Dievčatká poprosím Vás o fotodokumentáciu,nieže by som bola taká lenivá ale zakaždým si písať mená do Gúgla prestane byť zábavné a môže ísť o akýchkoľvek super-mega-Je*bačov
@deadlyliving krása a čo? k tej sa ako vyjadruješ? ty nič také doma nemáž, povedačky už sú u mňa, tak neviem čo skáčeš tu
a prepáč, že som hnusná, ale to musím
viackrát? tak to trochu poupravíme..ta to ja keď sa smejem, tak hovno vidím, tak dajme tomu, že puknem smiechom a oči mi ostanú zavtreté.
a ty ako iniciatívny, milý mladý muž..podotýkam to slovo..že kreatívny! lebo taký si, šak aj so špirálou vieš narábať..tak ty ma ako starý odpad len tak nevyhodíš, ty ma pekne namotáš na šnúrky...a vieš čo..jeb na to. vyhoď ma von oknom, šak mne bude fajn
autá budú po mne chodiť, gumy si rezať, budeme jak v nejakom emo sci-fi trháku...a všetci spokojní
@orfea2 však tak si hundrem v duchu, že kto sa ako oblieka a či sa mu to hodí ale tak mňa keď sa na niečo spýtaš, ja ti aj tak myknem plecom, lebo ma to buď nebude zaujímať alebo sa mi nebude chcieť o tom baviť a poviem ti :"a však dobre... "
jááá si poradím aj bez povedačiek to nadanie som ešte nestratil
tak v tom prípade pukni!! a rád ti pomôžem
iniciatívny? tebe dnes ide.... a toto sa ešte stále bavíme o tebe ako o skle, hej? však keď chceš puknúť, tak jedine ťa vyhodím, staré črepy nezbieram
zo slávnych určite Kurt Cobain na 1. mieste, potom taký ako Alexi Laiho, Joey Jordison, Jonathan Davis, Marylin Manson stoja tiež za pokochanie.. a v reáli jeden pokazenec
@deadlyliving joj ty socka povrchná také veci riešiť...
ja viem ta to bezne u teba..zato sa radšej neobraciam na teba v žiadnych závažných otázkach
ta daj niečo! zarepuj brácho! či kámo či čo si.. tak zarepuj cicina!
áno ja som sklo..ale neviem aká odroba..isto nejaké zaplesnené..
ta vyhoď! ale jedine von oknom bulo! ani sa neopováž také že do smetí!
ts..oni ma zoseparujú, zreparujú, a zo mňa zase bude nejaké vydrbané zrkadlo, pred ktorým si nejaký vydrbaný pubertiak bude tlačiť svoje vydrbané beďary..
@orfea2 nie som povrchný ale tak je zima, čo iné si mám všímať?
však a kedy si sa predtým obrátila s niečím na mňa?? ma neser radšej mi napíšeš "a nič" a už sme doriešili ale však fajn, ja sa nehnevám a aj tak mi pripadáš v poslednej dobe taká, že ty už problémy nemáš žiadne a ak aj hej, tak neviem, lebo si ma "odstavila"
keby som ťa nepoznal tak ti na tú predošlú správu ani neodpíšem, že to čo je aká zasranka nenapíšem žiaden rým, nie každému som ochotný predvádzať svoje črievko ...básnické samozrejme
@deadlyliving šak aha ako hnusne sneh padá! to si všímaj! ako sa všetci zadrbeme v mľačkanici..no!
ta ľebo buď to napíšem ja, že a nič, alebo ty o 2 minúty neskôr, keď ti dojde, že je ti to aj tak všetko jedno neviem čo riešiš..ja ti len šetrím čas a energiu tebe sa zíde
ta nemám! ta ľebo si ich k telu nepustím..lebo mám v piči už pomaly viac ako ty..a úplne všetko..šak kukni na mňa..polka ľudí čo je so mnou v kontakte by povedala, že na niečom fičím..alebo asi viac ako polka a..už si videl vystresovaného fičiara? ňe!
neodstavila! šak my sa máme asi vzájomne v piči, nezvaľuj to na mňa
tak sorry no... ukážeš mi aspoň svoje normálne črievko? či? najprv ťa musím zraziť bicyklom aby som sa dočkala?
