja neviem moc dobre..nechodim kade tade..ale tak najlepsi podnik-krcma je WOODSTOCK v Bojniciach..
a ta obsluha...
Esko by som dal zbúrať.. Abo tam šlahol vyhadzovačov..a vstup len od 16...abo radšej od 17..nech som hustý..
V caribicu som bol len raz..nemal som možnosť tam zotrvať dlhšie..ale celkom na mňa urobil dojem..až na tú strašne priemernú music..čo tam hrajú...dá sa..ale mohli by sa aj viac činiť v jej výbere ...jóóó´a očul som, že tam je drahé pitivo.. ..tak asi tak nejak..
Alfredo..hmm..tam je to až priveľmi slušnô..
A nemajú tam ani výčap..aspoň kofoly isto néé..a šecko drahé..
Géčko je celkom v poho..len by mohlo mať lepšiu lokalitu a väčšie priestory..
Ale tak v každom prípade to istí..Rampa..
Vždy otvorené, príjemná obsluha, nekonfliktní hostia, rozjímavá hudba...