neviem prečo si dal do rebríčka odpovede z ankety najtrápnejší dementi Slovenska, ale najvtipnejší slovenský komik by som povedal, že je Peter Batthyany
@makacik to som schvalne vytrollil, lebo mi uz nikto normalny nenapadol koho by som tam mohol prihodit k tym realnym stand up komikom, tak som dal "komikov", Batthyany je fajn komik, na toho som uplne zabudol, nabuduce bude anketa najtrapnejsi dementi Slovenska
@delica jj naj boli stari komici dnes je to uz slabe
Ale tak z tychto su celkom ok Bican ,Kemka , Dangl , Kubovcik a Ceky ale zas nehovorim ze ludia v dalsich moznostiach su kkti automaticky len ma zas tak ich humor nebere a inak chyba mi tam napriklad Latinak , Jakab a neviem kto este no ok to by bolo asi secko
Kemka, Dangl je smiešny sam o sebe, bican je tiez dobrý. Gogo dôkaze rozosmiať len deti do 15 rokov ( ja mam 22) @Marcello111 tak je to bohužiaľ s vačšinou politikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale tak z tychto su celkom ok Bican ,Kemka , Dangl , Kubovcik a Ceky ale zas nehovorim ze ludia v dalsich moznostiach su kkti automaticky len ma zas tak ich humor nebere a inak chyba mi tam napriklad Latinak , Jakab a neviem kto este no ok to by bolo asi secko
@Marcello111 tak je to bohužiaľ s vačšinou politikov