@orfea2 u nás nepadá a nepadá tento rok budú kalamity zrejme iba na bzovíku a z rádia zet budem len počúvať, že pred bzovíkom zvýšte pozornosť, domáci odhadzujú sneh lopatami
tak také niečo si nepamätám, že by som ťa tak odjebal ale ty si tiež taký prípad, že aj keĎ sa ťa spýtam 20x, aj tak to stále bude nič...a nebudem ako blbý sa ťa furt pýtať na to tak potom sa nečuduj ale však rieš ako chceš, mám v p...
ta ešte raz napíšeš ta a nepíšem viac! odnauč sa to, lezie to na nervy a riadne neviem, či je k tebe niekto úprimný, ale ja ti nedarujem nič neviem veru, nepoznám ani z polovice tvoj kontakt list a ten vystresovaný fičiar si ty? aby som vedel, komu sa vyhýbať teda
"a veď dobre..."
tak ak sa už vieš bicyklovať a nepadáš už do jarku, tak kľudne
@deadlyliving pred bzovíkom zvýšte opatrnosť, jedna švihnutá miestna tam hádže lopaty po autách..dik ja si ju viem živo predstaviť piču..jak sa teší z toho..toto budem musieť nakresliť
tak vidíš, my sme jak moje ľavé a tvoje pravé vajco...na chlp rovnakí! alebo na všetky tri
ok, posnažím sa nepoužívať to pred tebou ale moju zvyšnú činnosť tu si radšej nevšímaj potom čo som chcela..jaj..ty si tiež hnusný! nie iba ja..fajn, nemám výčitky svedomia
šak maj ďalej u riti...
keď na mňa pokvačkajú 30 kilo nákupu, tak sa nečuduj! ty krtko! či ježko! šak aj ty padneš v boji!
Stare zname.. ... Johnny Depp..bez neho to nejde...Ryan Reynolds.. ...sak ho mam vycapeneho v mobile..ako tapetu.. ..este aj v pc.. ..Pyco.. ..bez neho to tiez nejde.. ..Dalej Michael Weatherly.. ..
Leo Machala alias Kiko Ronaldo (ten týpek s tým drevorubačským hlasom zo Superstar)
No a nedá mi nepridať sem túto fotku Lea s jeho priateľkou.Pre všetky dievčatá frustrované svojím vzhľadom.Ako moja známa povedala,len málokedy má krásny človek krásneho.Keď je jeden človek krásny,druhý je väčšinou protiklad.Stará dobrá chémia Alebo sú obidvaja škaredí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
@dudri je Phán!
Hl.hrdina z filmu Kuriér
Jean Claude Van Damn
» c.wrzuta.pl/wi3670/7023464c...
Brad Pitt vo filme Tróya
Jake Gyllenhaal
George Clooney
"Veľky škaredý Zomie " Kličko (meno neznáme)
Colin Farrell
Johny Depp
Max Riemelt z filmu Napola
C.Ronaldo
» tyduffy.files.wordpress.com/2009/03/cristia...
Frank Ziegler z najlepšej (ex)kapely na svete
Christian Linke tá skupina tiež
T:mo Sonnenschein z tej skupiny tiež
» nevada--tan--super.blogasek.pl/upload/timo.bmp...
Jared Leto
Mena neznámy
A na záver
Veselé Vianoce Prajem Každému
A aby sa páni ktorý náhodne klikli necítili ukryvdený vianočná je*bačka,Megan Fox a Adriana Lima Pre nich!
@klaudiqaaa áňo!
mucinko
však ano, pukla by si, aby si ma mohla v tých črepinách vidieť viackrát
Preboha,každý máme iný vkus! Čo sa páči Tebe?
