no ja byvam v prievidzi a mozem povedat ze je to fakt diera a to preto lebo sa tu totalne neda nic robit na kazdom rohu len krcmi smradlave kde sa fajci a ludia prijebany jak tacky.cest vinimkam
heh..no priznavam pd je diera..prave pre to sa tesim ze tam uz nebyvam..je to tam fakt taka divna atmosfera..ja neviem vzdy ked tam chodim..tak taky neprijemny ludia a stale len pajzle rozneho typu..a tak podobne..na namesti sami bezdaci a take podobne veci..
uz ma to stve poslednu dobu dost velmi..a este ti dochodci co ohovaraju kazdeho a poznaju kazdeho..to ma tam stvalo tiez moc..
ale tak som vdacna svojim rodicom ze sme sa prestahovali..
ale tak nevravim ze pd dake zle mesto alebo co..len je to tam divne..
Ten track je už brutáálne otrepaný..i keď ani néé ten track, ako té frázy samé..
Pd..neni nič wooow..ale predsa to neni s ňou také tragickéé..Stačí si to porovnať s Novákmi..čo jest..totálne zaostalá osada..
Sissi a kade to ty beháš?? Ja tiež neznášam zafajčené krčmy..a dá sa tu v poho kam ísť..
Trapnakoca...´´dochodci co ohovaraju kazdeho a poznaju kazdeho´´?? Bohvie de si to žila.. Čo ja mám skúsenosti, tak šeci sú až neuveriteľne v poho..čo som dosť shocked..by´s mala žiť na dedine..napr. v takej LPV CITY.. ..v Lehote.. Tam sú dôchodci maximálne na gebuľu a nielen oni..a ohováračky a podobné veci..sú tam udalosťami..čiže ich treba neustále aktualizovať..popripáde vymýšlať, keď sa už nič takého nedeje..tam sa podozvedáš toľko veci, čo si porobila..a ani ich nemusíš spraviť..
nahodou v pd na namesti maju dobre cokoladove pukance .. a stymi dochodcami to skuste byvat na dedine napr unas dnn ja tu polovicku ludi nepoznam hlavne ze mna seci a dozves sa take veci as as
Ti co niesu z PD tak picuju jaka je to diera, lebo to spieva karpina a zahovaraju to tim, ze su tam sami loosery a co ja viem kto este, ale pravda je taka ze to vsetko co hovrite o PD je na celom Slovensku, cize NAJVECSIA DIERA JE SLOVENSKO!!!
(ibaze sa to nerymuje tak sa tam hodi len ta Prievidza)
Kulo a bol si uz niekedy v tej prievidzi??? ja tam chodim kazdy den do skoly... a co tu ciitam reakcie.. akoze nechapem... bezdaka som an namesti este nevidela... a PD sa teraz este aj buduje... namestie sa rekonstruovalo.. stavaju sa nove budovy.. rekonstruuju sa panelaky... na zapadakov mi to nepripada... su mesta co su na tom hrosie.... bavit sa tam daaa tiez... ludii tam mam rada...
Trapnakoca: noo mozno su mala smolu na ludii.. co si poznala..
ako ten nick,aj to ze nemas fotku o niecom svedci...jedine s cim suhlasim je SISSI ze je tu az moc podnikov vsetko zafajcene a niektori ludia ****** napr mne s anpacia ESSKO 1,2
Som zvedava kolkí z vás tu boli ! Neni to taká diera... Mne sa tu páči. Podľa mňa je to diera pre toho, kto tu ešte nebol. Ako každé mesto, jasné že sú tú aj divní ľudia, ale veď kde nie sú. KULO sa na plnej čiare zhodil týmto príspevkom, lebo pozná jednu pesničku od Karpiny a musel to tu ukázať. A už ako aj Tomáš spomínal BIRDZ ma niečo spoločné s Prievidzou. Už len chcem vidieť, niaky zaujímavý portál z tvojho okolia!
Boha to ma len vie naštvať, keď niekto pindá do iných ľudí. Možno si tu aj bol, ale niekto mudrý ťa poslal do pi*e a ty tu ideš zo seba robiť hrdinu!!!
Adripaul:mas nieco proti lehote!??? ti dam...mozno su tu klebetnice a este newiem co,,,ale urcite niesme diera...poznam aj vedsie zapadakovi ako lpv pi*i
36: Nielen klebetnice..ale aj jebnutí ľudia..a tých je tam nadmieru.. Samozrejme česť pár výnimkám.. No joo..nad taký KOŠ, ABO SEBEDRAZIE, ci KAMENEC..to nemá, to je pravda..ale aj tak je to diera..
Prievidza na dedinu aj tak nemá tam každý len robí klebety a každý pozná každého a púšťa len klepy vkuse a už mi to lezie na nervy niektorý ludia nemajú charakter na dedinách a PD sa mi páči v tom že je to tam v pohode a každý má každého na háku a nestará sa ostatným do života!
