Vraj podľa nejakých výskumov je zo spomínanej vodky najmenšia
Ja k tejto téme nemám dostatok skúseností, ale že zrovna vo štvrtok som to trocha prepískla s vínom, keď sa spolubývajúca potrebovala odreagovať a nik iný ako ja nebol na blízku, tak poviem, že víno
uplne pravidelne taka som z ineho sveta na dalsi den.
ale, najsamviac strasne najhorsi poopicovy stav bol niekedy na jar s @voltage ked sme to velmi vazne prehnali u mojej babky (nie s nou . nasledujuci den sme sa trtkali od rana asi tri hodiny v buse domov, to bol zazitok za vsetky drobne fuj fuj
Žákovic open 2007 z toho čo si pamatam to bolo asi pol litra haslerkovice a rovnake mnozstvo buchaneho na to 2 piva potom mam uz len take temne spomienky a potom ze som 13x sablil a dalsie 2 dni som chodil ako matoha a bolo mi na grc aj z cistej vody
ja som sa len raz najebala tak ze som zvracala ale nemala som opicu co mi bolo dost divne ale inak ani raz som nemala opicu aj ked som pila takze neviem asik som dost divny clovek
jj z vina to je asi najhorsie aj suchoty aj bolesti ale aj s vodky ja mam lebo ju brzdim pivom a najvacsiu opicu si nespominam kedy som mal lebo ju mam kazdy tyzden.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Opicu som mal len dvakrat v živote,minulý a terajší Silvester.
A na zmiernenie jednoznačne slepačia polievka.
Ja k tejto téme nemám dostatok skúseností, ale že zrovna vo štvrtok som to trocha prepískla s vínom, keď sa spolubývajúca potrebovala odreagovať a nik iný ako ja nebol na blízku, tak poviem, že víno
ale, najsamviac strasne najhorsi poopicovy stav bol niekedy na jar s @voltage ked sme to velmi vazne prehnali u mojej babky (nie s nou . nasledujuci den sme sa trtkali od rana asi tri hodiny v buse domov, to bol zazitok za vsetky drobne fuj fuj