A na tvoju otázku by som aj odpovedala ale...ťažko odpovedať, keď ja nie som zaťažená na slávne osobnosti
a prepáč, že som hnusná, ale to musím
viackrát? tak to trochu poupravíme..ta to ja keď sa smejem, tak hovno vidím, tak dajme tomu, že puknem smiechom a oči mi ostanú zavtreté.
a ty ako iniciatívny, milý mladý muž..podotýkam to slovo..že kreatívny! lebo taký si, šak aj so špirálou vieš narábať..tak ty ma ako starý odpad len tak nevyhodíš, ty ma pekne namotáš na šnúrky...a vieš čo..jeb na to. vyhoď ma von oknom, šak mne bude fajn
autá budú po mne chodiť, gumy si rezať, budeme jak v nejakom emo sci-fi trháku...a všetci spokojní
Ale je tu, medzi nami
a zavreté
TUO!!! nevahala by som
naša klasika
a ešte...
šmajda! kto videl naživo, pochopí ♥
Vzala si si to zle,vôbec to nebolo povedané v zlom,ja som tutok na Birdze väčšinou milá
jááá si poradím aj bez povedačiek to nadanie som ešte nestratil
tak v tom prípade pukni!! a rád ti pomôžem
iniciatívny? tebe dnes ide.... a toto sa ešte stále bavíme o tebe ako o skle, hej? však keď chceš puknúť, tak jedine ťa vyhodím, staré črepy nezbieram
nehodím ťa na cestu, pekne ťa vyseparujem
ale inak už asi nič
ja viem ta to bezne u teba..zato sa radšej neobraciam na teba v žiadnych závažných otázkach
ta daj niečo! zarepuj brácho! či kámo či čo si.. tak zarepuj cicina!
áno ja som sklo..ale neviem aká odroba..isto nejaké zaplesnené..
ta vyhoď! ale jedine von oknom bulo! ani sa neopováž také že do smetí!
ts..oni ma zoseparujú, zreparujú, a zo mňa zase bude nejaké vydrbané zrkadlo, pred ktorým si nejaký vydrbaný pubertiak bude tlačiť svoje vydrbané beďary..
by si mi bol pomohol!
Ben Kowalewicz
Trent Ford
Matthew Grey Gubler
Chace Crawford
...tak asi ich neviem vkladat
Ach
však a kedy si sa predtým obrátila s niečím na mňa?? ma neser radšej mi napíšeš "a nič" a už sme doriešili ale však fajn, ja sa nehnevám a aj tak mi pripadáš v poslednej dobe taká, že ty už problémy nemáš žiadne a ak aj hej, tak neviem, lebo si ma "odstavila"
keby som ťa nepoznal tak ti na tú predošlú správu ani neodpíšem, že to čo je aká zasranka nenapíšem žiaden rým, nie každému som ochotný predvádzať svoje črievko ...básnické samozrejme
tak ja ho sem teda dam...
//nie nie som gay //
ta ľebo buď to napíšem ja, že a nič, alebo ty o 2 minúty neskôr, keď ti dojde, že je ti to aj tak všetko jedno neviem čo riešiš..ja ti len šetrím čas a energiu tebe sa zíde
ta nemám! ta ľebo si ich k telu nepustím..lebo mám v piči už pomaly viac ako ty..a úplne všetko..šak kukni na mňa..polka ľudí čo je so mnou v kontakte by povedala, že na niečom fičím..alebo asi viac ako polka a..už si videl vystresovaného fičiara? ňe!
neodstavila! šak my sa máme asi vzájomne v piči, nezvaľuj to na mňa
tak sorry no... ukážeš mi aspoň svoje normálne črievko? či? najprv ťa musím zraziť bicyklom aby som sa dočkala?
