v pražskej MHDčke táto kombinácia (na JEDNOM človeku): cesnak+niekoľko rokov neumyté telo+20 voňaviek kombinovaných dokopy a ešte niekoľko nemenovaných pachov... no BLE
Stalo sa to pred pár mesiacmi v Bratislave na Hlavnej Stanici. Bolo skoro ráno, niečo po polnoci. V tedy sa tam objavujú tie najhoršie bezdomovecké indivídua. Sedím si tak na schodoch a čakám na vlak. Občas okolo mňa prešiel nejaký bezdomovec a poriadne to tam zasmradil. Raz ale prešiel pri mne taký ujo, čo týchto bezdomovcov silno presmradel. Ten smrad je neopísateľný. Nebolo to ako klasický smrad bezdomovca, tento smrad bol taký ťažký, silný a vôbec neprestával, aj keď ten bezdomovec tam už dobrých 20 minút nebol. Pripomínalo mi to niečo, ako keby si stále sral do nohavíc a začalo mu to tam všetko hniť. Tak aj vyzeral. Keby že odtiaľ neodídem, tak sa tam udusím. Bol to taký hrozný smrad, že si to pamätám dodnes...
Asi cukrovar a kafilérie, to je hnus, hlavne v lete :/ A ešte jedno, ale netuším vôbec čo to bolo, ale smrdelo to tak, že ma seriózne minútu vkuse napínalo. Tuším nejaké kvasné procesy neviem čoho v labákoch
bohužial bol som pri exumacii mrtveho chlapa, no a to nikomu neprajem, skoro som odpadol už aj z toho pohladu na neho ale ten smrad vážení, ten nikomu neprajem, ten sa neda zabudnuť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Alebo po výdatnom jedle...to je teda puch
@grietusha - to ako smrdí, vieš to k niečomu prirovnať ??
V lete v autobuse pri spotených cigánoch..
The End
napríklad tie kanály alebo ked v lete hnoja na poli,alebo čo robia a kedže bývam pri poli aj dobre alebo tá vajcovka čo je tá liečivá voda,či jaká
a táák
mrtvola smrdí najviac si myslím..filip