podľa toho, pre koho čo ak mám nápad a materiál na výorbu vlastného, určite to urobím ak nie, obchody eistujú a sú aj originálne obchody kde su veci len jednokusove, t. j nenajdes este jednu vec taku istu
no akože takto... kupujem... občas výnimočne vyrobím. ja by som aj vyrábala, nápady mám a lenivá nie som v tomto (doma mám dosť vecí, ktoré som si sama vyrobila), len ja som strašné nemehlo, tak ich radšej kúpim akoby som to mala posrať... hoci, na druhej strane, vraj viem krásne darčeky baliť, som úchyl na stužky, do ktorých vždy dám dušu - vybabrem sa s nimi riadne, takže tak trochu aj tak každý darček aj vyrábam.
Keď som bola mladšia, a nemala som peniaze, tak som sa snažila niečo vyrobiť... Keď sme v škole vyšívali, tak som vždy niečo vyrobila pre mamu a potom som jej to dala... Alebo som jej niečo nakreslila... Bola som malé decko, takže ju to potešilo
Teraz už na to nemám čas ani fantáziu, tak si radšej zarobím nejaké peniažky, a darčeky kúpim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
btw, zas je to tu zamorené vianocami -.-
kupujem vždy
A keby som dávala, chcela by som kúpiť niečo fakt originálne a hodnotné, na čo nie sú prostriedky.
no ja ich vačšinou kupujem ale ked som bola menšia tak som ich aj vyrábala ale tak sem tam aj dnes
(jednoduche... A OR B, A = FALSE, B = FALSE, A OR B = FALSE)
A myslím že ten minuloročný pre @smajlgirl mi celkom vyšiel..
Kupujem.
Teraz už na to nemám čas ani fantáziu, tak si radšej zarobím nejaké peniažky, a darčeky kúpim...