po prvé , nechcem byť rodičom , no ale ak by sa tak niekedy náhodou pritrafilo tak určite nechcem byť takým rodičom ako sú moji rodičia, moji rodičia sú síce fajn ale ja by som rodičoval inak
najskor asi tych 60% bo nie vsetko sa mi paci ako sa spravaju v niektorych situaciach no ale mozno o par rokov sa budem spravat tak aj ja a ani si to neuvedomim
su uzasni, ale ako kazdy ludsky jedinec, aj oni maju svoje muchy . Ja mam svoje muchy, obcas az ovady , takze staci mi, ze sa musim vysporiadat s nimi . Ale podobat by som sa chcela skor na mamu
otec je nevernyy a neverny stale.. a mama je doost agres a niekedy mam pocit ze sa vyziva v hadkach..no tak ale inač su v pohode,ale už sa konečne rozvadzaju..a konečne preto lebo nebudem musieť počuvať ich hadky.. po 5 rokoch vy*ebanych hadok,uz bolo na case... takze tak nejak ..ale mam ich rada,da sa s nimi fajn pokecat a nejak ma netyraju zakazmi a tak ale ked je tak je poriadny teda
ja kebyze mam nahodou tak usmolu a mam dieta, chcem byt ako moj otec asi ... nebudem rozoberat preco, ale myslim si, ze je dobrym rodicom .. a mama sa tiez daa..avsak obidvaja mi lezu kvalitne na nervy obcas takze je to takych 80%
nie preto,ze moji rodicia su zli,ale kazdy je original tak ako by som mohla byt taky rodic ako moji rodicia ? vtedy budu uplne ine casy a deti budu ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov