Ja som si dnes spomenul napr na to jak kamarát na tohto silvestra hodil PF 2010 a ešte asi 2 dni po tom sa nás tam snažil presvedčiť že 2010 naozaj je. Potom asi vystriezvel.
tá upravená verzia s tým srdcom sa mi viac páči ako originál, ten ma vyslovene iritoval, neznášam také kecy.... len keď to kopíruje pomaly každý, tak už to začne byť nudné
Bolo ich viac takých, ale tento od spolužiaka ma rozosmial asi najviac:
"Chcem byť tvoje najobľúbenejšie "Ahoj" ..... Chcem byť šťastná ... Ale na druhej strane viem .... Veľa báb si vyberá chalana podľa vzhľadu ..... Ano 3 taketo statusy pod sebou boze co to robite to je len 4 den prazdnin a uz vam vsetkym chybam?? "
Potom záplava hentých romantických statusov aspoň na chvíľu ustala.
Ten status s tým srdcom mi prišiel vtipný nakoľko neznášam všetky statusové romantické sračky, citáty apod. Najvtipnejší? Občas sa zasmejem nad tým aKý tO BoL MrTééÉÉ dNíČeQ
bohuťial, tú súžať som vyhrala...JA..... nie nie najradšej mám takí tie poflámové statusy, tie milujem od každého,ale jako fakt....
našli sa v mojom bazéne jedny sivé deravé trenky, fialoví ponožka . majitelia zúčastenení na všerajšej párty hláste sa. našiel sa aj náramok,ale ten sa mi páči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
to bol status, nie môj terajší stav
"Chcem byť tvoje najobľúbenejšie "Ahoj" ..... Chcem byť šťastná ... Ale na druhej strane viem .... Veľa báb si vyberá chalana podľa vzhľadu ..... Ano 3 taketo statusy pod sebou boze co to robite to je len 4 den prazdnin a uz vam vsetkym chybam?? "
Potom záplava hentých romantických statusov aspoň na chvíľu ustala.
...že antiperspirant 72h protection...bačov lofas, 15min a roztapaju sa mi pazuchy!!!
pocujem len same : facebook , status , fake ,spam , FB .... vsetko , vsetko sa toci len okolo toho ! preco som sa sem vracal.... preco ???
@etelnair ďakujem za ďaľšiu pol hodinu újebov
hnus
Keď zážitok? - Tak s ježišom !!!
Keď láska? - Tak ku Ježišovi ♥ ♥
Keď zomrieť? - Tak kôli Ježišovi!!! ♥
Daj si toto do statusu pokiaĺ aj ty miluješ Ježiša!
našli sa v mojom bazéne jedny sivé deravé trenky, fialoví ponožka . majitelia zúčastenení na všerajšej párty hláste sa. našiel sa aj náramok,ale ten sa mi páči.
-Kamoš objímal si starého muža s dlhou bradou a kričal si : Dumbledore ty žiješ!
Ja som v škole sedela, a pi*u som vede
Príde bezzubý muž k zubárovi, sadne si do kresla, otvorí usta a povie: PRVÝ APRÍL!!!!!!
Mami můžu jít ven v minisukni?
NE!
Mami můžu si vzít krajkované spodní prádlo?
NE!
Mami můžu si namalovat oči?
NE!
Mami bude mi 17!!
já vím Justine,já vím...
Mami, čo je dnes na obed?
- Hovno s makom.
- Fuj! mak!