Objednával som si tovar z jedného obchodu z Anglicka, ale odpísali mi, že jeden kus tovaru, ktorý som objednal nemajú a že im príde až za 6 týždňov.
Tak som napísal, že v tom prípade by som rád objednávku zrušil. Oni sa mi potom 5 dní neozvali a dnes napí
@leilla no lebo ostatné veci som kupoval kvôli tomu, že objednať len jednú vec by sa naoplatilo, lebo je dosť drahe poštovné. A teraz keď mi pošlu všetko akurát to čo som nechcel, ta ďakujem ...
@NeverendingSmile bežný chaos pri objednávkách, ktorému je lepšie sa vyhnút..
{
1. ty neco objednáš, pošleš im order list
2. prijmú objednávku, zistia co ozaj majú, co už ne, odošlú ti s týmito zisteniami potvrdenie,
3. tu pred finálnym odoslaním niektoré lepšie obchody ešte zvyknú počkat na tvoj súhlas s cenou, vecami, odoslaním..
Ci tu mam 12 20 alebo 120 rokov, nic to nemeni na fakte, ze si hlupy a neznaly, rozculujes sa tu nepravom, pretoze ziazna krivda sa voci tebe neudiala, a jedine, coho si schopny, je tu nejaka wannabe hadka o nicom, resp o niecom, ck totalne nesuvisi.
@leilla Mrzí ma, že sa tvoji rodičia rozvádzajú, aj to že tvoju najlepšiu kamošku zbuchal tvoj frajer, aj to, že si kvôli tomu premýšľala, že si vezmeš život. Ak sa potrebuješ vyrozprávať, vyplakať, som tu pre teba. Chápem že si nahnevaná ale beriem aj to, že si ma nazvala hlúpym. Keď je v tvojom svete každý, kto urobil chybu hlupák, tak som hlúpy, ale tak ako každý druhý, tak ako aj ty. Ale že mi ide 12ročné dievča rozprávať o vyspelosti, tak to je k smiechu. Život ma naozaj zmysel pre humor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Akosi nevidim fakt hodny pohorsenia.
ako sry ale sam si hlupy, ked si naobjednas veci, ktore nepotrebujes, aby si "usetril" na postovnom
ich postup je uplne ferovy, urco presne podla obchodnych podmienok, a to, ze ty to vlastne nechces, je tvoj problem a nie ich
Mam viacej rokov ako ty.
{
1. ty neco objednáš, pošleš im order list
2. prijmú objednávku, zistia co ozaj majú, co už ne, odošlú ti s týmito zisteniami potvrdenie,
3. tu pred finálnym odoslaním niektoré lepšie obchody ešte zvyknú počkat na tvoj súhlas s cenou, vecami, odoslaním..
O com tocis prosim ta?
Kde ja klamem?
Alebo kasli na to a uz na mna nereaguj.
Gratuljem. 25 a mentalne niekde okolo tych 12.