@margotka ty mi priam citas myslienky , je to moj naj nehollywoodsky herec a zerem ho od zaciatku vysielania CSI NY na JOJ-ke , dobre priznavam najprv to bol Eddie Cahill alias Don Flack , koli jeho krasnym modryom ociam , ale ked som po tretej epizode zbadala Hilla Harpera alias DR. Sheldona Hawkersa tak som si to velice rychlo rozmyslela , som dobra , nie ?
@ashlez808 no to ti velice pekne dakujem , normalne som sa teraz na teba urazila , ze si mi ho tam nedela , ale neboj mna to v priebehu tyzdna prejde , to len teraz , slubujem ...
@yasmin ale tak no ved som tam nedala aj tak setkych ale sa mi uz nechce robit dalsiu anketu vies... ale tak podla mna su najlepsi ryan z miami greg z las vegas a sheldon z ny
@ashley Ryan je sice chutny ale nikdy sa nespraval ako pravi clen CSI Miami timu a je strasne prchky no nechcela by som mat takeho chalapa doma akoze sorry za komentar ale toto je moj osobny nazor
@asheley808 len si pozri nejaku cast CSI Miami kde hra Ryan a hlavne ked vysetruje najaky zlocin , sprava sa ako keby bol neviem co , keby mu ten klinec to oko vypychol tak by som bola najstastnejsi clovek na svete , nikdy som ho nemala rada , skoda ze je chutny
@ashley808 a este ma napadlo ze sa skoro vzdy chova jak pako , sorry za vyjadrenie , ale nemozem si jednoducho pomoct , nikdy som nemala prilis v laske nove postavy v CSI , lebo sa nikdy nespravali akopravy CSI detektivy a povodny herci boli omnoho lepsi a ty co su novy sa im proste nevyrovnaju
@yasmin tak to s tymi novimi postavami si vystihla dokonale ja som nemohla zniest ked do lasvegas strcili tu riley adamsovu...mi pekne zere nervy... ryana mam radsej ako tima speedla mozno preto ze je krajsi ale asi je to tym, ze som zavcala kriminalky kukat ked uz tam bol ryan a tak som si naneho zvykla no...a to oko mi prosim nepripominaj lebo zasa nebudem tyzden spat
@ashley808 ja ked som ju hned uvidela som zacala mat nervy nepasuje mi tam a dostala som v stredu infarkt skoro , kebyze ju nedabuje Táňa Pauhofova tak to ani len nepozeram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov