@silviaaa to som chcel napisat aj ja... ako film ma moc nedokaze dojat... mozno tak Levi kral jednotka...ale Hachiko bol pre mna fakt dojak, milujem hafanov
pri Titanicu som plakala hodinu a štvrť v kuse, A walk to remember som tiež plakala,a ďalšie pri ktorých som plakala: Marley & me, Now is good, My sister's keeper, The Last Song, The Notebook, Tres metros sobre el cielo, Remember me,The Pianist, Chlapec v pruhovanom pyžame... Ďalej si neviem spomenúť ale rozplakala som sa pri veľa filmoch
A nemôžem zabudnúť spomenúť P.S. I love you! Tento film zbožňujem. Keď som ho pozerala s kamarátkou tak ona len chatovala a ja som si skoro dušu vyplakala
Hmm tak neviem ci uplne najsmutnejsi ale mne osobne sa velmi smutny zdal byt film "The girl next door" (ten "horor" nie ta komedia ma to taky tuctovy nazov...) sice jeho hlavnou temou nebola laska bol podla mna velmi smutny. Avsak ked sa to tak vezme ol aj o laske... Nemyslim ani ze by to bol nejaky najvymakanejsi film aky kedy uzrel svetlo sveta, ale ked sa bavime o smutnych filmoch napadol ma prave ten.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale uz to tu pisem asi 20ty krat utfg
Ale taký najsmutnejší, ktorý ma akosi dostal bol asi Requiem for a Dream.
» www.imdb.com/title/tt0080678...
vymedz žáner
o (ne)laske, i ked nie partnerskej
» www.csfd.cz/film/21444-john...
vôbec nie o laske
asi ziadny taky
» www.csfd.cz/film/6377-vzkaz...
skor odporucam dnes ano, zajtra nie a babie leto
je to podla skutočných udalostí.
potom je dobrý ešte Romper Stomper, Hooligans 1, Lóve,
to sú také smutné
teda až tak