Aky ja vas nastarsi kus odevu v skrini? pripadne aj co je to.
Podmienka- musite to nosit von do spolocnosti a nie iba pocas upratovania doma alebo do zahrady.
Ja mam cierny zimny kabat,ktory nosim vkuse a ma pomaly 10 rokov.
ja mam kopec siat od babky co nosila za mlada a nosim ich aj ja, a opasky pekne kozene,ciapky, svetre a tak. a kopec veci aj po mamke hlavne tie kabaty. a co sa tyka mojich veci tak mam celkom dost triciek a nejake vetrovky co som nosila este ked som mala 15
Mám také modré tirčko so vzormi, ktoré bolo ako klasické tirčko keď som mala 5-6 rokov a teraz ho používam ako croptop, pertože je superduper pohodlné a pekné.
ráta sa aj kus, čo som nemala na sebe strašne dávno, ale zvykla som to nosiť medzi ľudí - a nenosím to len preto, že je momentálne u rodičov/nie vždy mám naň náladu?
Ak, tak šaty po babke, ktoré majú tak aspoň 55 rokov
Ak nie, tak asi kraťasy (pôvodne to boli celé rifle) po mame, ktoré mala ešte tuším v čase, keď som ja nebola, takže cca 30 rokov
Celkom veľa veci mám aj po babke a mame, ale také, čo ozaj nosím často sú rifľové kraťase s vysokým pasom, čo si mala kúpila keď mala tak 20 a stále sú pekné
Musím spomenúť obuv - Topánky ktoré mám možno tiež okolo 8-10 rokov a nechcem ich ešte vyhodiť lebo sú fakt pohodlne a dobre sa mi v nich chodí . ( aj keď mám 50+ párov topánok)
Kraťasy ktoré mám momentálne na sebe majú 10 rokov
A rozmýšľam že 1 blúzka 12 rokov ktorú už ale nenosím .
Inak staršie oblečko ako 15 rokov nemám
Jack Wolfskin jesenna sportova bunda, ktora ma asi aj 9-10rokov ak dobre pocitam. Bol to dar od byvaleho priatela a bola hrozne draha, ze si uplne pamatam ako som nechapala, preco by niekto taketo drahe znacky nosil a kupoval. Nuz a tu je to. Vek na nej absolutne nevidno, jedine co sa trosku osuchalo je taka gumena cast na rukavoch, inak je v top stave. Stale ju nosim a dufam, ze si nikto nevsima ze ako dlho uz
Mam viac veci, co maju 5+ rokov, svoje oblecenie mam rada, kupujem kvalitne veci. Najstarsie budu asi nejake bundy, ktorym taha na 10 (napadaju mi minimalne 2) jednu som teda spostapila ale aj tak ju nosim na verejnost, lebo yolo.
Čierny basic tenký rolák, ktorý mám od základnej školy. Ten má chudák už aj 13 rokov a vkuse ho nosievam a prispôsobuje sa nejak tomu ako sa mi roky mení postava D
Väčšinou tie staršie veci nosím na doma a kupujem si nové na von
Ale Mám jednu strašne super padavú blúzku s takého jemného materiálu a to som tuším mala na sebe už v 14 ... potom dlho nič a teraz znovu a ešte jedno tričko (obyčajné tričko) s ananásom vpredu. Dlho som rozmýšľala, či nevyzerá zvláštne, keď to bude nosiť dospelá osoba, ale odkedy som videla ľudí s mickey mouse-mi ... tak whatever
Myslím, že sú to moje staré látkové plienky z 83 ale nezvyknem veci vyhadzovať, takže mám doma takmer všetko oblečenie odkedy som bol malý a tak isto je to aj s vecami.
asi opasok po tatkovi, som sa snim hraval jak maly, potom som ho zacal nosit a aj som dlho nosil, akurat mama ho niekam zasantrocila, odkedy nebyvam doma ho neviem najst a nosil by som ho doteraz!
a tuto zimu som nosil staru zimnu bundu, co mam niekedy od strednej-min 10 rokov
Cca 15 rocne Atticus tricko. Uz mi je sice male na pupku, ale obcas ho este vytiahnem na grillovacku a tak. Inak asi tak polka mojich veci ma 5-10 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak, tak šaty po babke, ktoré majú tak aspoň 55 rokov
Ak nie, tak asi kraťasy (pôvodne to boli celé rifle) po mame, ktoré mala ešte tuším v čase, keď som ja nebola, takže cca 30 rokov
Kraťasy ktoré mám momentálne na sebe majú 10 rokov
A rozmýšľam že 1 blúzka 12 rokov ktorú už ale nenosím .
Inak staršie oblečko ako 15 rokov nemám
a este par kardiganov zo zaciatku strednej
ale celkovo kupujem rada lacny shit, vela obmienam a tmave veci sa rychlo speru a vyblednu
+ zvyknem randomne pribrat/schudnut 10+ kil, takze sa zbavim veci, o ktorych si myslim, ze mi uz nikdy nepadnu..
ale to uz nebudem robit, mam zalozenu krabicu na aktualne primale/privelke veci, historia ukazuje, ze ich este vynosim
Ale Mám jednu strašne super padavú blúzku s takého jemného materiálu a to som tuším mala na sebe už v 14 ... potom dlho nič a teraz znovu a ešte jedno tričko (obyčajné tričko) s ananásom vpredu. Dlho som rozmýšľala, či nevyzerá zvláštne, keď to bude nosiť dospelá osoba, ale odkedy som videla ľudí s mickey mouse-mi ... tak whatever
a tuto zimu som nosil staru zimnu bundu, co mam niekedy od strednej-min 10 rokov