Áno, ale nie prehnane - narcisticky. Ako môžeš dať lásku niekomu pocítiť ak nevieš čo to znamená a nemáš ju v sebe? S týmto majú problém aj ľudia, ktorý nepoznali lásku od vlastnej rodiny...
jednoznacne.. vela ludi robi chybu ze caka kym ich niekto bude lubit a spravi stastnymi.. a to je najvacsia chujovina aka sa da spravit lebo ak ma ten clovek opusti zase len budem nestastna a nelubena..
hovorim z vlastnej skusenosti..
teraz sa lubim ako kona, robim veci co ma robia stastnou a odmietam ich kvoli chlapovi obetovat.
komu sa nepaci, celom vzad a odchod. a raz sa najde dakto kto bude stastny so mnou a bude ma lubit pretoze sa lubim a naopak.
fakt je strasna chujovina cakat na niekoho kto ta spasi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
hovorim z vlastnej skusenosti..
teraz sa lubim ako kona, robim veci co ma robia stastnou a odmietam ich kvoli chlapovi obetovat.
komu sa nepaci, celom vzad a odchod. a raz sa najde dakto kto bude stastny so mnou a bude ma lubit pretoze sa lubim a naopak.
fakt je strasna chujovina cakat na niekoho kto ta spasi..