@doyouhearme Hej je dobrý,videl som 2x,ale 3x už by som nepozrel. Kým tie čo som uviedol,možem aj 10x vidiet.Ale rešpektujem tvoj výber,to je osobná vec. Čím ta ten film chytil inak?
@jurito ja akurát uvažujem, že keď prídem domov, tak si ho pozriem znova
možno tým, že človek nemá strácať nádej, aj keď je úplne na dne, a že sa vlastnými silami dá vzoprieť nespravodlivosti a celá idea filmu, že aj v tom najhoršom môžeš nájsť niečo dobré
Hej, aj Batmana som videla veľakrát, Spidermana a tak, a možno ešte Mechanický pomaranč (ten asi 6-krat)
Skoro všetky filmy, čo som videla, som videla viackrát. Harry Potter vyhráva. Okrem prvej a druhej časti sedmičky som ich videla viac ako pätnásťkrát. Obe sedmičky asi len päťkrát. A ešte vianočné filmy a skoro všetky Disney princezné okrem Pocahontas. Tú nemusím.
lotr, harry potter, planeta pokladov, hladaci pokladov, hannibal aaaa the perks of being a wallflower.. a rozpravky.. vsetky.. medvedi bbratia llilo a stitch a take
Výkupenie z väznice Shawshank, Potterovky, trilógia Pán Prsteňou, trilógia Hobit, Nedotknuteľní atď ... ale tie filmy by som mohol vidieť veľa krát, no neomrzia ma
Harry Potter najviac asi Kameň mudrcov a potom Hľadá sa Nemo, Na vlásku, Pýcha a predsudok, Nedotknuteľní, Sám doma 1,2, S tebou mne baví svet a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Podľa mňa vôbec
možno tým, že človek nemá strácať nádej, aj keď je úplne na dne, a že sa vlastnými silami dá vzoprieť nespravodlivosti a celá idea filmu, že aj v tom najhoršom môžeš nájsť niečo dobré
Hej, aj Batmana som videla veľakrát, Spidermana a tak, a možno ešte Mechanický pomaranč (ten asi 6-krat)
Trainspotting, The Room, Pulp Fiction, Pán Prsteňov (1)....
a myslím, že úplne najviac som videla Piaty Element.
Kameňák
Pelíšky
Sám doma
Prepadnutie v pacifiku
Vykúpenie z väznice Shawshank
In Time
Asterix a Obelix: misia Kleopatra
Slunce, seno a jahody
Slunce, seno a par facek
serialy: TBBT, Halo Halo, Black Books
Grinch, každé Vianoce, pretože tú rozprávku proste milujem
Lol, lebo je to obľúbený film mojej dobrej kamarátkz
a vianočné - napr. S tebou ma baví svet.