stala tam odparkovana cisterna, ten hovnocucak čo vyťahuje fekalie z hajzlov, jedna holka si asi myslela že to je cisterna s vodou, a otočila kohutik a začali sa na nu valiť hovna, ešte keby to aspon uzavrela, ale ona to nechala tiecť ,tak po chvíli bola v areali festivalu pekne velka mlaka hovien a šťaniek
bola som na feste s rakušanom, ktorý si roztrhal košelu vyliezol na auto postavil sa a kričal marihuana a welcome to the jungle spieval a stále mi ponúkam jagermeistera
mali sme obrovský 10miestny stan, keď sme ho postavili, ľudia čo chodili naokolo sa zvykli pristaviť s otázkami typu "To budete aj zateplovať? Aj záhradku si postavíte?"...kamarát si tam "narazil" nejakú holku, tak sa začali oblapávať za stanom..len akosi pozabudli na to, že stan máme rovno pod lampou postavený, čiže sme videli všetko, čo sa tam vonku dialo
rok na to na feste pršalo, tak sme sa s kamošmi zašili v aute a na noťase sme pozerali "Drž hubu"..počas celého festu, sme sa nezdravili inak ako "HOVNOOOOO" a podarilo sa nám takto nakaziť niekoľko ostatných...
a najväčšie dva hajlaty boli v roku 2010, keď:
1. išla som v areáli smerom k Toi-Toi búdkam, keď som začula divné funenie...a tam si to dvojica rozdávala na trávniku, šaty okolo nich v okruhu 5 metrov, mali divákov, ale mali na háku
2. keď sme sa s kamarátom snažili vytriezvieť, sedeli sme na pláži pri vode a zrazu k nám dobehla nahá slečna, rukami si zakrývala intímne partie a optala sa "Prosím vás, nevideli ste tu na okolí kvietkované šaty?"
Na Pohode 2009 som po koncerte Ting Tings nestíhala bežať na záchov, tak som si to hodila vedľa uličky medzi také dva stany ( osptavedlňujem sa obyvateľov)
Na Duchonke som ukradla kamarátovi tričko "Testing team durex" čiže som bola celkom populárna.
Na Grape festivale sme prišli za Laskym že " Ujo Lasky, môžeme sa s vami odfotiť? a ku grapu ešte patria ukradnuté lavičky z tých stánkov, ktoré sme si dali pri stan, kamarát zaspal na tej lavičke a niekto ho surovo ošťal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a mal by si si teraz chytiť, to by moc romantické nebolo asi
rok na to na feste pršalo, tak sme sa s kamošmi zašili v aute a na noťase sme pozerali "Drž hubu"..počas celého festu, sme sa nezdravili inak ako "HOVNOOOOO" a podarilo sa nám takto nakaziť niekoľko ostatných...
a najväčšie dva hajlaty boli v roku 2010, keď:
1. išla som v areáli smerom k Toi-Toi búdkam, keď som začula divné funenie...a tam si to dvojica rozdávala na trávniku, šaty okolo nich v okruhu 5 metrov, mali divákov, ale mali na háku
2. keď sme sa s kamarátom snažili vytriezvieť, sedeli sme na pláži pri vode a zrazu k nám dobehla nahá slečna, rukami si zakrývala intímne partie a optala sa "Prosím vás, nevideli ste tu na okolí kvietkované šaty?"
Na Duchonke som ukradla kamarátovi tričko "Testing team durex" čiže som bola celkom populárna.
Na Grape festivale sme prišli za Laskym že " Ujo Lasky, môžeme sa s vami odfotiť? a ku grapu ešte patria ukradnuté lavičky z tých stánkov, ktoré sme si dali pri stan, kamarát zaspal na tej lavičke a niekto ho surovo ošťal