asi som sa tu s nikým tak riadne nepohádala ako by som chcela teda nie že by som pociťovala túžbu po hádke ale nejednej (väčšinou) dievčine som mala chuť virtuálne otrieskať hlavu o múr za jej jebnutosť :ehm: vždy sa to ale snažím ignorovať, radšej...
asi momowars, potom kto je a ako moc jebnuty, ptm ked ten kreten sa vydaval za niekoho ineho a pisal retardovane blogy s gramatikou tarda o ludoch a vyrabal fotky, a urcite treba zaradit aj veganske, raw avantury a blogy a komentiky pod nimi
joj tolko hadok najhorsie boli este na starom nicku ked ma momo dissovala za vsetko. ale teraz je to ok semtam si vypocujem ze som umela pica a ideme dalej
ak by som púvedal, že som sa nehádal, cigánil by som...
je však ale aj isté, že som bol mnohokrát naschvál vyprovokovaný, že............
a ja som sa nevedel zdržať, za čo sa hanbím ako jeden pes
niekedy som si aj pomyslel, že si dotýčného najdem a sejmem ho, že to v živote nerozschodí, ale zaplaťpánboh vždy ma niečo v mojich zlých pohnutok zastavilo...
ďakujem Bohu, že sa nakoniec viem ovládať....
Na internete sa neviem hádať,len diskutovať a vymienat argumenty,čo ocenujem,ked druhá strana to robí tiež,pretože potom z toho vznikne zaujímavá diskusia z ktorej si vždy niečo zoberiem a zas ma to obohatí iným pohladom na vec ...škoda,že vela ludí si mýli hádku s diskusiou
@rudyyyx dobre na u2 sme sa zabávali na flejmoch,ja myslím teraz konkrétne normálne témy a diskusie a nie hlúposti s 13 ročnými deckami na gaming portáli
Raz som zrobil forum o skurvených čechoch a pomaly na tom vznikla taká hádka že tam bolo asi cez 100 komentárov a potom som to fórum aj zmazal bo som mal každu chviľu upozornenia z toho aj po 2 dňoch
fotka jednej slecny zabudol som nick ale pokracovalo to este na dalsich dvoch fotkach od tej istej interpretky a birdz ludkovia mi dali za pravdu
nebral som to ale ako hadku alebo co som sa pobavil a dievca malo nervicky
momo
proste ostatok som mala úplne v piči ale s momo sme sa vždy tak pekne pourážali. chýba mi to občas
ale proste to sme si už vymýšľali také kraviny len aby sme sa mohli kvalitne pourážať
@samtord získaš tým aj bonus že tým rovno nájdeš aj najhlúpejšie a najzbytočnejšie hádky obsahujúce nádherné príklady ľudskej tvrdohlavosti a ignorancie, všetkých logical fallacies, a ešte aj nejakých nových čo tu ľudia vymysleli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
zopár výmien názorov (argumentácia za a proti, nie hádka) za sebou mám, ale linky bohužiaľ nearchivujem
o par mesiacov na to sem pridavala fotky svojho frajera
je však ale aj isté, že som bol mnohokrát naschvál vyprovokovaný, že............
a ja som sa nevedel zdržať, za čo sa hanbím ako jeden pes
niekedy som si aj pomyslel, že si dotýčného najdem a sejmem ho, že to v živote nerozschodí, ale zaplaťpánboh vždy ma niečo v mojich zlých pohnutok zastavilo...
ďakujem Bohu, že sa nakoniec viem ovládať....
a neviem, ja tu dosť publikujem moje názory a mnohokrát sa polemika zvrhne aj kdesi inde...
nebral som to ale ako hadku alebo co som sa pobavil a dievca malo nervicky
vod teďka se sázím!
proste ostatok som mala úplne v piči ale s momo sme sa vždy tak pekne pourážali. chýba mi to občas
ale proste to sme si už vymýšľali také kraviny len aby sme sa mohli kvalitne pourážať
vyhľadaj si vo fóre čokoľvek s náboženstvom.