pozeram, ze link si dal na americky. najdi si ten stroj na anglickom amazone, cena za postovne by mala byt nizsia. ja som sicez amazon uz objednaval, klasickym dorucenim mi dosiel balik vzdy do 14 dni. vyberaj si overenych predajcov a vsetky veci ohladom reklamacii atd mas priamo na stranke medzi FAQ
Ďakujem za reakcie. Ja ten notebook potrebujem hlavne do školy a na prácu (grafika, programovanie, SEO) ale aj niekedy na hry. Veľmi sa mi páči, len som sa bál, či na tom niečo nie je, pretože ten book na amazon má lepšiu grafiku a je až o 400 eur lacnejší, čo je fakt dosť veľký rozdiel. Musím ešte dorobiť nejaké brigády a kúpil by som si ho.
Na anglickom amazone je to podstatne drahší ten book. A je tam aj na výber, že to môžem kúpiť od nejakého obchodu Prime alebo priamo od Amazonu. V oboch to stojí 999,99 dolárov ale keď kúpim v Amazone, tak dovoz je zadarmo a keď v tom Prime tak dovoz ma bude stáť 9,79 dolárov. Aký tam bude rozdiel?
@trdelniiiq ale neni na britskom amazone uz ta cena vyssia? (Teda, aspon mam dojem, ze pocitace/citacky a tak sa mrte oplatia za americke ceny, a teda tie britske mi az take vyhodne neprisli nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
celkovo som ale s nakupovanim z amazonu spokojny
- dlha doba dodanie
+ako si sam napisal su tam lacnejšie veci a postovne je okolo 20-25 € no stale je to lepsie ako o 400€ viac
skus si najst volaky iny, hlavne ked to chces na grafiku, programovanie...