ruky a žily na nich, kľúčne kosti , UPLNE CHORA som keď má niekto špicaté kolená a nádherné lýtka O_______________o a ešte ohryzok na krku so mnou robí divy
a proste tak celkovo... ako sa ten daný dokáže pozrieť, usmiať a tak... ale toto tam vyššie z toho viem byť fakt zopsychačená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Podla mna my sme dost onicom...
Taky odpudivy sme, nepritazlivy...
Zenske telo je tisic zaujimavejsie a krajsie, dokonca aj zenam sa paci, zenske "body"
Nebyt toho nasho privesku najdokonalejsieho vynalezu bozieho, tak na nas ani slnko neposvieti
a inak potom ešte možnosť @1
Chlap jednoznacne povie co.
Zeny viac hodnotia celkovy efekt, co sa tu aj v reakciach potvrdzuje.
Viac menej ked sa niekto opyta, ci sa vam paci viac zlta alebo cervena, tak nemozete povedat, ze sa vam najviac paci oranzova, alebo cierna.
Musite si vybrat.
A su situacie v zivote, ked na tom naozaj zalezi. (toto samozrejme nie je jedna z nich )
To len tak na margo.
mas radsej take tie nevyzrete u mladeho chalana , alebo take tie tazko skusene u starsich ? (pre mna su pritazlive oboje )
-pekne vypracovany zadocek
-pekne vypracovane prsia a hrud
-pekne vypracovane nohy
-pekne vypracovany chrbat
a hlavne aby ma mal rad a aby bol sam sebou. Esteze takeho mam.
druhy peknú hruď a zadok ako kravské vemeno rozkysnuté.....
čo teraz?
Hanka Pokorna o tom pekne pojednáva vo svojej diplomovej práci
» www.itf.cz/dokumenty/fpf-d...
filip
Jasné že si odpudivý keď na sebe nepracuješ
aaach boooše... že RIŤ... myslis konkretne ten otvor???
aaach boooosee myslim tym rit v zmysle zadok
... @coky92 ...Odkial beries to, ze na sebe nepracujem ?!
Proste sa mi nepaci muzske telo. Pride mi oproti zenskemu telicku uplne onicom, nezaujimave.
Ked tebe sa paci muzske telo, je to tvoja vec ale ja na to niesom zvedavy
ale chlapi...no OCH
Muzske telo take hranate
a proste tak celkovo... ako sa ten daný dokáže pozrieť, usmiať a tak... ale toto tam vyššie z toho viem byť fakt zopsychačená
a uplne podmanivý je krásny úsmev