Na koľko máš..17..a ja ťa určite znám..bo LPV City..is big city , tak ti to nepoviem..už len skrz to, že necítim potrebu klesnúť na úroveň nemenovaných a zaoberať sa nimi..
heh..nepochopili niektori zamer pesnicky od Karpiny v tom songu neni spomenuta len PD ale aj Dubnicaa,kremnica..zvolen aj banska bystrica proste sa im nerymovalo SLOVENSKO tak tam drbli PD..a prievidza nieje zle mesto..az na nektore miesta a ludi /vid Esco 1,2 - to fakt nemusiim..alebo caribic a pod. ale naprikald taky Sever to je elita fest ppc ludkovia, naj podnik v pd- diwadlo.. pohodka a dobri makak
V Prievidzi som zil 19 rokov a jedine co mozem na margo mesta povedat: Stoji tam vzduch na mieste, nic sa tam nedeje, nic sa za tych 5 rokov co som mimo nezmenilo, ludia sa vypravaju o tych istych veciach, chodia do tych istych podnikov, ked nieco zavru presunu sa do podniku o ulicu vedla. Prievidza nie je zle mesto, az na to ze sa tam absolutne nic nedeje, pre niekoho kto ma 16 to mozno tak nepride, ale spolu z vekom si uvedomujem ake je to zapadakov.
icte do prdele s tou pesnickou
ale Prievidza je fajn...sice mensie mestecko,ale kludne som rad,ze som dosiel na Vanoce dom..oproti Londynu prijemna ticha zmena
Som hrdy ze som z prievidze.Vsetci ste zaspali ci co?Tento rok nám dorobia ten titanic co nam spati namestie teda v poho a dalej idu pri nom zrekonstruovat namestie,postavilo sa nam tu obchodne centro,oc prievidza,bau max,stavia sa nam tu a v auguste bude dostavane multikino,dalej sa nam tu ako som dobre cital v tom titanicu bude 3D kino,mame mhd na 19 linkach nizkopodlazne autobusi,a barokovy ostol ktory je velky a patri medzi najkrajsie v strednej europe co chcete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
uz ma to stve poslednu dobu dost velmi..a este ti dochodci co ohovaraju kazdeho a poznaju kazdeho..to ma tam stvalo tiez moc..
ale tak som vdacna svojim rodicom ze sme sa prestahovali..
ale tak nevravim ze pd dake zle mesto alebo co..len je to tam divne..
Najväčśia diera je proste PRIEVIDZA!
ale tu pesnicku milujem
Pd..neni nič wooow..ale predsa to neni s ňou také tragickéé..Stačí si to porovnať s Novákmi..čo jest..totálne zaostalá osada..
Sissi a kade to ty beháš?? Ja tiež neznášam zafajčené krčmy..a dá sa tu v poho kam ísť..
Trapnakoca...´´dochodci co ohovaraju kazdeho a poznaju kazdeho´´?? Bohvie de si to žila.. Čo ja mám skúsenosti, tak šeci sú až neuveriteľne v poho..čo som dosť shocked..by´s mala žiť na dedine..napr. v takej LPV CITY.. ..v Lehote.. Tam sú dôchodci maximálne na gebuľu a nielen oni..a ohováračky a podobné veci..sú tam udalosťami..čiže ich treba neustále aktualizovať..popripáde vymýšlať, keď sa už nič takého nedeje..tam sa podozvedáš toľko veci, čo si porobila..a ani ich nemusíš spraviť..
peter piper: lebo tam byva byvaly a na neho nemam najlepsie spomienky a na navstevu u neho...
(ibaze sa to nerymuje tak sa tam hodi len ta Prievidza)
To néémysliš vážne..žee??
Trapnakoca: noo mozno su mala smolu na ludii.. co si poznala..
aa k tym pukancom.. tie milujem
Boha to ma len vie naštvať, keď niekto pindá do iných ľudí. Možno si tu aj bol, ale niekto mudrý ťa poslal do pi*e a ty tu ideš zo seba robiť hrdinu!!!
Uff to je smutné.
ved je to vrcholne trapne .D
Exactly!! Ja to furt vravím.. A som rád../usudzujem z doterajšej praxe/...že v pd to zatiaľ platí..
Na koľko máš..17..a ja ťa určite znám..bo LPV City..is big city , tak ti to nepoviem..už len skrz to, že necítim potrebu klesnúť na úroveň nemenovaných a zaoberať sa nimi..
To ti verím, že by´s rada..lihotský zlozvyk potreba o šeckom vedieť..a posúvať do ďalej v limitovaných edíciach..
Na 100000000000% ťa znám..ver tomu a zmier sa s tým!!
Ad vsetci ti co pixuju na Prievidzu: IQ makovnika
ale Prievidza je fajn...sice mensie mestecko,ale kludne som rad,ze som dosiel na Vanoce dom..oproti Londynu prijemna ticha zmena