vzdy na konci prazdnin so milovala, ako vsade boli pera, ceruzka, kancelarske potreby, a vsetky tie hluposti do skoly.. uplne som sa v tom vyzivala a som z toho uplne paf aj teraz, lenze uz tolko veci nepotrebujem..skoda
@ciernaruzicka ja som bola taká istá! ale už ma to nejak nebere..idem si kúpiť asi len tašku a možno nejaké dve farebné perá,a lebo zvýrazňovačky, kašlať to všetko
ja som si nakúpila plno malých zošitov, ale ani jeden človek nepotvrdil, že ich budem potrebovať.. že na strednú len veľké tak čo už.. kúpim tie a malé dám niekomu škoda ich len tak nechať v nedôležitom šuplíku...
už do maturitného ročníka som si kupovala len jeden trhací blok, tri perá a zvýrazňovačky, nemienim do meniť ani teraz. veď ešte ani neviem, či ma príjmu
ale mala som rada také to nakupovanie na celý rok dopredu, počítanie zošitov, milióny farebných pier, ktoré som aj tak nepotrebovala..
Včera som urobila nálet na Tesco, ale som sklamaná - zistila som, že potrebujem len zošity...žiadne vtipné farebné strúhatká, ani dierkovač, zošívačku, nič. Ale mám aspoň sadu mini farebných ceruziek :p
musim si kupit papiere do karisu...ale hlavne, hladam novu tasku...aktovku ktora vyzera ako tie stare doktorske. len musi mat remen cez plece a nie len do ruky. to mozem hladat cely rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Ale nie, takéto veci robím až jak sa začne škola. =D
Boha, prečo som si myslel, že v utorok ?!
skola nakupi od nas..a poradne
ale mala som rada také to nakupovanie na celý rok dopredu, počítanie zošitov, milióny farebných pier, ktoré som aj tak nepotrebovala..
odkedy si to ale platím sama, časy sa zmenili
TEŠÍM SA! nenávidím keď sa nudím :/
takto sa aspoň budem stresovať
využívam zásoby, ktoré sú ešte stále značné
keďže idem do maturitného ročníka..myslím, že mi stačí 5 veľkých zošitov, štvorfarebka a nič iné
» goo.gl/nEksd...