tak také niečo si nepamätám, že by som ťa tak odjebal ale ty si tiež taký prípad, že aj keĎ sa ťa spýtam 20x, aj tak to stále bude nič...a nebudem ako blbý sa ťa furt pýtať na to tak potom sa nečuduj ale však rieš ako chceš, mám v p...
ta ešte raz napíšeš ta a nepíšem viac! odnauč sa to, lezie to na nervy a riadne neviem, či je k tebe niekto úprimný, ale ja ti nedarujem nič neviem veru, nepoznám ani z polovice tvoj kontakt list a ten vystresovaný fičiar si ty? aby som vedel, komu sa vyhýbať teda
"a veď dobre..."
tak ak sa už vieš bicyklovať a nepadáš už do jarku, tak kľudne
tak vidíš, my sme jak moje ľavé a tvoje pravé vajco...na chlp rovnakí! alebo na všetky tri
ok, posnažím sa nepoužívať to pred tebou ale moju zvyšnú činnosť tu si radšej nevšímaj potom čo som chcela..jaj..ty si tiež hnusný! nie iba ja..fajn, nemám výčitky svedomia
šak maj ďalej u riti...
keď na mňa pokvačkajú 30 kilo nákupu, tak sa nečuduj! ty krtko! či ježko! šak aj ty padneš v boji!
pod mojimi kolesami, keď raz..raz oco dofúka
ashton kutcher
na niektorych fotkach vyzera ako sfetovana troska ale inac pekny, pekny chlapec
alex...okej je to filmova postava a ten herec (malcolm mcdowell) ma teraz asi 60, ale kto uvidi, pochopi
a inac klasika...depp, ledger
Teraz si ma zaskočil.
Ale aby si v tom nebol sám,
aj ja si tu toho svojho dám.
[/IMG]
moja láska najsamväčšjšejšia
calvin je skrátka calvin
no dosť!
no a ešte keď spustí I don´t care...ja som na makko
milujem ich
darmo no
orinc of persia džéééjk
atd atd atd....
Vy sa poznáte?
plne súhlasím s Alexom!!!!!!
no... inak ho sem nemôžem dať, lebo si to nájde a už nikdy mi nezdvihne telefón
HIRUJOKI SANADA
jednoznačne
Matthew Goode
Pyco
Jackson
Johnny Depp, Djokovic, Kurt Cobain...
[/IMG]
@Ladypetushqa @89 Brokencyde
Rodrigo Santoro
Ja hlúpa krava ako som len mohla zabudnúť!
A myslím že by nemal chýbať ani
Môj najmilovanejší
starý známy
Mates Vorda z Mandrage
2. wentworth miller
3. joel madden
4. jim carrey
5. steve talley
Timooooooooooooooooooo
Timooooooooooooooooooo
Timooooooooooooooooooo
Timooooooooooooooooooo
Chceme viac Tima,viac PANIK!
Poprosím 150horáliek na účet mojej milovanej !!!!!!
Clolin Farrell Ou yea
Christiano Ronaldo
Na tejto foto aj Leo Machala, ale iba na tejto....
Alex Evans
Andy Six
sorry, ale posledný rok mám divný vkus.... ( I miss you trdlo)
.
.
A čo tak dať aj nejakých sexy čecho - Slovákov.?
Ján Koleník z Keby bolo Keby
Hamšík
Škrteľ
Leoš
Leo Machala alias Kiko Ronaldo (ten týpek s tým drevorubačským hlasom zo Superstar)
No a nedá mi nepridať sem túto fotku Lea s jeho priateľkou.Pre všetky dievčatá frustrované svojím vzhľadom.Ako moja známa povedala,len málokedy má krásny človek krásneho.Keď je jeden človek krásny,druhý je väčšinou protiklad.Stará dobrá chémia Alebo sú obidvaja škaredí.
Joey Jordison
Tuomas Holopainen
Kurt Cobain
a este niektori no nie su slavni
a inac.. neviem sa rozhodnut medzi
a
mozno ma este nieco napadne...
....ale samozrejme este viac sexi je ten moj