Najväčšia filmová kravina: Texaský masaker motorovou pílou
Tak ma zaujíma či je tu niekto okrem mňa kto ešte v živote nevidel väčšiu kravinu než je tento film... Celkom ma zaráža, že takáto komédia je motivovaná skutočnou udalosťou
jedná kozatá čo od začiatku vieš, že ona musí prežiť a ostatní nech zdochnú no na niektorých pasážach najmä tam kde sa rezalo som sa celkom bavil (a to som v poriadku)
@goth111 ked uz si si otvoril hubu na ameriku, tak ti pripomeniem ludozrutou v rusku zo sucastnosti, alebo masovich vrahou v rusku....takze o "skazenej amerike" bi som na tvojom mieste pomlcal. ( aj o EU bi sa dalo vela povedat....)
ja som pri texaskom masakre zaspala v strede,zobudila som sa az na konci a jedine co mi bolo divne bolo ze ten bol nejaky kratky.. inak som nepostrehla ziadny dejovy posun.. nebola som sice celkom triezva ale aj tak..
@27 tak to posledne co si spomenul som vydel chvilku aj ja a...........nevychadzal som z uzasu co za *************** to bolo. to akoze niekomu sa to zdalo bit zabavne?! no podla mna to bolo otrasne. zato bi som nedal ani 1$. nechapem ako to mohli kupit. asi ta spolocnost co to im predala. bola rada ze sa takej somarini zbavila .
@25 o kazdom by sa to dalo povedat, cim vacsi stat, tym vacsia pravdepodobnost ze sa tam s takym hienyzmom stretneme. pred par dnami co bola ta matka ktora ziedla svoje dieta. skade bola? z texasu? takze amerika nenamyslaj si o amerike vela
ale sú aj horšie...teda niežeby som ho obraňovala...ale taký film House of 1000 Corpses je určite horší...ale plno hororov,ktré neviem ako sa volajú,ale hodia sa na taký večer,že pozrime si nejakú sračku,žerme pri tom pukance a smejme sa na nových spôsoboch vraždenia....
mne sa najviac lubilo, ze mu pocas celeho toho filmu asi iba 2 krat zdochla pila...a to z toho jeden krat vtedy, co si ufikol nohu... ...ale ten koniec sa mi dost lubil...
Vzhľadom na to že som hororový maniak a videla som už kadečo, Texaský masaker motorovou pílou patrí k tým lepším možnostiam (aj keď je fakt, že som ho ešte stále nevidela celý...)
Ak chcete vidieť fakt kraviny, odporúčam: Slimák, Márnica, Klub samovrahov, Pach krvi...
Oproti tomu je Texaský masaker fakt kvalita. Navyše tá stará verzia sa ráta medzi hororovú klasiku
Že to je inšpirované skutočnosťou - o tom neviem, ale až tak šokujúce mi to nepripadá, množstvo hororov je inšpirovaných skutočnosťou a je dosť nepríjemné keď si človek uvedomí že takí "ľudia" naozaj žijú medzi nami a často ani nevieme že takí sú...
nebola to az taka kravina.. popravde som videl aj vacsie aj ked si teraz konkretne nic nespomeniem alebo obcas sa mi stane ze musim stopnut v strede filmu lebo ma uz proste koniec nezaujima..
Všetky tieto americké horrory sú rovnaké, takže vyberať väčšiu kravinu je ťažké.
Vždy je ich na začiatku veľa, niečo sa poserie a musia zablúdiť, naivne veria každému a potom ich stále viac ubúda a prežije buď 1 alebo 2, z čoho o 1 viete už hneď, že prežije .
aj u mňa to patrí medzi najväčšie filmové kraviny spolu s Púštnou búrkou od Stillera. Ale medzi horormi texas vedie ešte blair witch je strašná blbosť ale iným spôsobom
@goth111 pokial dobre vydim tak ty si z TRNAVY, tak nechapem co tu pleties do toho bratislavu.
@goth111 alebo@51 tak potom neskac do ludi, ktorim vyskou nesiahas ani po... ... no..snad nemas usta tam kde je pipika ...za TS SORRY, nemal som vtedi ked som ti pisal naladu
@goth111 1, tak z okolia 2. a ty si dement ked ludi ktorich ani nepoznas, respektive...o ktorich vies prd ...............ps. si krpec, a viac nemam k tomu co dodat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
jedná kozatá čo od začiatku vieš, že ona musí prežiť a ostatní nech zdochnú no na niektorých pasážach najmä tam kde sa rezalo som sa celkom bavil (a to som v poriadku)
» www.fantazia.sk/clanok/texasky-...
Ale videl som aj vacsie kraviny typu Matrix, Vagina Dentata (toto je fakt 15ta cenova) a rozne teen komedie ktore sa snazia kopirovat American Pie.
kazdopadne ked som to pozerala tak pred 4rokmi takto cez leto, nebola som moc hrdina
Ak chcete vidieť fakt kraviny, odporúčam: Slimák, Márnica, Klub samovrahov, Pach krvi...
Oproti tomu je Texaský masaker fakt kvalita. Navyše tá stará verzia sa ráta medzi hororovú klasiku
Že to je inšpirované skutočnosťou - o tom neviem, ale až tak šokujúce mi to nepripadá, množstvo hororov je inšpirovaných skutočnosťou a je dosť nepríjemné keď si človek uvedomí že takí "ľudia" naozaj žijú medzi nami a často ani nevieme že takí sú...
Vždy je ich na začiatku veľa, niečo sa poserie a musia zablúdiť, naivne veria každému a potom ich stále viac ubúda a prežije buď 1 alebo 2, z čoho o 1 viete už hneď, že prežije .
@goth111 alebo@51 tak potom neskac do ludi, ktorim vyskou nesiahas ani po... ... no..snad nemas usta tam kde je pipika ...za TS SORRY, nemal som vtedi ked som ti pisal naladu