Luc.ka bude mať asi pravdu, aj keď som to ešte nevidela, ale vyzerá to logicky... niekedy predávajúci ponúka dve možnosti - prihadzovať v dražbe alebo si predmet rovno kúpiť za určenú cenu. Hoď sem link, nech máme nejaký kontext
Obe sú správne. to prvé zaplatíš, keď si to kúpiš hneď, teda za plnú sumu. A tá druhá suma, nižšia, to je aukcia, takže ty musíš tú sumu prihodiť a čakať, či ťa niekto predbehne alebo nie. Takže keď budeš mať šťastie, aukciou to kúpiš lacnejšie ako za tú plnú sumu
@margera asi som dobre nepochopila tvoju predchádzajúcu otázku, ale skúsim. Tá menšia suma, ako som už povedala, je aukcia. Každá aukcia má limitovaný čas, v ktorom tam záujemci dávajú svoje sumy. Ak je ich posledná suma prevýšená, napríklad niekto dal 50 libier, oni môžu dať napríklad 55 (myslím, že vždy je tam pri aktuálnej položenej sume minimálna hodnota, o ktorú musíš navýšiť svoju. A takto sa to zvyšuje až dokiaľ aukcia skončí. A potom ten dražený výrobok získava ten, ktorý v tom limitovanom čase stihol dať najvyššiu sumu.
Takže pokiaľ dá niekto 45 libier a nikto ho neprebiduje, má to za 45 libier.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Takže pokiaľ dá niekto 45 libier a nikto ho neprebiduje, má to za 45 libier.