no asi ta bola najsmutnejsia..hoci mi nebolo do placu, az tak som ho nemala rada, ale bolo to asi jednoznacne najsmutnejsie.Mne by bolo do placu keby mi Grega odstranili he´s my darling inak Yasmin ty si riadne aktivna v zakladani diskusii o CSI, ty si ina maniacka
najsmutnejsia cast bola asi ta ked toho jedneho clena vysetrovania zakopali pod zem v truhle a potom kolegovci sledovali ako umiera.....ale rozhodne som z toho nemala skazeny den ...........a najlepsia cast podla mna je ta kde su tie trojicky
Ryana mi luto nikdy nebolo,pretože sa ani nikdy nespraval ako pravy CSI-ak a clen timu. Ako postava bol jednoznacne najkonfliktnejsi,skoda, lebo dobre vyzera takto som si ho ale neoblubila
no najsmutnejšie bolo keď v CSI LV /za?/strelili Warricka a v CSI Miami /za?/strelili Horatia .. a teraz mi neostáva iné len čakať čo sa bude diať v ďalších sériách
No keď postrelili Warricka, keď umrel, keď mal pohreb, keď mal Grissom speech na poohrebe, keď som videla Catherine plakať Proste to okolo Warricka, bol moja obľúbená postava a samozrejme, že mi ju museli zabiť...
Podľa mňa keď v piatej sérii CSI:NY v poslednej časti všetci spomínajú na Angell a potom keď začne na nich strieľať ten z tej limuzíny...a skončilo to tak neurčito..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov