nakoľko neznášam nechutných ľudí tak z duše neznášam tých čo majú koronavírus, aspoň vidím kto aký je a ako sa o seba stará... prasce tfuj!!! humus a ľudský odpad je to kto má koronu!!! ja osobne nepoznám nikoho kto má koronu ale tak ja sa pohybujem v slušných kruhoch neviem ako vy
@kubbox vieš o tom, že mať chorobu nie je hanba? a práve takýto prístup vytvára prostredie, v ktorom sa ľudia nepriznajú, že sú infikovaní? aby neboli odmietnutí?
@grietusha pozri takto zo začiatku to bolo že áno stane sa ale teraz ? osobne som bol svedkom mnoha takých kktov a píč ktoré to mali a vedeli o tom a nič nepovedali a ešte chodili bez rúška a šírili to akoby im niekto za to platil tak teraz neviem ...skrátka prasačina jak sviňa
@grietusha a mimo toho je to to isté ako ked muž alebo žena je pozitívna HIV a kľudne sa vyspia s ostatnými ! ja by som to riešil basou toto veď to je nehoráznosť !! niekoho len tak nakaziť a že však keď som chorý ja tak skap aj ty veď čo .... toto nieje normálne !!!
@kubbox môj zlatý mám rovnaký názor ako gretusha choroba nieje hanba a ked si taký múdry samozrejme v úvodzovkách chod do parlamentu do matovičovej vlády ten by mal steba radost že máš rovnako stupidné názory ako on ty si so sebou spokojny?? nehanbíš sa za seba?? no ja na tvojom mieste by som sa riadne hanbila sudit ludi len preto lebo ich nejaké hovada nakazili takých ludi ako si ty nikdy asi nepochopím pretože taký ako ty si pochopenie ani nezaslužia lebo nepatria medzi slušnych ludi so sedliackym rozumom ale to je asi u teba normalne že súdiš ludi len preto či sú zdravý alebo nie napríklad ja mám nádor na mozgu a taký hlupáci ako si ty ma súdia len preto lebo umieram a pre takých ja mam iba vystrčený prostredník lebo si nič ine nezaslužia a ty patríš medzi nich sorry ak som ta mojim názorom urazila ale narodila som sa uprimná a uprimná aj umriem a sprav pre mna niečo zamysli sa nad sebou konečne čus
kubbox není v tom rozdiel a vieš prečo?? lebo aj na koronu sa zomiera ty frajer som zvedavá ako by bolo tebe keby sa ti ludia vyhýbali a nadávali ti len preto lebo si chorý alebo že zomieraš fakt som zvedavá ako by ti bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov